Tuesday 3 January 2012

Firavunlar döneminde Müzik

Eski Mısırlıların ve kamu Vqdroa sanat müzik türleri için onların sevgi ve tutku biliyordu ve sesi ve Ashqgua taze ve güzel melodi ekledi.
 
Eski Mısırlılar Mısır medeniyeti ve Asya'daki komşu halkların karıştırma Mısırlıların ilerleme ile eski Mısır tasarım çılgınlığı sınırlı türler beri çeşitli müzik aletleri, icat, Mısır ve Mısır müzik aletleri gelişimi sahibi Asya Müzik Aletleri girdi.

Ve müzik aletleri üç ana türü, yaylı çalgılar, woodwinds ve perküsyon ayrılır.

Bu en eski yaylı çalgılar "önemsiz" dir ve en sık kullanılan parti makinede yüklü dikey tendonların bir sayı dışında bir ahşap kutu ses ve birçok boyut ve şekilleri vardı."Alknarh" beş-string bir Asya kökenli olup, yatay veya dikey sırasında oynardık.

 Ve bir "tambur", yüksek ud benzer ve oynama ve müzisyen tüy üç veya dört tendon geçmek kullanırken göğsüne yerleştirildi uzun boyunlu bir makine oval şekli vardır. Nefesli Vohmha flüt seslerinin yayılması için uzun ve kısa, tek ve çift. Perküsyon, bir Mısır'da en eski müzik aletleri bronz ya da bakır ve ahşap de tef itibaren ahşap çerçeveler veya dikdörtgen şeklinde imal edilmiştir ve saç çıkarıldıktan sonra hayvanların ince derileri ile kaplı ve çerçeve üzerinde uzatılmış oldu mineral Almcefqat en önemli türleri. Kullanım sırasında omuz bağlı hayvan deri altına sıkışmış her iki tarafla da ahşap veya metal silindirik davul çeşitleri vardı.

Sağ ve sol hareket, ya da elle onları yendi zaman da ince bir metal halka ile metal çubukların Asalasl kullanılan eski Mısırlılar oluşur. Müzik kullanılmış ve konserler ve dini olaylar ve tatil kutlamaları oynamaya , olmuştur bantları obua, flüt üzerinde müzisyen, davul ve tef vardır telli çalgılar müzisyen dansçı şarkıcı veya şarkıcıların ses asmak batters.

 Bu Kral ve kraliyet ailesi için Kraliyet Sarayı Orkestrası özel bir konser vardı ve orada özellikle bant tanrılar ve dini vesilelerle ve farklı kamu konser ve festivallerde de kullanılan müzik konserleri kendi dini bayramlar için tapınaklar, ve aynı zamanda heyecan verici askerler için Savaşta ve motivasyon davul keskinleştirmek ve trompet üfleme. Mısır müzik nesilden nesile evrimi ve ilerleme ile karakterize, ancak çoğu Mısır'a gelen eski Yunanlılar etkilendim ve yazılarında Mısır müzik kendi izlenim kaydedilen yüksek üzerinde karakter ve tadı muhafaza edilmiştir

Şarkılar iffetli sevgi dokuma ile ilgili ve sevgili tarif edildiği en yaygın olan bir mesleğini icra ederken ilgili çalışma şarkı insanlarla da dahil olmak üzere konularda çeşitli var ve bu festival ve zafer alayı gibi şarkıları özel etkinlikler var ve şarkılar hüzünlü tören cenaze ölen yasta ailesinin eşlik var ölü, tapınak ve diğer dinsel törenlerin şarkıları da dahil olmak üzere müzelerde dünyada bol bu şarkı, bir papirüs çok cevap var.

Her türlü bu dans müziği sahibi olayın türüne bağlı olarak, bazı eğlence ve ruh için dinlenme içindir vardır ve o dini bir dans geçiş ne ve mezar gelen ölünün cenaze önünde ne oluyordu. Ayrıca ritmik genç kızların gruplar tarafından motorlu ve Thblohat formasyonları veya teknik ve o, tek tek veya çift olarak iki erkek veya iki kadın oynandı ne dahil olmak üzere bazı güç oyunları ile fiziksel olarak büyük esneklik avantajı vardır dans ediyordu.

Savaş oyunları vardı hem de tatil ve kutlamalar ve tepeler ve dinlenme ve eğlence, ya da tapınak birçok dini bayramlar için Mısır toplumunda konser türlerini temsil eden çalıştırın ve vurmak ya da eskrim Savaşta askerler için eğlence bu dansları tür edildi. Mısır mezar ve tapınak ve birçok papirüs izleme temeline var olduğunu yanı sıra konserler cenaze gibi, ya da o düşman zaferi kutlamak temsil ve aynı zamanda giyim ya da King "Tutankamon'un" düşman üzerine Kral askeri zaferleri kutlamak ve mücevher kutuları etkileri bazı tanık tapınaklar, duvarlarında.

  

No comments:

Post a Comment