Tuesday 3 January 2012

Firavun Khafre

Kral of Khafre piramit Giza Platosu'nun ikinci ünlü Piramitler olan ünlü ismini, inşa edilmiştir.
Bu umuduyla erozyon veya hırsızlar tarafından veya bazı Müslüman yöneticiler tarafından da hala bu kaplama etmedi kireçtaşı Peixoh kaplı ve bilinmeyen altın yazılı veya sayfasında mıydı ya da olan piramit şablonları kireçtaşı ve küçük piramidin kalitesiz yapılmış olduğu tespit edilmiştirpiramit bazı alt kısımları hala granit sahip korur rağmen kralın hazineleri için, piramit geri kalanı, yapımında kullanılan taşların kalitesiz bir sonucu olarak biraz kaybetmesine sebep oldu.Piramidin üst eksik

 Ve hala cilalı beyaz taş piramit Peixutea üst korur. Bu yüzeyden on metre ya da otuz üç ayak üzerinde bir burun üzerine inşa edilmiştir çünkü piramit Khufu Büyük Piramidin en büyük gibi görünüyor bunun üzerine Kral of Khufu piramidi.
Khafre'nin piramit (büyük) adını idi.

O piramidin orijinal yüksekliği 143,5 metre veya 470,7 metre ile ilgilidir, ama şimdi 136,5 metre veya 447,7 metredir. Ayrıca 215,25 metre veya 706,02 metre ve 53,10 derece taban açısı ile dört tarafı hakkında piramit, tabanının kutu yanı her iki tarafında görev aldı.
 
O piramidin orijinal düzeni toprak altında mezar odası kesilmiş olduğunu ve üzerine piramit inşa etti. Ancak, piramidin altındaki güney mezar odasına taşındı

Piramit mezar odasında giden kuzey tarafında Habtan iki giriş ve iki yol, birine sahiptir.
Diğer açılış on altı metre veya elli iki ayak hakkında ilk bir buçuk yüksektir
Tabut granit Kefren gri yapılmış ve yarı zemin kaplama kalın bir tabaka ile kaplıdır

Dünya yüzeyinden 40 cm derinlikte kırmızı Alkuatezit ve Menkaure piramit heykeli yakınında çalışan işçilerin bir grup Eski Krallık da Eski Eserler Yüksek Kurulu duyurdu kadar olduğuna inanmaktadır Salı günü yaptığı açıklamada.

Konsey, Zahi Hawass sekreteri General, "heykel kimliğini veya oyma ve heykel yaşı belirlemek zordur herhangi bir yazıt, yok, ancak yöntem (2649 - 2513 BC) Eski Krallık kadar olduğunu göstermektedir

"Heykel olarak bilinmemektedir bir kişidir omuz ve sağ diz alınan ve bir sol tutuyordu sağ elini asılı geniş bir peruk takan küçük bir bankta oturmuş temsil, bu sol uyluk ve ayak komşulara gelişeceğini," Hawass heykel 49 santimetre olduğu kadar, "dedi ayrıca basit bir yüz yüz özellikleri eksik olan markaların erozyon olan omuz, göğüs ve taban birden fazla kırık acı, "güvenlik herhangi bir hasar ve kontrol maruz kalmadan turist ve bölgeye ziyaretçi giriş düzenleme kontrolü devam etmektedir piramitleri, gelişiminin bir parçası olarak bu heykelin keşfi.

Bu 18 km bir buçuk kilometre sağlayıcı kameralar boyunca alanın etrafına bir çit dahil olmak üzere iki fazla üç aşamada geliştirme süreci dahil, normal monitör ve X-ışını, kızılötesi gece kolaylaştıracak bazı tesislerin kurulması ile otobüs durağı ve araç ziyaretçilerin değiştirmek için bir süreç ziyaretçi ve sakinleri tarafından nüfuz alanını belirlemek ve dahil etmek onlara yoğun ziyaretler neden kirliliğini azaltmak aynı zamanda ziyaret edin.

 .

No comments:

Post a Comment