Tuesday 3 January 2012

Firavunlar da dini edebiyat

Modern devletin süresi (16. yy 'dan itibaren) bu yana kullanılan Mısırlılar. Papirüs ya da hayvan derisi üzerine yazılmış olan ölü dini metinlerin cenaze, keten bir kölelik veya parçalarının, çizgi ya da Alheiroglevy Alheiratiqy veya Aldemoutiqy ve yazıları sunmalıdır.Vücutta veya ahşap özel fonlara ve bazen içeren bir rulo üzerinde hasar ve tabut içinde ölen ile yerleştirilen, Almmia tarafından hasar verilirse keten, devam etti.

Kitap Orta Krallık Piramit yazıtlarında ve kral (Unas), Saqqara bir Beşinci Hanedan krallarının sırasında tabut içinde Ölü Mton Kitabına diğer dünyadan farklı konu ve malzeme ve metinlerin kökenleri dahil 140 bölümden oluşmaktadır Dead metinleri içerir.Ölüler Kitabı ve bu, İncil ya da Kuran veya Tevrat gibi dini bir kutsal kitap değildir.

Bu fikir ve diğer dünyada ne hakkında fantezileri düz bir çeyrek ve ayırma ve fikir veya bir fikri diğer bağlantı yanı sıra, ölü için bazı ipuçları bir tarif kitabı konu entegre ve herhangi bir hedef veya amacı açıktır vardır ona geçerli değildir içermeyen birleştirir. (: Bu ​​bölümlerin en önemli yerde onu öldürmek veya çalmak ya da adalet her temsilcinin adını söz ve bazen gibi büyük tanrıların, önünde sonra, Mısır 42 ilde adalet temsilcileri önce hile ya da suç olsun, tanrılara bir itaatsizlik yapmak Ölü sürgün edilmiştir Bölüm No 125, bir Osiris, İsis, dindar ve Amon ve Horus).

 Bu gibi tüm Almasaat şekilde sürgün, listeler: öldürmedi, heykeller katılımcılar (Alaoshpty) cesetlerinin özellikle de yazıyor bir Bölüm No: 6, yanı sıra çalmadım, her heykel talepleri tarım çalışmalarında sahibi adına bu sırada, bu planlandı günü yapılacak Oozyreris alanlar (Ayaroo). Fasıl No 30 ölen özel bir kalp ve o, ölü Osiris Briash bir mahkemede tanıklık iyi değil onu uyarı, ancak Sanai ve sessiz günah vermek gerekir, böylece cennet sahibinin kaderi

Bu Allah için metin ve şarkıları içerdiğinden Bölüm No 15 güneş özel bir Tanrı'dır.

 Unutmayın, bölümlerin bazıları, hangi aslında, yeraltı ve kaçış yolu yaptığı yolculukta ölünün tehlikelerden bazıları.Bölümlerde bazıları özellikle merhum kaybı (Ka) ve diğer dünya farklı tanrılar arasında yaşamak nasıl bir konuşma önlenmesi için kafasına ölen işleyişi ve başka engeller. Ve Ölü resimler Kitabı açıklamak ve ölünün metinleri açıklığa kavuşturmak için zaman zaman kitabın metinleri nüfuz edildi içeren ve özen göstermek bu görüntülerin Sanatçılar çizimleri ve renk. Bu kitaplar Ölen her kişi bilmiyor ölümünden önce olan metin kitap büyük bir boyuta ne mezara onu korumak ve o kişiye bu kişiden kitap farklı bulmak ona uygun metinler seçecektir Ölüler Kitabı hazırlamak için memurları arayan saatine, olacak durumu ve mali yetenekleri.

(Im araçlar) diğer dünyada ne anlamında: ölüler kitabı yanı sıra gibi değişik isimler altında diğer kitapları vardı. Yanı sıra diğer dünya (kapıları) ve gecenin farklı saatlerinde yol açmaktadır. Ama en ünlü Ölüler Kitabı'nın dir.


No comments:

Post a Comment