Saturday 7 January 2012

Ne zaman Firavunlar mumyalama sırrı

Firavunlara uygarlık her gün teklik ve zamanda, dünya uygarlıklarının grubu dışında farklı bir lig ve tek başına yaptığı kilometre kanıtlar, ancak mumyalama gizemini her zaman gizemli ve heyecan verici firavunların daha gizemleri kalır ve mumyalama işlemi hayran ve görünmeyen Araştırmacı İngilizce ses Ataram için çok çalıştı olan bilim adamları arasında da bu da açıkça bu süreci atölye ve Mazlath mumyalama bir dizi mezarlığına veya yakınındaki yapılmıştır belirtti.

Ve "Ibo," tuz karıştırılmış su ve "Natron Vadisi" dan getirilen tuz natron, küçük bir miktar ile ölen kişinin vücut yıkama tahnit, masaya giysileri çıkarıldıktan sonra ölünün vücudu gelişmiş ve su ile kulübe bir çadır için vücut aktarmak için mumyalama işlemi için adımlara başlamadanvücut temizlik "oynadı-Watt" veya yere ya da saf "Bernfr", o dikili güzel bir eve taşınıyor iken ..Dikiş işlemi ölüm ilanından bu yana 70 gün sürer ve hatta mezarlığa vücut girin ve bu dönemde, iç organları kurutuldu kaldırılır ve içi doldurulmuş ve keten ve siperlerle sarılmış olabilir.

 Firavunlar da mumyalama sırları

Yeni bir bilimsel çalışma eski Mısırlılar ölülerini mumyalama için bitki ve hayvansal özler karmaşık karışımları kullandıklarını göstermektedir.

İngiliz araştırmacılar üç yıl Momciawathm mumyalama antik Mısırlılar tarafından kullanılan malzemenin bir örnek için test yaptık.Analiz hayvansal yağlar ve bitkisel yağlar, balmumu ve bitkisel tutkal türleri gibi bileşenleri çok büyük bir grubun varlığını gösterdi.
 
Araştırmacılar Firavunlar tarafından oluşturulan mumyalama malzemelerin ucuz malzemeler bir arada olduğunu keşfetti ve benzeri Mısır dışından Isturdan olan ardıç, pirinç ve yağ gibi, o zaman değerli ve nadir. Var

mumyalama adımları



Ve mumyalama adımları başlamak da genellikle bronz bir kanca ile burun yoluyla beyin Khaleej Times çıkarma, rapor, ve kafatası içinde burun deliklerinden ve baskılanması yoluyla anlamına gelir, beyin büyüklüğü ve küçük delik dışarı için beyin genellikle Sodomized üstün beyin kalıntıları, kaybolma veya terk etmeye yardımcı olur verilen baş ve ilk beyin biyolojik olarak doku ve ölümden sonra kalıp bir

Daha sonra Etiyopya sol taştan beline bulmak ve bu slot bağırsak, karaciğer, dalak ve böbrek Fathntan tuz, Tdmdan bantlar keten çıkarılan ve daha sonra akciğer, kalp ve Oeith büyük diye bir yer yok ayıklamak için diyafram açmak ve akciğerler ile yanlışlıkla ortadan kaldırılması durumunda yeniden mumyalanmış ve eski Mısırlılar, çünkü kalbin önemini tekrar yerine koymak ve güvenilirliğini araştırmak amacıyla ve önemli bu kullanıcıya zarar için potansiyel bırakmamaya ne Ölüler Kitabı mantra tarafından yazılmış kalp Bjaran olarak bilinen gerçek kalp yerine yerleştirildi

Daha sonra karın boşluğu ve göğüs şarap tarihleri, baharat, yıkayın ve bu mür, tarçın gibi çeşitli malzemelerin karın doldurur ve sonra iç organları Balntron, yağ, parfüm ile delik ve anlaşma dikmek, ve çünkü Ebu Qir arasında "Canopus" nin "matara canopic" olarak bilinen dört zamanlı olarak yerleştirilmesini organlar bölmek şu anda İskenderiye, ve bu bölgenin idol başkanları ile bu gemilerin başları arasındaki benzerlik verilen başlık oldu

. Ve bu kaplar ölünün bağırsakları ve koruma "Horus" oğulları tutulur ve hepsi dört bir iç organlar koruyabilirsiniz .. Faihmy "Amesti" ve insan kafası (karaciğer) şeklinde, Heat "Jobei" bir maymun (akciğer) ile aktör ve bir çakal (mide) ile "doğan ölüm F" ve aktör korur, ve son olarak "çirkinlik Kar," dedi Temsilcisi Şahin başlı (bağırsak) ve yer korur bazen içinde vücudun iç organları yakın.
 
Sonra kurumaya natron, vücut yerleştirilir ve su ve ile yıkayın daha sonra çıkarılan kurutulmuş Mounchwet şarap yine tarih yıkanır ve Nil sularından efsanevi "Sunrise" hikayesi yıkama süreci hatırlıyorum ve kafatası reçine veya reçine ile doymuş keten dolması boşluğu, içi boş göğüs doldurulmuş ise ve oldu karın Palmer ve aromatikdiğer, daha sonra yuvarlak dudaklar yara ve yara plak veya balmumu kapak ve üzerinde erimiş reçine dökerek tahta kanıtlıyor.

 Daha sonra, yağ, mür ile gövde boya reçine içinde batık ağız keten doldurulmuş ve bazen, kulak, burun adres aynı şekilde ve gözleri çıkarılan, ancak Tjoifama onları iterek sonra keten ile boşluk doldurulmuş ve göz kapakları dolgu çekiyor, ya da "soğan" gibi yörünge gözünde başka şeyler, koyun ve bazen yerleştirildiyüz veya çivi girmeyen kadar başının üzerinde veya parmak uçları arasında bir peruk koymak ve tüm vücutta sertlik vermek ve çok düzgün keten vücut Ballvaúv kaplı sonra gözenekleri doldurmak ve erimiş reçine adresi kozmetik, böylece tutkal ile birbirlerine ve vücut bobin sadık.Bobinler vücudun iyileşmek bir örtü ile kaplı ve sonra elleri ve ayakları başının yumuşak keten kefeni bir parmak doğrudan ve sonra çok dikkatli bir şekilde sağ omuz dan sonra sonunda göğüs, üst ekstremite ve alt ekstremite iyileşir vardı için.

 Ve rulo vücut sırasında Ballvaúv onların bağlılığı sağlamak için tabutlar üzerinde reçine ve boya döken ve bu işlemlerin her birinin sırasında büyü bazı uygulama ders bir papaz vardı ve mumya karton ve ahşap ambalaj içine yerleştirildi tamamlanmasından sonra, sonra ailesine geri döndü. Kelime "geldi wax "" anlamına gelen "mm" kelimesinin Farsça kökenli "Anne .. Ve Arapça bir mumya oldu.

Çürüme mumya korumak için ölümcül mikropların bileşenler eklenerek zaman içinde geliştirilen materyaller mumyalama firavunların izleyen dönemlere ait mumya alınan numuneler üzerinde yapılan analiz gösterdi.
 
Bu çalışma yaş firavunlara uygarlık 2003 yüz yıl boyunca mumyalama yöntemleri evrim çalışma için, İngiltere'de Bristol Üniversitesi'nde iki bilim adamı tarafından yapılmıştır.
 
Ve bilim adamları o zaman uzun dönemde bileşenlerindeki değişim mumyalama sırasında malzeme evrimini izlemek.
 
Araştırmacılar iki Aevrashid Dr Richard ve Dr Stephen Buckley bitkisel yağlar ve hayvansal yağlar mumyalama malzemelerin temel unsurlarından biri olduğunu söyledi

.Bilim adamları Eski Mısırlılar diğer malzemelerin sınırlı miktarda bulunan ve ucuz olan bu sıvı ve katı yağlar ölü mumyalama kullanılmıştır malzemeleri hazırlamak için kıt ve pahalı karıştırma olduğuna inanıyorum.

Baas
Eski Mısırlılar ölümden sonra hayat inanıyordu.Eski Mısır dinler insanın vücuduna ruh döndükten sonra ahirette sadece yeniden canlandırmak olamaz söylüyorlar.
Ben firavunlar diriliş süreci olarak vücuttan ruh bulmak edebilmek için ayrışma ve vücudu korumak için ölü mumyalanmış gerektiğini düşünüyorum.
Yüzlerce yıl boyunca Firavunlar mumyalama yöntemleri geliştirdi ve ilk mikroplardan korumak için tuzları, yapıştırıcı, yağ, pirinç, bal, katran ile tedavi ve kurutulmuş sonra iç organları ayrışma ve vücudu korumak için kaldırmak ve gereken keşfettiler.
Araştırmacılar mumyalama malzemelerin bileşenlerinin seçimi maliyet faktörü ve hakim olan moda sesleri etkilenmiş olması bilim dergisi Nature dergisinde yayınlanan rapor.

 Bu zengin tatil bugün bazı tabut ve değerli lüks bina mezar satın almak gibi bir zengin eski Mısırlılar, ölülerini onurlandırmak için değerli mumyalama malzemeleri satın almak için istekli oldu.


 

No comments:

Post a Comment