Tuesday 3 January 2012

Dini Firavunlar döneminde Tekne

Gevşek ahşap tekne içinde korunmuş piramitleri, büyük ve bunlardan biri küçük, değişen sayıda bazıları bir ahşap kompozit bir içeren her yanında size Ohramanm kaya içine oyulmuş gemi şeklinde delme hazırlamak oluşturmak Eski Krallık 2700-2200 M.Ö., çünkü Firavun krallar elvezir biri için üç ile beş arasında delme. Bu teknelerin büyük kralların mezar mezar mobilya odaları içine yerleştirilir ile bileşik gerçek olanları küçük bir örnek yerine modern devletin başına kadar durum, kaldı

Bu hedef kabul edip, denilen (kompozit Güneş) ve baylar arkeologlar ele rağmen bu adlandırma hatası, özellikle yayınlarda, bu güne kadar kullanılan devam nazikçe onların kitapları ve kendi görüşlerini de mimar gazeteci Kamal Al, tarafından 1954 yılında bu teknelerin ilk tespiti üzerinde ya da görüş ayrılığı, ama kesin olarak söylemek bir mezar tekneler değil, özel bir tekne güneş tanrısı güneş (Ra) da seçildi.

Ve bu teknelerin kralın ömrü boyunca kullanılmış olduğu şüphesiz, bir sayfada Nil sularının yürüyüş ya da Yukarı Mısır ve Aşağı ülkenin koşulları gözetim ve denetim için olsun. Ve kralın özel mülkiyet olduğu için, başka bir yerde ölümden sonra bunları kullanmaz doğal, bu nedenle kral halkı için zorunlu olduğu ve herhangi bir piramidin kral mezarı yanında çukurlar bu teknelerin dipnot kaydedin. Ve bölüme demonte ve diğer dünya yine bu parçaları yeniden bağlantı böylece mantıklı bir düzenleme koyarak sonra

 Ve bir kral olarak mülkiyet mezarlarının yanında tekne tasarruf hedefi, bir sonraki için kullanılmamalıdır olsun, ya da onun ölümünden sonra Kral kullanımında inanmak, daha, Kings Ohramanm yanında bir teknede eski Mısırlılar keskin bulabilirsiniz.
 
Modern devlette, 1575-950 M.Ö. ve yerine Al-Ahram ve bu tekne için sondaj yerleri zorluk toprağa sizin Kings mezarlar kullanımı ile küçük 50-110 cm modelleri odasının yanındaki özel odada kralın mezar mobilya içinde yerleştirilir yerini mezar

Önemli soru şöyle:
Neden bu krallar bu tekneler veya kralların gerçek amacı mezarları yanında bu tekne tutmak için o anlamda daha doğru aslında tutulur?
Valsbouapn ancak ilk iki kralın mal veya diğer krallar ve tekrar tekrar kullanmak için piramit yanındaki kaydedilir gerek kullanmamanız gerekir, ama nasıl tekrar kullanılacak hem de?

Bu sorunun cevabı ulaşmak için ölümünden sonra krallar yer Eski Krallık döneminde eski Mısırlıların doktrin bilgi bakmalıdır.

Biz güneş ibadet doktrini güneş tanrısı (Ra) her gün doğudan batıya gökyüzü yansıtan baş tanrısı oldu hakim inanç olduğu eski devlet döneminde bulabilirsiniz.

Ve güneş tanrısı kralı ve onun ömür boyu (Sa-Ra) güneş tanrısı Ra'nın bir oğlu takma ve sonra Aldnyaoah (Ra) babası neden de ölümünden sonra cennete kralın artış inanç ve günlük konvoya katılmak o zaman düşündüm.

Bu yüzden sık sık Tanrı'nın görüntüleri (Ra) bir inek şeklinde yıldız ile süslenmiş, ya da oluşan evrenin ya da dünyanın dört ve vücudunun köşelerine kendi eller, bacaklar, partilerin içine dokunmatik bükme bir kadın şeklinde olsun, gök tanrıları "Not" tanrıça bünyesinde Kralı ve diğer bazı tanrılar görkemli bir araca gökyüzü yansıtır ve onunlaalay midesine altında geçti ve ertesi sabah yine yeniden doğum için gök tanrısı (Ra) tanrıçası yutma gibi ilk arkasına doğru başlığı alay başlar.

Onun kendi bileşik yaptığı konvoy içinde Kral Tanrı (Ra) eşlik gerekirse. Ancak tekneler genelde sadece Nil ya da suda denizde sadece kullanılır. Nasıl gökyüzü geçmeye eski Mısır tekne kullanımı inanabilir? Bu kurgu ya da sanatçı tarafından icat köklü doktrin ve derin bir inanç cennet olduğunu ancak büyük bir okyanus veya deniz kaynaklanıyor mı?

Aslında, ufuk ve onun komut Alheiroglevy ve telaffuz (bit) ve renkli yazılı mavi olduğu tarafları temsil eden Yüksek, bu araçların her iki tarafında onun kenarlarına ters havza dikdörtgen şeklinde gökyüzüne eski Mısır ifade şeklinde araştırma ben harika sadece çevresinde olduğunu düşünüyorum olarak aslında gökyüzü su, doğudan batıya doğru günde, tanrı (Ra) tarafından kayma. Yanı sıra dekorasyon Eski Mısır tapınak ve mezarlar, mavi zemin üzerine beyaz yıldızlı Bishop meraklı gökyüzü ve mavi deniz net rengini temsil eden renk rengini temsil eder.

 Gökyüzündeki o da yelken kadar ters tekne çekmek için, henüz yukarıda gördüğü çevresinde de sadece olduğu antik Mısır inanan sonra, şimdi mantıklı, ama onlar alanı (denize o Gallup için önerilen bir orta tekneler, çizim iken belki de bu durum denirAmerikan uzay ajansı NASA uzay kapsülleri "uzay aracı" ad ve bu etiket) bilimsel olarak doğru değildir.

Bu karaya doğru gelen deniz veya nehir ortasında tekne görünen bu durum, perspektif teknik açıdan mantıklı tekneler için ılımlı, daha sonra alt ve üst su ile çevrili orta sizin ılımlı bir de duvarlara veya altında ya da ineğin vücudunda veya altında boyalı gökyüzünde tekneler fotoğrafını çekerken , nehir ve denizlerde tekne normal durum değil, bazı ses olabilir bir uçağa benzer.

Zamna bunların aksi boğuldu ve bitmiş Aldnyaoah hayatları boyunca olduğu gibi bu okyanus ifade krallarının mezarları yanında konteyner gemi korumak için mantıklıydı.

Ve onları kışın gerçekten şüphesiz büyük ve sağlam bir inanç etrafında gökyüzünün kendi algı, yağış güvence verdi. Kışın, gökten eski Mısır şiddetli yağmur aşağı bulmak ve nereden geldiğini çok sorabilir miyim? Daha sonra karar verdim, ben cennete büyük bir büyük deniz suyu bileşenleri ve su sadece ya da etrafında sadece emin için düşünüyorum ama nerede bu su olacak? O su okyanus, nehir ve gözlerden buharlaşma ile ilgili herhangi bir şey bilmiyor, buhar ve yağmur yoğunlaşma, binlerce yıl sonra, daha sonraki dönemlerde modern bilimsel bulgular fizikçilerin gerçekleri.

Biz Eski Mısır bu tekne isimleri başlatıldı de bulabilirsiniz, ilk (Manjat) adlı gündüz tanrı (Ra) ile birlikte gökyüzü ve güneşin (Mskktaat) çağırdı sonra gece boyunca yeraltı geçtiğinde ikinci geçmek için Kral tarafından kullanılan Vantrb

Solar Tekne denir bu tekneler ise tanrı (Ra) olan gemilere ve Beşinci Hanedanının başlangıcı ile ilk görünüm olarak son kraliçe güneşin rahiplerin yetkileri görünen ve Kraliçe (Cao Q ihanet) tarafından Dördüncü Hanedan sonunda tahtı aldıktan sonra ülke ve eski aile ve evlendikten sonra bir rahip için güneşin rahiplerin etkisini arttırmak ve daha sonra ailesinin orta dördüncü beri gibi kralların isimleri, içinde tanrı Ra adına göstermeye başladı bulmak: (kürek-Ra - Khafre - Menkaure).

Ve özellikle Giza Ebu Sir güney alanında, o güneş tapınakları kurulması başlayan BeşinciHanedanlığı sırasında devam etti. Granit küçük tekneler geliştirilmesi ihtiyacına en çok Mısırtanrıları tüm rahipleri ilgilendiren bu tapınaklar Dikilitaş ve bileşik güneş tanrısı, en önemliunsurlar, ahşap, altın sonuna Firavun zamanlarda, Kutsallar tapınağın kutsal ve tapınağın Tanrı'nınaltın heykeli duruyordu.

 Kanıt ve delil şimdi piramitlerin yanında ve mezar tekneleri gibi eski Mısır kraliyet mezarları kayıtlıtekne arayabilirler sonucuna
ki.

     .

No comments:

Post a Comment