Tuesday 3 January 2012

Firavun Ramses II

Ramses II ailesinin dokuzuncu yüzyılın üçüncü firavun oldu. 1279 . M. 66 yıldır Mısır'ı yöneten 1212 . M. kadar (Veya 1290 M.Ö. M. -... 1 224 M.Ö. M.) gül
 
Yirmili yaşlarının başında iktidara.Düşünce ile o 99 yaşında haline gelene kadar yaşadığı, ancak büyük olasılıkla erken Tsainath öldüğü. Kitap eski Yunanlılar (Herodot gibi) yarı efsanevi Kral Sizostris onun başarılarını bağladı. Bazı inanıyorum Mısır'dan Yahudilerin Firavun. O 1279 . M. tahta olsaydı, birçok mısırbilimci olarak, May 31, 1279 . M. vardı 27 sezon KT üçüncü ayın tahta yükselen Mısır tarihi esas alınmıştır

Ramses II Seti I ve Kraliçe Tuya oğludur. Onun eşlerinden Ay Nefertari idi.Diğer eşleri İsis ve Maat Novrt Kavak Navarro Ra, Prenses Khatti arasında. 90 kız ve bir erkek çocuk hakkında çocuk sayısı. Bunların oğulları oldu: Bntanat güvenlik ve Merritt (prensesler ve eşleri ve yağ) ve Firavun Stnacht MRN پ tah (solda) ve Prens Khaúmust.

Firavunlar çoğu gibi, Ramses isim sayısı oldu. Bunlardan en önemli iki: Royal lase ve orijinal adı hiyerogliflerde sağ üst göstermektedir. Ve aşağıdaki gibi Arapça yazılmış isimleri: Ra Ra toplanan ve yürüyüş St پ K, Ra Bayan Marie Sue güvenlik ve anlamları: "Bir, güçlü ve Maat-Ra Ra Mustafa, Amun sevgili Ra'nın ruhu." Yukarıdaki erkek ile Barış Antlaşması sürümünde resital şöyle Firavun adının göründüğü, üçüncü Hatossells: Hmoara St پ NRA Ramch dextropositioned. Ve bazı mısırbilimci bu konuşma firavun adına yakın telaffuz olarak kabul edilmesi gerektiğine inanıyoruz

Eski Mısır'da astronom hesapları, dini yılın başlangıç ​​ve tarım yılın başında belirleyen gezegenler ile Nil bir sel gelmesi belirler yıldızın ortaya çıkması birleşimi önemli bir olay yerde olacağını bekliyoruz, ancak bu ilişki üçlü 1461 yılda bir kez ve o olay olmadığını söylüyor ve oldu Ramses II genellikle bu eşleştirme 1317 . m ve o gerçekleştiğini sahiptir doğumundan tam ve kalın müreffeh bir ülke sular altında ve dolu önce önemli bir olay 1315 . m (Kitap Büyük Yazar Ratavrd Ramses. s. 24) ve sel yıl içinde doğum olduğunu tahıl evleri ve sevinç kupa, hem de Ramses II o aynı bedenin Allah (Amon) reenkarnasyon (Şehir I) Kraliçe (Toya) ve annesinin Vonjbh doğdu onun gurur kayıt temeline.

. Ramses II ve arkasında babası Seti 1290 M.Ö. iktidarda I M ve bir dizi faktöre onu tarihe ünü empoze yardımcı oldu:
1 - Babası ve siyasi ve askeri deneyim kazanıyor hükümet katıldığını.
2 - Taç kural coşku dolu bir genç adam ve Thdoh geniş umuyor.
3-67 yıl süren cümle uzunluğu.
4 - babası zengin bir yelpazeye sahip güçlü bir ülke miras.
5 - adamları, sivil ve tüm çalışmaları için askeri destek varsa.
6 - Hititler ele zamanının en büyük askeri güçtür.
7 - Onun bellek sürdürmekte düşkün ve kendini yüceltmek ve bu yüzden daha önce başka bir vali daha tapınaklar, saraylar, dikilitaş ve heykellerin çok sayıda inşa edilmiş.
8 - onun adını Mısır için yaptığı yeni sermaye (Broamsso) Ramses herhangi bir evde kurulmuş ve Yakın Doğu Eski en önemli başkentlerinden biri haline geldi

 Tanrısı (Amon) ve tanrıların kalan bir rahip, ancak rahip bir işlevi rahip tarafından gerekli ritüeller Ramses II kutlama tanrısı (Amon) ilk bu sahiptir yaparken bu sadece onursal bir reçete değildir - ülkenin hükümdarı sıfatıyla - firavun oldu yüksek rahip kendini, bu tanrının yüksek rahip sonrası (güvenli) serbest ve boş koltuğa bir takım değil ve giyim üzerine bir elbise rahip ve kürk giymiş, bu tören için gerekli dini törenler neden olduğunu oldu önce Lafraain biri tarafından yapılmazsa bir rolü kutlama mülkiyet ve yazılı kitabesinde kayıt çalışması: rahip Güney tanrısı (Amon), kral ve yaşam Kuzey Rameses II Veren (Salim Hassan Eski Mısır Bölüm 2, s. 477) birinci ve töreni tamamladıktan sonra rahip (suçluluk, koparma) rahip olarak tanrının ilk hizmet seçti Amon, o Nil yürüyüş Thebes içinde Amun bir dizi, ama Orta Mısır Yüksek Priest'dan ikinci değildi ve tanrı (Amon) kendi isteklerine Ramses bu seçimi atfedilen ve sonra Kraliyet rahip (Neb ve Nnf) için haber kendini evlenmek için durdu onun tekne çok iyi döndü ve daha sonra devam etti rağmen o sermaye ve Rameses ulaştı ve günlük GSMH ve Nnf kadar - o Firavun'a konuşmak olduğunu söylüyor hangi vücutta şükran.

O Nefertari Munmut Ramses II ailesinin en az asaleti iyi, kraliyet kan damarlarında oluyor veya bir ailenin güzel bir şehir oldu ve bir başka evli sonra bile karısının ana kaldı evlendiği zaman Ramses II on altı yaşında idi ve Mısır Prenses genetik Lady takma oldu dünyevi ustası olarak bilinen eşit düzeyde üst ve alt ve herhangi bir dünyevi kralı bir kadın.

Kalın on dokuzuncu Rizk de, ölmek bu birkaç kez tekrarlamak yakında değil ve eşi taşıyan ve doğuran ve jeneratör adı verilen, ancak (Khamoa altı I) adı verilen sadece birkaç ay canlı vermedi ve sonra öldü ve bir yıl sonra doğdu (Amon Khrkhbashv I) yakında edildi o da öldü, bu birkaç kez tekrarladı.

Bu hala bir veliaht olduğunu. Doğan çocukların erken yaşta çocuklarda anne ve ölüm nedeni virüsü yakaladı Sonra 23 yaşında resmen devraldı ve yenidoğanların tekrar doğum ve ölüm, bu tıbbi olur, gibi virüs Cytomegalo virüs CMV taşıyan annesi, ve muhtemelen dedi ki (hava iyi) eşi uygun değil ve belki de bu Alt sermaye transferi yaptığı düşünme nedenlerinden biri, ya da (kötü laneti) çocuklarına çarptı olduğunu düşündüm.

 Ramses II zamanında, ve Akdeniz kıyısı boyunca 300 km boyunca Mısırlıların aktivitesi bulunan kanıtlar sırasında, en az kadar açı veya mermer. [10] kaleler ve kıyı kaleleri inşa çevreleyen olayları dakika açıklık olmamasına rağmen, o kontrolü bir ölçüde olmalı inşaat izin vermek için siyasi ve askeri alan.

Nubia güneyinde ilk Katarakt Ramses II kampanyalar. O 22 yaşında iken, bu kampanyalarda eşlik etti ve Amun yanı sıra oğulları Pazartesi biri, - kedi - Kh پ ishv. Ramses dönemine göre, Nuba iki yüz yıldır koloni ancak Viphet Vali inşa Ramses II Tapınağı yazıtlarında yeniden işgal edildi | Vali evi, [8] (altmışlı yılların Nubia kurtarmak için kampanya sırasında Doğu Araştırmaları Enstitüsü çalışma konusu olduğu), [9] Nubia içinde گ rv Hüseyin ve Kalabsha. Diğer askeri araçların arkasında ve Kh پ ishv Haúmost - kedi -. Savaş çoğunluğa, Nubians karşı savaşta katılımcılar üzerinde Ramses II gösterirken oğulları Pazartesi Amon arka Valisi evinin Enstitüsü, güney duvarında

 30 yıllık saltanatı sonra, Mısır'ın en uzun ömürlü ve krallara Ramses II grubuna katıldı. Gibi Ramses Jubilee oturma ve Tatil Barajı olarak adlandırılan ünlü, tahtta oturan otuzuncu yılında, geleneksel idi ve tanrı bu kutlama ideolojik Kralı oldu. [11] (66) altıncı ve altmış ortasında, Ramses büyük çoğu Bz olabilir oldubaşarılarının Mısır firavunlar. Ramses II barışının sağlanması ve Mısır sınırının güvenliğini sağlamak için mümkün ve ülke çapında büyük anıt çok sayıda övgüyle söz vardır. Ve onun saltanatı, Mısır bir yüzyıl öncesine göre daha güçlü ve daha zengin oldu, o tahta aldı. O Ramses II tanrısı olunca, büyük ölçüde Mısır valisi sıfatıyla sadece değiştirdi, ama büyük oğlu, Amon üstünlüğüne - HR H پ sv. Veliaht Prens ve Komutanı ve Mısır orduları Başkanı sıfatıyla, oğlu kelimenin tam anlamıyla hükümdar oldu.

 Zaman kumun altında gömülü bundan sonra onu bulmak için şanslı İtalyan (Askia Parilla) tarafından 1904 yılında mezarlık tespit ve bir mezar akıncıları ona onu öncesinde ve hazineleri adı (Nefertari) taşıyan sadece tabut kapağı, geride bırakmak değil çaldı vardı edildi - ve bir kolye kraliçe ve onun ayakkabıları ve bazı Eski Eserler ilk Müzesi vardır ve bu vücut parçalarını çalmak için makul olmadığı için belki de rahip mumyalama Fathllt vücut sürecinde ihmal etmişti bacakları oluyor onlardan kaldı, o inşa Torino, bir gemi tüm bu ücret var - figürinler, ve vücudunun bir parçası bacakları oluyordünyada Mısır (Torino Müzesi)

.Biz mezarlığa kendisine geri dönerseniz, biz mezarın tavan mavi kubbesi temsil ettiği bulmak ve parlak yıldızlar, ve mezar odasına ulaşmadan önce Eucharist yerleştirileceği bir tablo olan bir oda var ve duvarlara, ölü yazıtları dini kitap, daha sonra güneşin Kraliçe diz çökmüş ibadet görüntüsü olarak Tanrı görüldü (Thoth) balıkçıl kuş şeklinde, ve biz tanrıların bir takım önünde Kraliçe resimlerini görmek diğer duvarlarda: ahiret tanrısı (Auxerre) tanrı ve Batı (Hawwarechtay) tanrıça.Tanrıça görüşüne göre (İsis) elini alır ve tanrı (news) güneş tanrısı yol açtı ve buzağı ibadet kutsal ineklerin Kraliçe ve yedi ilahi canlandırdı.

Brüksel Müzesi'nde başlıkların bazıları tarafından yazılı Kraliçe heykeli bir parça gibi Prenses Almamdouhh gibi, ender çok, Lady Fitness, sevgi konfor, güneş gibi dayak Alsajat, tatlı konuşma ve şarkı söyleme, kralın büyük ve onun aşkı (Nefer Tari Mrnmot) eşi Alaaúhh yetenekli bir el asla var

Ramses mezarlık KV7 içinde, Krallar Vadisi'nde gömüldü, ama mumya ben 1881 yılında keşfedilen ve beş yıl sonra, Kahire'deki Mısır Müzesi'ne taşındı Deir el-Bahari, Hazine mumyalar transfer edildi, gösterilen ve Mısırlıların gururu olarak hala ayrılmıştır. Ramses onun zamanının uzun standartları yapmak, boy 170 cm bir artış oldu.Mumya üzerinde tıbbi muayene kırmızı saç veya boyalı etkilerini göstermektedir. Onun yaşı son yıllarda şiddetli romatoid artrit muzdarip inanıyordu ve aynı zamanda diş eti hastalıkları muzdarip olduğunu.

Ve öldüğünde 90 yıl veya daha fazla idi, o kemik hareket ve ağızda şiddetli ağrı çeken onun tedavi Onhecan sırasında ona olan kanıtlanmış test kapasitesine sahip olduğu zayıflık yaşına ulaşmış, inflamasyon onları yaslanmış bir sopa olmadan da Almhye Mtnzin onu engeller ve aynı zamanda ilgili olduğu bilinmektedir onunla oğlu gibi bunu yapmadan önce ne firavunların her birinin geç gün, iktidarda, bu tür sağlık koşulları ile bu kral savaş ve İsrail'in çocukların kovuşturma tekerlek binmek edebilmek için düşünmek mümkün değildir.

  

No comments:

Post a Comment