Tuesday 3 January 2012

Firavunlar döneminde ölüm ve ölümden sonraki hayat

O, Nil Nehri kıyısında fazla 40 bin yıl boyunca Eski Mısır yaşadı ve o Mısır Çevre ile zenginlerin cömertlik mobil yaşayan gruplar halinde yaşayan M.Ö. fazla 700 bin yıl kadar uzanan taş yaş, sırasında Mısır ormanlarında mobil sonra Çağlar bu tropik şimdi bu yağmurlu iklim ormanın ortaya çıkması oldu tanık oldu.

Taş yaş sonunda ve kuraklık döneminde bu iklim dönüşümü ile bu ormanların ve yeşil alanların yavaş yavaş bir çöl Mısır topraklarının çoğu kapalı ve başlayan Mısır özellikleri Mısır'da su başkanı olarak Nil Nehri ve Batı Sahra dağınık bir kaç vahalar ile vadi geçerli coğrafi ve sınırlı yeşil alan tespit ve geçiyor oluyor başladı güneyden kuzeye doğru Nil bu vadi, onunla alüvyon getiren ilk taş yaş kadar, modern ve tarih öncesi çağlardan ve bu, Arsabh sol ve sağ oluşturur ve istikrar ve yüzyıllar sonra eski uygarlıkların ve kurmak için yardımcı nehir, yanındaki daimi ikamet için eski Mısır mobil çağrısında olan, verimli olan hanedanları ve tarihi dönemleri. Bu istikrar eski çevresiyle Mısır, hayatı ve geleceği yansıtmak için yardımcı oldu.

Bu en önemli şey Mısır zihin doldurmak için ve onun dünyevi ölüm sonunda onun hayattaki tek gerçek olur. Her insan (ölüm) bir hüküm yer yüzünde gergin yatıyordu bir adam olmuştur için Mısır dilinde ifade edildi ölüm sonu olması gerekir.

Ve sık sık ölüm nedir merak ettiniz mi? Ölümden sonra ne olacak? Ilk ömrünün sonuna mı? Ya da başka bir hayatın başlangıcı ve çevreleyen ortamdan cevap buldu. Sormadan cevap buldu.Sokağa çıkma yasağı, yansıma için fırsat sonra istikrar için ona izin verdi ve güneş ve ay ve yıldızlar görünen buldu, sonra Vtakhtvy sürekli döngü de Nil'in yıllık sel olarak görünür ve daha sonra tekrar ve böylece sel sonra yerleşmek, sonra da kıt ve sonra kaybolur ve. Yanı sıra bitkileri ve bitkilerin büyüme ve daha sonra elde edilen ve yeniden büyümeye ve bu da o tohum bir ağaç büyür ve daha sonra verilen Bdhira yetiştirilen ağaç ve benzeri verilmiştir gördüğü tarım keşif oldu.

Ayrıca etrafındaki çevre unsurları ile kendini karşılaştırıldı. Bu ortamın en önemli unsurlardan biridir. Ölümden sonra tekrar bir başlangıcı olduğunu olabilir merak etti. Ve hayat bu kavramları koymak başladı. Ölüm ve belirsiz yaşamın kaçınılmaz sonra yaşam var olduğundan emin olun, ama aynı zamanda yorgun beden ölümünden sonra, o selam bir kez daha, beden olmadan, bu beden fiziksel bedeni vardır korumak için gerekli ne kadar merak bulundu.

Birçok başarısız denemeden sonra, özellikle tarihsel dönemlerde, en önemli gümrük, cenaze gider vücut, mumyalama işlemi ulaşmayı başardı ve vücut tek hayat, ikinci anlamı olmadığını gördüm, ama denir vücut (olan (Ba) olarak adlandırılan bir ruh, aynı zamanda var Khatt), Ruh vücutta doğal güç, motor ve o öldükten sonra onu terketmek. Burada bilmek eski Mısır ulaşmak için nasıl soru, bir ruhun her beden? Daha önce ya da bu güne kadar Kur'an-ı Kerim anlatılan vücut ruhunu, ayet "ve ruh hakkında sormak, daha az Rabbimin emridir" sonra görmemiştir.

Ruh Allah'ın insanların gizli onu göremezsiniz buldu. Nasıl vücudun Mısır ruhu olduğunu farkında? Bu soruyu cevaplamak için, Mısır Tanrı'nın peygamberler ve elçiler çok vardı ve oldu olan Kenan
 a arazi bulmak Bunlardan ilk "Seth" Ben "Adam" sav ve "İbrahim" ve oğlu "İsmail" ve Mısır'a evlendim ve "Jacob" ve "Joseph" ve "Musa" da dahil olmak üzere çocuklar, Kalimullah onları Tanrı'nın tüm barış. Bu elçiler ve onları bir Pazar Allah'a ibadete davet ek olarak "Adam" barışa uzatılmış bir kaynak vardı insan, Vetoarth nesil eski Mısırlıların nesil sonra, mortalite ve hesap ve diğer dünya hakkında inançları ve antik Mısır tarzı ve yaklaşım tarafından kaleme zamanın geçişi olan babası onun üzerine olsun

O, ölümden sonra bedeni terk eder ve gökyüzüne yükselirken "Ba" denir ki ruhu olduğunu biliyordu. Bu nedenle bir kuş ya da bir kuş şeklinde somutlaşan bir ölünün yeşil bir başı vardır, ve yüz tutan, ancak bu ruh açmak için nereye? Tüm dinlerin içinde yer alır.

O dikkatle Eski Mısır gökyüzü okudu ve yıldızlar izlemek ve bir daire astronomik ünlü çizmek, ama tüm yıldızların bu kadar etrafında ise yıldız Arctic, orta ve gökyüzü ve Tdorholh galaksiler, yıldızlar ve gezegenler, Fahadah bu yıldızın istikrar değil, onun yerini değiştirme fikrini merkezi olduğunu belirtti, sonsuzluk ve Asermdh bir simgesidir . Ben yine övgü için tekrar vücutlarına sonra yıldız gökyüzü kadar yaşıyor ve düşünüyorum.

.Ayrıca ben o ölünün adı gibi (Ryan) denir ismi, hayatı boyunca, onu içinde ve dışında evden mezarlık ve Twabath ve yurt dışında kaydedildi korumak, hem de gereken ölünün vücudunun bir parçası onu bilmiyordum kaydetmeniz gerekir ki Mısır düşünüyorum mobilya mezar ve Halith örnek kral (Tutankhamun).

Ayrıca o "Abe" ve yaşam için gerekli olan insan vücudunun en önemli üyelerinden kalp denilen antik Mısır kalp, ilgilenen sandık çekilmiş ölümünden sonra Eski Mısır üzerine istekli olduğunu ve mumyalanmış ve yeniden göğüs yere geri getiriyor. Ve iyilik ve insan ve bilinen insan iyilik ya da yolsuzluk yoluyla ve Mısır inanç ile diğer dünyanın "Osiris" Rabbin önünde ölen kişinin duruşma sırasında kalp ağırlığının kötülüklerin kaynağı, kaynağı kalp seven biri onun kaderini Paradise Onar, bilmek olduğu inancını bir nefret kim hangi nefret ya da sevgi taşır.

Ben iyi işler ve kötü kalp gelen inanıyorum, ama kalbi bizim günde söylediği gibi, kötü adam ağır olur eserlerini içeren gemi olduğunu: "The Black Heart" ya da "Taşın Kalbi", ve ne zaman ağırlık denge dengede kalp koyar iken diğer tarafıtanrıça (Maat), adalet ve hakkaniyet ve sembol tüy tanrıçası sembolü bu kalp bu sembol eşit ağırlıklı ise, "Yarrow" alanları olarak adlandırılan bir Cennet, Osiris yeraltı dünyasının Tanrısı sahibi mübarek hafif, günah ve günah ücretsiz ve kader olarak kabul edilir ve onları tebrik edilir. Kötülükleri ve günahları O'nun kader ya da cehenneme "SDJ" herhangi bir yangın dolu ağır kalp varsa.

Bu dört köşe olarak sandalye üzerinde oturan dört maymun şeklinde dört muhafız önlemek için ise patlamaları çevrili duvar kalın siyah göl üzerinde bir kapısı vardır çekildi ve dışarıdan çevrili olduğu, kobralar onlarca, sonra duvara başka dört tarafı, yangın ya da cehenneme (SDJ) işareti onlar cehennemde onları atma sonra kaçmaya çalışırken, günahkârların kaçış. Bu ", Yarrow" onlar nehir arazi ve bahçeler olarak gösterilen yiyecek ve içecek her türlü haklı keyfini su çeşmeler vb altında yapılan ve onlar alanlarda toprağın işlenmesinde vardır gibi tablolar arz, var olan temsil "Yarrow" olarak adlandırılan Paradise karşıtıdır ve tanrılarla barış içinde yaşamaktadır.

Karaciğer, bağırsak, mide ve akciğer oluşan üyeleri, geri kalanı vücuttan çıkarılır ve dolma ve İskenderiye yakınlarındaki Canopus şehrine göre özellikle tencere canopic denilen tencere tutulan merhum genel davlumbaz temsil ve sonra Horus çocukların başı biçiminde, dört (çirkinlik Kar F temsil edildi - ölüm F doğumlu - Hapı - Amisty), yüz kaldırma ve göz yanı sıra beyin kafatasının üst kısmında burun delikleri ve bir delikten elde iken.

Ve diğer dünya "Auxerre" Lord önce ölüm ve deneme arasında Dvinat küçük oda ve teras, piramitler, farklı şekil, fakat hedef ve hasar ölümünden sonra vücut korumak için biri arasında ölüm ve Metraouh önce kendisi vefat tarafından hazırlanan mezar bulunmaktadır. Bu mezar da hayatın kapıları denir mezarın üst kısımları, süslüyor sahte kapılar sağlanan bulmak, taş ya da ahşap bir temsil, ölen kayıt mezar sahibi ve O'nun isim ve başlıkların resimlerle kapıları oluşturmak için

Onun mezar görmek için ruh Bu tesisin amacı, vücudu içinde mumya, sonra mezara girip sonra mezar odasına da Musul'a ve bu papirüs antik Mısır el yaptığı çizimleri "ölü" yazılı ve o da ruhunu tasvir burada diğer dünya mevcuttur aşağı tekrar yaşamak için vücudunu kalma mezar odası için mezarlığa yeşil kuş başı.

  Yanı sıra kapı yaşam armağanları ve sunuları, o eski Mısır düşünce olarak bu hediyeleri almak için gece Ruh ile mezun hayatın kapıları, onların yüzleri hareketli taşıyıcı sahneleri ile dekore edilmiştir.

Ama bunun dışında nasıl ölen Mısır mezar varlığının ve fikir, tabut içinde Almmia mezar odası nereye kaydetmek? Ve bunun dışında gelecek nasıl?

Ben bir mezar kalmak için eski Mısır düşünüyorum ama geçici konaklama mezar onun dünyevi ihtiyaç ve kullanılan tüm sağlanacaktır oldu için onun mezarı, onun için başka bir ev, bir dizi sınırlı bir süre için geçici ikamet farkında değilse, "" Hetepheres "Kralın annesi Krallık mezar bulacaksınız Keops "2620 . m, Nmuseh mobilya ve yatak, sandalye, kutu takı, araçlar, gıda ve bir sedye, yanı sıra mezar içeren" diğer dünyada kullanılan tek şey bu yeniden kullanmak için mezar tutulur tüm mobilya, araç ve gereçler, vb Tutankamon'un "geçici konaklama.

 Insan vücudu için ruhun geri selam kullanılacak bir nesne olarak ölen ve İlçe edecek aldığı gece çıkıp bunları ona verdi ve tekrar Bcyprh yemek ve içmek selamlıyorum, ama nasıl sıkı kapatılması, tabut çıkacak zaman. Ben sihirli diğer dünyaya gitmek için tabut ve mezar açılacak kuvvetle inanıyorum

 Ama bu geçici ikamet sonra ne olacak?Krallık diğer dünya "Auxerre" Lord nedeniyle oraya antik Mısır 42 Tanrı önünde ona dikilen bu deneme, sonra çıkıp gidiyor Düşünce ve "adalet sembolü önünde" "Auxerre" "Horus" ve Anubis ile dengede kalbi ağırlığı olduğu başlı Maat, "kalp elinde yerleştirildiği, denge, bir tüy veya Tanrıların bir sembol hakikat ve adalet sembolü" Maat "ve ağırlık simetrik, bu ölen kişinin günahlarını bir patent gösterir

 Kalp araçların ağırlık günah işlemekten suçlu. Bu durumda, kalp, bir timsah ve bir aslan ön ve Adelie geri bir hayvan yutmaya "Amca" nın kalbine döküm ve bu hayatta onun hayatı ile kaçmaya oda olan deniz veya nehir olup olmadığını ve yerde, yaşamını yitiren anlamı budur. O ateş gölünde vücut uygun olarak "SDJ."

Burada, biz, ölüm ve ölümden sonra konu eski Mısır düşünce ve zihin kontrolü olduğunu bulmak çok düşünce ve meditasyon ve hayal gücü onun görüntülerden daha onun hayal yapmak "Ölüler Kitabı" olarak bilinen ve "ne gibi tüm etkileri, her iki papirüs attı bu inanç, tüm kapıları öteki dünya "ve". "Yanı sıra yanı sıra alışkanlıkları ve defin ve ötesinde gümrük tarafından da tabut ve mezar yüzüne.
 
Ve son olarak dünya hayatında yerleşmiş sadece diğer dünya sonsuz sonsuz yaşamın başlangıcıdır

  

No comments:

Post a Comment