Tuesday 3 January 2012

Firavunlar ve doğanın güçlerini keşfetmek

Anne ve onları izleyen uygarlıkların kalan Artur insan uygarlıklarının, hakkıdır Nil kıyısında eski Mısır uygarlığının ortaya çıkması yardımcı en önemli faktörlerden binlerce yıldır Mısır doğal koşulları her iki antik veya modern olan.

Biz Orta ve Doğu Afrika kaynaklanan Nil Nehri, ve Nil yedi dala ayrılır kuzeyinde düz arazi süslenmiş güneyde yüksek zemin olduğu Mısır, ülkesinin coğrafi yapısı sadece Rosetta ve Damietta dalları şimdi sol olduğunu bulmak. Bu coğrafya Doğu Çölü ve Sina Yarımadası ve Batı Sahra ve Kızıl Deniz varlığı eski Mısır tarafından oluşturulan bu medeniyet olduğunu kaydetmek için yardımcı oldu ve Akdeniz Mısır ve Taş çağlardan beri Mısır ve Mısır kültürünü korumak için su geçirmez doğal engeller, ve hatta ilk başta 1675 . M çevresinde Orta Krallık Okhr Mısır ve Hyksoslar gerçek bir risk karşılaştı.

 Ama bu, Mısır medeniyeti büyük aşama bu riski Asya Alhecsusy etkilenmedi ulaştı ama aynı zamanda tehlikeli bir yıl içinde yıkıcı ve diğerlerinde azdır yıllık ve düzenli Nil Nehri'nin akışını yararlandı kadar, durum Mısır medeniyeti etkilemedi suyun doğal akış aşağı nehir kıyısında Mısır adam istikrar yardım ve gözlem ve yenilik istikrar üzerinde önemli bir etkisi olan bu vadi, hayatın gizli devamıdır.

İklim ılıman iklim açısından Mısır konumu yıl, yağmur ya da birkaç orta boyunca bulutlu ve açık gökyüzü olduğunu da bulabilirsiniz.
Bu doğal faktörlerin tümü bu adamın düşünmek ve düşünmek ve incelemek ve prob ve üretmek ve yenilik ve bir medeniyet dünyanın medeniyetler geri kalanı için ve bütün bilgi üzerinde tükenmez bahar oldu oluşturmak için yardımcı olmuştur. Bu ezici kanıt ve eski Mısırlılar ilk binlerce yıl değil, çağdaş bilim adamları doğal bilim kanunlarını keşfetti kanıtlar fiziksel kanıt.

Dünyaya Archimedes kaldırma (287 212 BC) yasaları keşfedilen modern bilimin nedeniyle tercih edilir. Saf altın altın taç kilo verme ile ilgili gerçeği bilmek isteyen, ya da üretici giriş Arşimed banyo geminin hikayesi listeleri, bir başka yazı eklediğiniz ve bulunan Kraliçe ile öyküsünü sonra sonra su büyüklüğü ve ağırlığına bağlı olarak kaydırır ve bu yasanın temelinde yüzdürme yasası keşfetti bu güne kadar tüm bilimsel belgelere kendi adına tescil edilmiştir.

Ama yıl Archimedes binlerce yüzdürme yasalarına eski Mısır ulaşmadı? Evet, ne oldu, ama nasıl?.
 
Binlerce yıldır Nil kıyısında eski Mısır istikrarı ve ne bu nehir olur gözleminin doğruluğunu günlük ve iki yana nehri geçmeye ağaçların odun kullanmak için girişimde sel ve bitki ve diğer yüksek etki yüzen ayrıldıktan sonra su yüzeyinde flotasyon bitkiler ve ağaçlar için gözlemledik.Ağaçların bakımı sap başladı ve elinde kolayca elde edilebilen, sonra büyük ayı bacak taşımak için kullanabileceğiniz küçük ağaçların büyük ağaçların ve şube bacak oturup denemek için evrim henüz yüzmek. Ve sonra, bacak ve karın oturan küçük bir bölümünü kazmak için kişi oturma ıslak değil ve sivri bit yaparak ön kesme hızı ve geri ağacının bir bacağın artırmak istedim denemek için gelişti.

Ve sonra bagaj bazı taşımak için sal şeklinde almak için kök ağaç temel bağlama halatlar için bacak ekleme ve zamanın geçişi ile küçük tekneler ve yavaş yavaş bu ve Sünni binlerce yıllık tarihsel kez yüzyıllar öncesine götürdü yapmak başardı yeniden gelişti.Kürek çanak çömlek şimdi Mısır Müzesi'nde teşhir edilmektedir diğer Maadi ve Dertasa ve Badari ve tarih öncesi uygarlık kadar uzanan tekne bu ücret kanıtı yanı sıra duvar resimleri, renkli veya bıçak ya da savaş başlığı pin mücadele kolları etkileri üzerine kazınmış.

 Kanıt ve neşe ile Mısır insanın fiziksel bilgilerini gösteren bir belge ve biz eski devlet bulmak tarihsel dönemlerde, M.Ö. fazla 7 bin yıllık ait ile kanıtlamak tekneleri ve lüks mobilya ve ay Veniqia (Şam şimdi) sahilinden pirinç uygulama ahşap Mısırlılar krallar gönderir ve en eski ve en büyük bileşik bulundu şimdi Kral Khufu (2589 - 2566 BC) Büyük Piramit yanındaki yaklaşık 48 metre uzunluğunda ve 1252 arasında bir tahta parçası oluşan yüksek 6 metre ve 7 metre ekran Giza,..

Ve gibi krallar,:. Sahora (2487 ​​- 2475 BC) karada ve denizde büyük bir filo silahlarıyla 20.000 yirmi bin asker taşıyan ve askeri söz verebilir üzerinde savaşlar sırasında Veniqia sefer gönderildi.

 Firavun dönemine boyunca ve Eski Krallık, Orta Amerika ve geç Firavun dönemine kadar modern sırasında mezar ve tapınak duvarlarında farklı tekneler temsil ve şu anda müze, küçük tekneler Firavuncu yürüyüşe tekne küçük bireysel her türlü teknelerin eski Mısır kullanım bilgi kanıt ve bazı her türlü ticaret ve mal için kullanılan küresel modelleri içeren ticari Puntland (Somali şimdi) ve Luxor tapınağı Bahari duvarlarında kaydetti. - kampanyaları Kraliçe Hatshepsut (1469 M.Ö. 1490) unutmayın.

Doğal tapınak bu teknenin öğrenciler Bahari büyüklüğü açısından bu teknelerin büyüklüğü, hem de Kızıldeniz'de yelken bulmak ve daha sonra Hint Okyanusu için Pont ulaşmak ve ağaçlar ve her türlü mal yüklü geri ayarlayın. Luxor, ileri dikilitaş 100 ton ağırlığı başına 200 kilometre, yani bu bileşik büyük 200 tonluk yelken kampanya ve yardımcı olduğu çok sayıda küçük tekne Chdha için Asvan pembe granit ocaklarından Bahari yüklü Bmslten Tapınağı'nın duvarlarında tasvir nehir tekneleri birlikte.

Burada taş ton bu büyük miktarda tekneler yükleme bize neşe yasası antik Mısır bilgi bir fikir verir bulabilirsiniz. Biz ne kadar Karnak tapınağı kurmak Asvan ve Luksor arası transferi için kullanılan teknenin büyüklüğüne, Karnak, büyük pembe granit Kral Thutmose III dikili taş ve 400 ton ağırlığında bir tapınak bakın.

Ağırlık çalışması ile, tekne ve karmaşık ve çeşitli biçimleri her parçanın oranları formları, yüzdürme yasalarının eski Mısır bilgi kesin kanıt verilir bulmak ve teknelerin şekline ve boyutlarına farklı ağırlıklar ve yükleri uygun.

 Bu kanunlar hakkında bilgi ya da bu yasaları Osgelha olmadan Mısır ya da kaydedilmiş ve yazdığı kanıtlamak teknik bilimsel kaydedilen kağıt papirüs gelen belgeler üzerinde şu anda bulunamadı halinde dikkate aslında alarak bu menkul kıymetlerin zarar hızını, bu güne canlılık ve sanayi tekne miras yasalarının bu bilim ve bilgi ve İskenderiye ve Port bulunur Said ve birçok durumda kullanmadan atölye binası tekneler ve deneyimlerine özel sivil ve güvenilir üreticileri Damietta, bu gibi İskenderiye gibi ve dünya çapında büyük küresel silah uygulanan olanlar, bu kanun veya bilim büyük gemiler inşa etmek.

 Sonuç: Eski Mısırlılar Eski Mısır ve dahi elden tanık olarak Archimedes fiziksel kanıt önce binlerce yıl yüzdürme yasalarının onun bilgisi şüphe oldu ne vardı ve bu kanunların bilgi ile başlar.

Ayrıca modern bilimin yerçekimi yasaları olarak bilinen ve bu su ve tüm bileşenlerin toprak yüzeyinin ve gibi Dünya'yı çevreleyen alanda hava ya da kara girecek tüm, dışarı her şeyi çekmek için çekim kuvveti ile yer: uçak, uzay ve uydular.

Bu elma ağacı altında, nerede gökyüzü değil, en yüksek notu teslim ve dünyaya geri düşmek farklı malzemelerle yeniden deneme toprak yönünde elma düşmesi nedeni düşündüm. Uyuyordu önünde Isaac Newton'un elma çöküşünden sonra dünyaya yerçekimi kanunu atfedilen

Bu Isaac Newton tarafından ağırlık eski Mısır yasa biliniyor mu? Evet, tabii ki, Isaac Newton önce Dünya'nın eski Mısır sihirli gücü her şeyi çeker ve Eski Mısır kuvvet ve mimarlık alanında hayatını kullanılmak üzere özel yasaların geliştirilmesi ile anlaşma, ama nasıl bu binlerce yıl biliniyordu?.

Biz, bu gücün keşfinden sonra Eski Mısır bulmak büyük ölçüde kullanılmaya başlanmıştır ve yerçekimi Eski Mısır kullanın ve aşağıdaki bilmek kanıtlamak ilk bilimsel kanıt:
Kralın ruhu Baas geri MMIA King yine piramit ve entegrasyonu girmek için coğrafi kuzey yıldızı gidecek inanıyordu, çünkü piramitlerin kapatma yöntemi, piramidin vücudun kuzey tarafına eski Mısır piramit girişinin tasarımı olmuştur.

Bu arkasında biz piramit içine eğim özel kurşun bir açıyla aşağıya doğru giriş rampaları bulmak bir metre yükselmesi ve metre piramidin boyutuna bağlı olarak farklı boyda görüntüler. Eğer bu koridor doldurmak kadar koridorun alt Bu eğilim koridor m 3 piramit girişinde yer almaktadır olarak granit küp aynı boyutta bloklar kaydırın ve sonra mezar odasına giden yatay koridorun girişinde koridorda slayt yardımcı olur, ya da mağazalar bu blok granit küp arka arkaya arkaya gönderilirhırsızlar önünde piramit girişinde doldurmak için engeller.

Bu koridorlarda taş granit, bu blokların gönderme aşağı çekici zemin veya aşağı itmek gerek kalmadan yerçekimi ile aşağıya doğru bu blok çekmek için özel kara gücünün varlığı antik Mısır ve bilgi kaynaklanıyor, bu köprü koridorları altına cazibe kendi kendine kuvvet seviyor ve bu yerçekimi kanunlarına Eski Mısır malzeme bilgisinin elde edilen kanıtlar zemin

 Ve fırsat çalışma ve piramitler bina taşları düzenlemek, biz piramit dört ardışık tabakalar halinde aşağıdan yukarıya doğru yığılmış taşlar iki piramit alınan diğer yukarıda biri, ama dikkate değer bir kare bir kaide olduğunu bulmak, biz tabanda ilk bloklar büyük olduğunu ve Artfna boyutu ve taş blokların ağırlığı eksikliği zaman bulmak Kral Khufu büyük piramit kural, bulduğumuz zaman da taşlar, 160 cm 3 ve boyutları bel 120 cm 2 ve boyut, ağırlık ve neden piramidin tabanı istikrar ve denge, piramit ve eşit büyüklükte ya da olmayan taşlar üzerinde çalışmak için taban yoğunlaştığı orta ve üst Victlh piramit daha ağır yapmak arasında bir eğim ile 60 m 2, en yüksek ağırlığı ve bu kanıtlar da eski Mısırlılar yerçekimi kanunları inşaat alt parçası yapar bildiğini kanıtlayan bu binaların genel yapısı tutmak için ağırdır.

Ayrıca fırsat ve bu taşlar düzenlemek herhangi bir taş seviyede düz değildir ve daha sonra da üst düzey bir sonraki taş yer, ama piramidin tüm blokları piramidin her taraftan ve yönlerini tamamen merkezindeki piramit kitle merkezine yönlendirilir piramit içine kilometre aşağı çekmek için olması gerektiğini bulmak Bu blokların düzenin alt içinde ve tüm piramit taşlarının ağırlık merkezli ve piramidin orta ve büyük depremler ve birçok varlığı ile günümüze kadar hayatta kalma, Al-Ahram sırrı amacıyla olmasını sağlar yukarı ve alt içine dışarıdan altındaki bu muhteşem sistem.

 Bir deprem oluştuğunda, bu piramidin vücudun düşüş, maddenin taş bir kalp gerektiren eğim açısı yüksek taş imkansızlığını önlenmesi ve yukarı, sonra sola tüm yönleriyle alt içine bu taşların eğilim olarak piramitler dışında, dünyanın herhangi bir bina blokları ve sonbahar taşımak için doğal 120'den fazla derece içten dışa piramit ve bu eğilim eğim açısı bilimsel olarak mümkün değildir. Bu aynı zamanda eski Mısırlıların çekici yer piramit ve piramit Faihafez imha karşı bu binaların üzerine pozisyon kalbin altına blokların tüm boyutları çekmek olduğunu biliyordu anlamına gelir ve bu yüzden diğer medeniyetlerin yıllık piramitler binlerce ve diğer avlu binaların yaşam

 Beş bin yıldır Mısır vuran deprem ve gizli birçok yüzey seviyesine göre ve dikili taş şeklinde alır kare bir kaide ile dikili taş şeklinde de yatıyor rağmen Böylece Mısır Albasagh şeklinde Kulmy ve yere düşmeden uzun boylu Spor sabit üsler dikilitaşlar vardıdikili taş üstüne içine ölçülen eğim açısı üssünde dikili taş ve vücudun ağırlık merkezi kılan, işaret etti.

  Deprem obelisk ters deprem, doğru kuzey sağa kuzeyden Vatjah dikilitaş ve tersi bu deprem dikilitaş güç şekil ve ağırlık Vimits için deprem tüm eğilimi ile, Tbesrha göz olmadan titreşen, ama şekil ve ağırlık düşmesini sağlar. Bazıları granit 400 ton kadar olan ancak bu da ağırlık ve aşağı düşmeden bu bloğun dengesini korumak için gerekli yasaları mevzuatına eski Mısırlıların bilgi kaynaklanmaktadır.

Uzun süre eski Mısır Nile Valley halkı için istikrar sonucu onu meditasyon ve gözlem imkanı ve etrafındaki çevre içinde yer alan tüm çeşitli malzemelerin bilimsel düşünme vererek, tehdit tabi olmadan, barış içinde Nil Vadisi'nin bağrında binlerce yıl aşıldı. (- Meditasyon - deneyim - Not sonucu) ve eski Mısırlılar hayatında malzemelerin özelliklerini öğrenmek için aşağıdaki adımları uygulanmış nasıl: bilimsel deneyler için bilimsel bir yöntem olarak bilinen bilimsel araştırma hızı seslendi:

Hayatında bunlardan yararlanmak deneyin gün içinde eski Mısır gölge şeyler gözlemlemek ve araştırma ve çalışma ve sonuç sonuçları testis tabi güneşin etkisi ters hareket ile tahrik ve oldu ve daha derin düz bir çizgide hareket eden ışınlar düz bir çizgide tapınaklar ana ekseni gelişiminde istismar edildiğini bulundu hatta tapınak puan, kutsalların bir kutsal ve Tanrı tapınak dışında ve aynı zamanda tapınak kişi veya görevlileri içinde Kudüs Okdash görülebilir herhangi bir bu tanrı heykeli görmek için tapınağın dışından Karnak tapınakları gibi metrelik bu eksen rektum yüzlerce uzatabilir edemiyor olduğu fikrini vermektedir Luxor, Edfu, Kom Ombo ve diğer tapınaklar.

Yanı sıra Abu Simbel de Ramses arasında tapınaklar, biz Ramses II dindar kız kardeşi ve Amun ve Ptah'ın heykelleri, biz güneş Eski Mısır dilinde düşünce ve doktrin hizmet etmek için 30 metre heykeli girişinden Ramses II yüz yılda iki kez doğrudan yalan bulmak Kutsallar Kutsal, girişinde büyük tapınağın odak Ramses olduğunu bulmak Mısır Kralı aynı zamanda bir yıl geçmesi Oğlak ve Yengeç yörüngeleri arasında güneşin gündönümü bildiği gibi güneş tanrısı Facherq yılının ikinci oğlu kralın doğum kutlama ve taç giyme yılda iki kez herhangi bir heykel yüzü yerde güneş bir noktada yılda iki kez.

  Biz oğlu Ramses II ve özel seçimdir, çünkü Balahrac insan olmadan ve bu eski Mısırlıların önünde büyük bir törenle gerçekleşir için güneş tanrısı aşık özetlenebilir ahlaki bir fikrinin kanıtı ışık bilim ve özellikleri deride rahipler güneş tanrısı (Ra), King (Ramses) II kızı seçimi sabit ve belirli doktrin olduğunu bulmak insan olmadan.
 
Ve tüm bu bir özellik (düz çizgiler hafif seyahat) için, eski Mısır keşfi kanıtlıyor.

Eski Mısır bilimsel meditasyon ve gözlem yöntemi, düşünme ve sonra tahta onu su ile zaman içinde ahşap boyutunu dolduracak şekilde karakteristik bir genişleme olduğu sonucuna varıldı mümkün.

Özellik uzun su ahşap bağlı olarak o taşların farklı (Jerry ... vb - Djurajt - bester - - Bazalt granit) kesmek için eski Mısır ocaklarından gider. Kesilecek taş dağ boyutlu blok bir satırda bir delik üzerinde çalışan değil, 22 saat oldu × 2 م, blok boyutunu belirler ve 10 cm sıra derinlemesine küçük delikler tanımaya başlar ve ahşap kuru ve sık aralıklarla üzerine birkaç kez su döktü kesme söndürür Vimits ahşap su boyutunu aştı

Basınç bu boyutta ahşap taş kütlesi zayıflıklar oluşturulan ve taş kütlesi bir ara oluşturur ve dağ ayrılarak, aynı zamanda piramidin tabanının yüzeyi yerleşim olarak örneğin bütün dünya yüzeyinde, Keops 230 piramit × 230 m ve her delik kapsayan diğer her 2 m aralıklı sondaj çalışmalarına çözmek için basamaklı 20 cm derinliği ağacının gövde ve kereste ağaçları yer ve aralıklarla su ile sulanan bu parçaları Vtaatmdd ve bu yüzey kırmaya çalışıyor Dünya yüzeyinde her yönde basınç ve makine manuel yüzeyinin iş disiplini tamamlanması kolaylaştıran, boyutu büyür.

Hem de eski Mısır özelliği kullanmak tekne yapımında su ile ahşap uzatır ve su ile küçülür keten, sicimler genişletir ahşap parçaları bağlantı için çalıştı ve halat çekme, üzerinden bir sıra küçük deliklerden birbirine ahşap parçaları bağlamak için bir yol yapmak bu nedenle parçalanma olmadan birbirine kereste kaydetmek ve yardımcı olur zarar vermeden yıllarca devriye botları, gemiler, nehir ve denizler.

 

No comments:

Post a Comment