Tuesday 3 January 2012

Keşif firavunlara Afrika yönünde ilk ziyaret

Mısır kurulu hakkında Mısır'ın Firavun (664-525 BC). Arasında Geç döneminde Yirmi altıncı Hanedanının kralları, modern devlet ve kralların kuralı çok kez (Ramses) II döneminde Mısır'da gerçekleşti ve Mısır, nın zaferlerine geri Mısır kralları deneyin bir canlanma gördü (Ramses) üçüncü, ve diğerleri.
 
Ve M.Ö. 600. M hakkında kral istedi (Gneckow), onun sermaye, "Sao" veya "Sais" ve delta şimdi Sa taş doğudan Mısır ikinci kralı Mısır inşa yücelikleri yine, Mısır, Kuzey Doğu ve Güney Amerika sınırlarını güvence altına tamamlanmasından sonra, Vengda üzerinde çalıştığınıMısır kıyıları açık ve güvenli Kızıldeniz ve Akdeniz ticari pazarlarda özgürlük kural haline getiriyor. Bu hedeflere ulaşmak için çalışmaya ek olarak etrafındaki dünyayı keşfetmeye çalışın ve bu toprağın sonuna görmek için bir istek vardı, bu nedenle onu bu sahil sonuna görmek için güney Mısır kıyılarına bir deniz seferi hazırlamak sağlayan "Mısır arazi

Bu görev nakliye malzemeleri tecrübesi ile ihtiyaç duyulan erkek sağlayan ve uzun Fenike seyahat fon, kürek üç kat büyük gemileri kullanıyor. Bu misyonun işleme yelken bilimsel noktası misyonunun gemilerin sağında hep Mısır, kıyıları boyunca yelken güneyinde bir taahhüdü ile Kızıldeniz'de Süveyş Körfezi gelen yolculuğunun başlangıcı tespit edilmiştir sonra.

Keşfetmek için plajda dok zaman Misyon ve kayıt gözlem ve konfor, arz ve Altdhud su ve gıda ve yeniden aktive navigasyon, askerler ve eğlence gelir.Yol sarılarak anakara. Ve üç yıl içinde yolculuk bitirmek mümkün, ama bu sahil son Mısır olduğunu şaşırdık - şimdi İskenderiye bölgesinde indi (Racodh) yeri ve Delta kuzeyinde sermaye (SAO) bunları iade - da.

Bu, onların seyahat ve sırasında gördüğü en garip şeydi sadece kayıtlı ve hemen hemen ne oldu uçuş ortasında önce kendi sol her zaman parlıyordu güneş, şiddetli korku ve merak ediyorum ve bu fenomenin sürpriz ile vurdu olmuştur onların sağ, üzerinde parlaklık, onlar adına ciro fark etmediği fark olduğunu ona inanmıyorum Mısır'da ulaşıncaya kadar Afrika kıtasında ve Abharhm uyumlu kuzey kıyılarının güney onlar sonra doğu Dağı Abrōh Boğazı'ndan ulaşana kadar.
 
Bu tamamen, Afrika kıtasında ciro doğruladı Mısır filo tarafından ilk keşfi kayıtlı olduğu, gözlenmiştir.

 

No comments:

Post a Comment