Saturday 31 December 2011

Sinai firavunlara anıtlar

Sina çeşitli alanlarda bu etkileri Firavunların ve dağıtılmış çok zengin:

Kuzey Sinai firavunlara emanetler. South Sinai bölgesindeki firavunlara emanetler

Kuzey Sina etkileri

Tel Farma
Nil Nehri'nin eski Albelozi şube yeri ağzında El Arish .. - kuzey yol Baloza Qantara üzerinde köy bulunan Ve denilen Farma eski Baloziom olarak bilinen şehir için Arapça adıdır ..En önemli kaleler doğusunda Delta savunmak için. Sonra çok savaşlar Amr ibn el-Asi ve 640 yılında Romalılar ordusu tarafından yönetilen Müslüman orduları arasında gerçekleşen en önemli savaş olmuştur. . Ve bir çok eski olarak kentin tarihi gösteriyor ..Pharaohs bilinen .. Ve Nil Albelozi şube adını atfedilen Rumlar, .. Ve Hıristiyanlar Vrome olarak da bilinir ..Arap Farma adını alan dahil ... O astronom Ptolemy, ünlü sermaye Mesft söylenir.

Tel Ahbuh
Qantara Doğu ve modern devlet (Kral Seti I) 800 uzunluğu 400 metre Firavun döneminin kale tarafından tespit edilen en önemli etkileri kuzeydoğusunda yer alan .. Tuğladan inşa edilmiş ve bir müstahkem şehir gibi kuleler bir dizi, mağazalar ve evler ve eserler ve mühürler Mısır Tuthmosis III ve Ramses II, ve diğer kralların isimleri yüzlerce etrafında ortaya koymuştur.

Tel Abu yaz
Qantara Doğu şehrinin güneyinde yer alan .. Bu kale Sila Ptolemaios ve Roma diğer keşfedildi Roma kale yerinde olduğu belirtilmektedir. Ve çünkü binalar ve antik taş kalıntıları ayıran kırmızı tuğla kırmızı renkli tepe almıştır. Orada Seti I ve tanrı Horus Ramses II binanın yapı kalıntıları ve bir Roma kampının kalır ve Latin Ambratoren Diomkeshian ve Maxemian nin yazılarına tarafından bulundu. . 1907 yılında bir taş hiyeroglif metin ve büyük bir taşlama taşın üzerinde bulundu .. Ayrıca hiyeroglif yazı doldurmak çakmak kırmızı taş Qantara Sharq yanında bulundu. Ayrıca hiyeroglif yazıtlı taş tabut içinde eski bir mezarlık kalıntıları üzerinde 1911 yılında bulundu.

Göreve Alkadirat
Verimli bir ovada yer alan Alkadirat tarafından tayin ve yansıtan söyler etkileri bu bölgenin önemi ve erken Firavun döneminde merkezi rolünü keşfetti .. Kale Orta: gibi kalelerin birçok kişi tarafından kurulan dahil kaldı Güçlü duvarları ve kuleleri ve siperler ile. Dikdörtgen 60 m * 40 m ve 4 metre ve çevresinde 8 Kulelerin dış duvarların kalınlığı.

Güney Sina etkileri
Büyük Askeri Yolu kuzey Sinai arkeolojik takip anahtarıdır .. Eğer Madencilik ve madencilik faaliyeti South Sinai bölgesindeki arkeolojik harita anahtarıdır. . Vsaina Eski Mısırlılar Firavun hanedan uzun zaman önce bu yana bakır ve turkuaz kullandığı en eski alanları. . Eski madencilik sitelerin en önemli yerleridir: mağara ve Srabit sunucusu.

mağara
Eski Mısırlılar turkuaz damarları olan dağ kanül, çıkarılan vadi sınırlı bir bölümünde mağaranın adı çağrılır. Ve bir yayla bu bölgedeki kalıntıları, eski işçi kulübeleri hala var ..Duvarları takip, ancak bazı Kahire'deki Mısır Müzesi'ne alındı ​​nerede artık var olan önemli desenleri, orada kalması olabilir .. Ya da bu yüzyılın başında turkuaz bulmak için girişimlerde yok etti.

Srabit sunucu
Merkezi ve mağaranın modern devletin en önemli devlet aracılığıyla Srabit sunucusunun alan .. Ve vadisinde mağara ve maden için çeşitli kolay erişim düz ve turkuaz damarlarında vadinin karın düzeyinde 60 metre yükselir ve yolla sunucu çok engebeli Srabit .. Bir yayla her tarafta tırmanmak zordur .. Onları Etkileri yanı sıra yayla ve düz bir yüzey üzerinde yer mayın. Bu bölgede bulunan, birçok taşıyan heykeller Dördüncü Hanedan Kralı Sneferu isimleri .. Ve Kral Mentuhotep III ve IV Mentuhotep, Onbirinci Hanedanı ve ilk her biri için Senusret desen ve babası, Amenemhat ilk adının krallar kralı. Bölgedeki en ünlü anıtlarından Hathor ve diğer yazıtlar Sinaiticus Tapınağı olduğunu.

Hathor tapınağı
Tanrıça Hathor Kralı Senusret ben, Turkuaz Lady, tarafından kurulan ve o dağ, tapınağın kutsalların bir kutsal oyulmuş mağara Hathor tapınağının başladı, önümüzdeki birkaç yüzyıl içinde tapınak eklemeler gördüm edildi .. Önünde inşa ve daha sonra başka bir odaya Hathor kutsama ve bu Amenemhat III ve IV olarak sonra ikinci Amenemhat bu binanın bir parçası ve tapınaktaki diğer birçok kral adlarının sıklığı, katma

 Kral Amenhotep yok tapınak lobisinin ilk reform, sütunlar üzerinde özel bir cep telefonu, modern çağda .. Tapınağın ziyaretçileri temizlemek için hazır olduğunu yapı inşa edildi musluk Hathor,
Thutmose III ve Hatshepsut döneminde, çeşitli oda Kutsallar Kutsal eklendi .. Daha sonra oğlu Amenhotep II sonraki döneminde birkaç oda ..Altı oda Amenhotep III zamanında inşa edilmiştir.
Tanrıça olağan tekrarı içeren kaya arayüzleri bu resimler üzerinde yazıtlar, .. Orta ve modern iki ülkenin sunucu 387 Srabit yazıt bulunan yazıtların sayısı .. Çünkü kral, tabii ki, madenleri madencilik özelliği üst düzey bir yetkili başkanlığında misyonları gönderilen tapınak yazıtı, içermez. Mıydı yazıtlar Kral ve Misyon ve üst düzey personel Başkanı adını hatırlıyorum.

  

No comments:

Post a Comment