Saturday 31 December 2011

Vahalar şehrinde firavunlara anıtlar

Zengin vahalar (Siwa, Dakhla, Kharga ve Farafra ve Bahariya Oasis) dahil olmak üzere Anhaúha konuşlanan Firavun çok:

Siwa Athareddakhlh etkilerinin ötesinde Etkileri
ortaya çıkan etkileri
Şehir ve ötesinde güneyinde bulunan tapınak duş ötesinde en önemli etkileri, tanrısı İsis ibadet için bu tapınağı inşa etmişlerdir

 Siwa etkileri
Amun Tapınağı - Amun Tapınağı - Şehir Acrobliss ve sınıflar - güneş - ölü Almasirin Dağı - Mount Aldror - Sultan House - Bizans Sarayı - Korast etkileri

Amun-parti Jonbar Alagormy tapınağı



Siwa vaha doğusunda Alagormy üzerinde kale gibi ve komşu tam Amun Siwa Tapınağı etkileri kalıntılarının varlığını karakterize olan parti ve Mahkeme'ye onurlu bakan oldukça yüksek kaya inşa edilmiş bir şehirdir.

Ziyaretçinin bir müstahkem bir kapıdan geçer ve giriş zor ve ön orada dar bir catacombs geçtikten sonra tapınak ünlü arkeolojik ve ziyaretçi hiç yüzyıllar Amun büyük oğlu tarafından savunulan İskender bütün ünlü çizim toplantı, tapınak Vichahd odasına koridor geçer etkilerini kalıntıları ve kazandıktan sonra havuz tanrının rahipleri başkanları Amon.

Bu odada sonra göğsüne yol açan küçük bir kapı vardır ve pencereler Iwan çevreleyen palmiye ağaçlarının ovaları ve ormanlarda denetler ve ayrıca vaha çekici parçaları bu görüşlerin açıklıklar bakın.

Amun Tapınağı.
Amun Tapınağı şehir Alagormy için düz bitişik onu kaldırdı ve duvar ve bu duvarın üzerindeki arayüz arayüzü sadece etki bırakarak palmiye Bahrash çevrili dar bir yoldan ziyaretçi Toplam Allah tarafından bazı yazıtlar tanrısı Amun huzurunda tarihi geçit için bize rehberlik kaldı.

Ve Tanrı Amun-Ra'nın başka bir resim. Bu yazıtlardan biri, bu büyük yapının lüks olan gerçek durumu, hayal
O, bu iki etki Amun Oasis yaptığı seyahatler için ünlü Sahboh İskender Makedonya, birini izleyin üzerine yazmıştır. Ve Daivods ve başka bir adı Curtis Maketbh bu transferi:

 Siwa Şehir Acrobliss.
Uçsuz bucaksız çölde merkezi Acrobliss ve saldırganların ve fatihlerin baskınlar bir kale onun tapınak ve yapısı bulunur ve bu kale birkaç tabakadan oluşur:
 
İlk katmanda bu bölgenin yöneticileri değerlendirir ve ikinci kat olarak, harem akraba ve çocuklar yaşıyor. Daha sonra kışla ve kamplarda garnizon ve yıkanmış veya sonra önce üçüncü kat görevlileri ve Güvenlik kışla kraliyet bir konaklama özellikleri tanrı sunulması için Eucharist temizlenmeli ve palmiye ağaçlarının yapısı düz yakın flutter olarak Amun yapısını düzenlenen olan yürüme mesafesinde ve yakın olan Tanrı nihayet enstitü Kutsal ve Al Ain (yay), o (güneş

Dead Dağ.
Dağ arı kovanı şeklinde ölü bir mezarlık olduğu kasaba, kalker bir toprak ve şaşırtıcı bu dağ manzarası ile 50 metre yüksekliğinde konik bir tepe olan deniz kilometre uzaklıkta ve yukarıda altında bulunan ve düzenli ve ardışık katmanları sistemi saflarında aşağıdan yukarıya doğru taştan oyulmuş mühendislik aynı eski yapı sistemi vaha benzer ve bu mezarlar, büyük bir derinlik ve her mezarlık için evde bazı yürüme veranda odaya bir giriş dikdörtgen sonu kare ve avlu ölü koymak ve hala duvarlarda barış mekanizması lisans veya iki inmek için birkaç delik veya mezar bölünmüştür kalır eski Mısır yazısı.

Dağı Dakrur.
Uzakta iki mil buçuk doğu ve el Alagormy ve Mount Dakrur iki yudum yakın gelen doğuda Siwa Oasis ve komşu tepelerin bir dizi, bir nadir ve diğer Nasıra adlı. Adlandırılan kaya (Tnachur) oyulmuş ve onu taşıyan altı köşeli sütun vardır Nasıra Mağaranın üst kısmında ve batı olarak yeri, bazı eski hiyeroglif yazıları bulunmaktadır.
 
Denilen sonra bu oda altında: (Sultan Evi) Kireç taşı ve kapı üç oda ve sol sağ ve diğer birinde girişinde temiz bir altı sütunlu 12 uzunluğunda ayakları ve eski Mısır duvar yazmak için uygulama hakkında orta..

Temple Hibs:
Bu tapınak Ahmose II tarafından inşa edilen ve Fars kralı Darius tarafından restore şehri ve ötesinde girişinde yer alır, bu tapınak 798 metrekare, 42 m ve genişliği 19 m uzunluğunda bir alan üzerine kurulu ve üç kapı oluşur, lotus Bzahrat başlarını taçlandırılmış sütunlarını temel alarak ve Halit duvarlar oldu ev ve yurtdışından oymalar ve 66 yasa ile farklı bir kayda göre en ünlü resim yazıları ile.

Athareddakhlh
Pharaonic Village kiremit
, Giriş ve nerede Altıncı Hanedanı . M kadar uzanan mezarlar vardır en önemli etkilerinden biri teras şeklinde inşa edildi.


No comments:

Post a Comment