Saturday 31 December 2011

Eski Mısır edebiyatı

Herhangi bir insan edebiyat bizim zihniyet ve beklentileri yansıtan ve bize bu toplumun insanları bu toplum ve zihinsel olgunluk ilerleme açıklamak aynasıdır.
 
Mısır edebiyatının dört ana bölüme ayrılmıştır

dini mitler:
Bu gerçekler ve olaylar zaten meydana gelmiş ve taşıyıcı hayal gücünü ve blogger, yazar kombine uzak geçmişte meydana gelen olaylara işaret ederek, tanrılar ve tanrılar ve birbirleriyle ne olduğunu ve tanrılar ve doğa arasındaki içindir ve tarihi olayların zihin bu mitler en önemli antik mitler Chatah arasında birleştirilmiş nerede ve değiştirin: efsane İsis ve Osiris efsanesi insan hayatta kalma hile İsis miti ... vs.

hikayeleri:
   Hikaye hikaye kendisi amacıyla eski Mısır'da ortaya çıktı ve oluşan ya da bilinen bazı sorunları açıklamak için olaylara bağlı olarak değil, onun hayal gücünün bir ürünü tarafından yazılmış kurgu romancı, yazar, bir hikaye olarak hikaye tarihsel zamanın başlangıcı ile başlayan ve nesilden nesile Eski Mısır hikayeleri ve Hfezoha ve Tnagulwha sevilen ve cesaret verici bulundukitap ve bu hikayeler Sinuhe navigator ve Kral Khufu, eşi hain büyücüler ve diğer öyküler öyküsü uzak ada hikayesi köylü Alvsih hikayenin Mısır hikayesinin ünlü hikaye Kings.

 § şarkılar ve şarkıları:
Tanrıların ve kralların çeşitli tanrı ve kralların övgü olarak eski Mısırlılar ve bu şarkıları tarafından tekrarlandı çok şarkı vardı: Nil "iyilik" Mısır Nil'in tanrısı İlahi ve sel özel gün keyfine varacaksınız. Şarkılar yeni tanrı için kral Akhenaton adresleri "Akhenaten," güneş diski Akhenaten altta yatan güçtür "Aten" İncil'de David'in Mezmurlar Mezmurlar 104 parçası olarak sözlerinde ki, bu güzel şarkıların çok yazdı

 § şarkı ve şiir:
      Çalışma ve ürünlerin yanı sıra işçi ve tüm çalışmaların balıkçılar hasat ve toplu ya da bireysel toplam verilmiş olup olmadığını, zor iş şarkı kullanırken şarkı bir üniversite türlü alanda köylüler için vardı.
 
Ulusal şarkı ve bu marş veya şarkı "Unni" olarak savaş alanında orduları geri dönüşü için zaferler de vardı

Bir saç ağırlık duyulmamış kişiler gitar müzisyen, diğer şarkının dünya zevk onların mezarları kaydedilmiş, soylu bazı meraklı olan pek çok şarkı var.Şarkıları aşk şarkıları ve iffet ve merhamet dokunma ve en Nil Nehri'nin doğal güzelliği ve alanları ve ağaçlar ve kuşlar ile ilgilenen eski Mısırlılar ve bu şarkıların çoğu kağıt duyguların ölçüde yansıtan diğer ve onları duygularını her biri için bir erkek ve bir kız yayın arasında bir diyalog papirüs yazılır

.

No comments:

Post a Comment