Tuesday 3 January 2012

Pharaonic Mısır'da ailenin önemi

Eski Mısırlılar iyi bir toplumun en önemli faktörlerden evlilik, eski Mısırlıların aile yapısı çok önemli olduğunu biliyordu ve erkek çocukları tarafından önerilen ve çocukların ebeveynlerin bellek sürdüren ve çocukları onun çalışmalarında ona yardımcı oğulları için iyi bir eş aramaya başlar bulmak için büyümek.

Biz El Hekim gibi bilge adamlar "Ptah hotep" evlenmek oğlu tavsiye bulmak, ona şöyle der: "Kendiniz için akıllı bir adam ailesi aslında iseniz." Akıllı bir oğlu, bir başka tavsiye de var "bir adam evinin varlığında çok iyi, genç karısıyla çocuklarına doğurur almak akıllıca olduğunu söyledi. Şey onundur."

Yanı sıra bilge, "Ben," dedi, "o küçükken kendisi için bir eşi almak, bu yüzden ona bir oğul verir, kendi gençliğinde ona ve kaldırdı ve o mutlu bir adam görmek ve olmak yaşayan çocukları için Forum Aoukrunh Herkes ve ailesi de öne sürüldü

 "Ben" Annen itaat edin "diyerek oğlu tavsiye ve ben saygı, Allah size veren biri, yardım olmadan, ağır bir yükü tek başına Babih omuzlu midede kampanya var ve doğduğu zaman ya da ince size hizmet etmek için vardır ve daha sonra üç yıl boyunca anne sütü vardı: O gibi bilge idi. .... vb. annen doğurdu izin Tlomk ve onu şikayet duyacaksınız Allah'a elini yükseltir unutmayın.

Burada toplumun dengesinin en önemli ayaklarından anne ve Eski Mısır toplumunda kocası sonra o toplumun ilgisini bulabilirsiniz. Ayrıca çiftlerin iyi tedavi bilge önerilir ailesinin üyeleri arasında aile bağlarının gücü üzerinde çalışmaya Mısır toplumda ilgi, bilge biri der ki: Karın evde sevgi gibi donanım ve gıda ve giysi, X-back ile midesine umuyoruz.

Canlı kalbini sürece mutlu, onlar alan kocası için iyi bir şey. Burada ve evlilik dayalı çift arasında aşk yapmak ve bu Mısır manzara bireylerin mezarların duvarları içinde boyalı duvar, hem de aile ve mülkiyet heykellerin bazı heykelleri hem de ne bedeni sanatçı.

Ayrıca bilge kocası dostu olması önerilir, şöyle diyor: "yumuşak onunla daha fazla güç çalışmaz, çünkü kaba veya sert kalpli olmayın ondan ne istediğinizi dikkat edin ve ona gözlerini doğru dönüp, getirmek, evinizde sadece böylece Tstbgaha ve evinizde yaşatmak ve mutlu olmak. elinizi işbirliği ile varsa. niyeti eşler arasındaki evde zaman istikrar üzerinde çalışmaktır.

 Ev işlerine ilgi Mısır düzenli karısı temizlik yiyecek hazırlama ve ev görevleri de dahil olmak üzere ve iş ya da tarım da olsun, kocası için özel terzilik ve dikkat aile istikrar ilk ayağı olan ve o çocuklar ve eğitim yükselterek birlikte pazara gitti, bu yüzden saygı onun yaşlılık bulabilirsiniz ve eşi, çocukların saygın, bu Mısırlı kadınların aile ve toplum içinde özel bir yeri vardı ve adı "Bahar Bar" ev kadını ya da "altı ev" olarak adlandırılan ve istediğiniz gibi ev çalıştırmak için özgürlük vardı

"Sahibi ki sadece ev yetkilidir girmeyin: Farklı bilge kadın ve erkek hanedan ve bu şekilde evler sırlarını onurunu koruyarak, yabancı, kadın ve erkek hem de uzak yolsuzluk ile karışacak şekilde değil sözü hoş geldiniz.

Zengin ve yoksul sosyal sınıf Mısırlı ailelerin ve aralarında farklı seviyeleri ile bu kavramlar, etik olan, eğitim zengin ve fakir birleştiren bir özelliktir

 

No comments:

Post a Comment