Saturday 31 December 2011

Firavun laneti Efsanesi

Tabut, iki kanat, cesaret edemiyor bize sorun için Vsivbh ölüm kimseye açmayın

Rağmen meslektaşı Lord (Carnarvon) altı yıl süren acı bir mücadelenin ardından 1922 yılında keşfedilen ünlü Firavun (Tutankamon'un) mezarına yazılmış bu kelimeler .. ile Bulundu arkeolog (Howard Carter) mezar kazmak olanlara ölüm açık tehdit kelimeleri ayı Pharaohs .. fazla dört bin yıl olan eski putperest inançlarına inanan firavunların bizim zaman hiçbir şey yoktur .. ama arkeologların hiçbiri hiç dikkat Aaaraa vermedi.

 . Ve mezarlık firavunlara keşfi (ve bu çok önemli) ve çünkü hala anda en önemli yirminci yüzyılın keşifler ve modern biri .. mezarlık yakın sıradan bir mezarı olma bodrum .. çeşitli hayvan heykelleri büyük boyutu çok büyük ve son derece lüks ve olan yapılır saf altın ve mücevher ve değerli taşlarla dolu .. külçe altının çok benzer parçalar büyük miktarda her yerde bilim adamları fazla üç bin yıllık ömrü olduğu tahmin mezarlık vardır .. ama firavun gövdesi kendisi mücevherlerle dolu Mkvna kumaş çok lüks oldu.

 Kısa, bu mezarlık sayısız hazineler ve paha biçilmez içeren oldu .. Onların isimlerini ün çünkü bu büyük başarı gökyüzünde parlaklık sonra etkileri gurur dolu hissettim tespit etmek için bir kampanya tarafından finanse edilen (Howard Carter) bu keşif ve Lord (Carnarvon) sahibi Dünya idi.

Her şey iyi görüntü gidiyor .. ama sonra ne garip zaman içinde doğaüstü fenomeni geçiş ve tartışmalı bir çok yükseltilmiş ve bu güne kadar bilim açıklama bulamadı gizemli şeylerden biriydi .. resmi törenle açılış günümezarlık .. yaralı Lord (Carnarvon), gizemli bir ateş doktorlardan biri bir açıklama var .. gecenin ortasında sadece Kahire Rab öldü .. tuhaf şey elektrik ölüm aynı anda herhangi belirgin bir neden olmadan Kahire'de kesilmiş olduğunu bulmak .. ve sonra vermedi arda felaketler ve ölüm büyük çoğunluğu .. değilse mezarlık saygısızlık ya da kutlama katıldı .. mezarlık bulunan ölüm tehdidi, samimi sanki olanların tüm biçmek için başladı.

Ölümlerin çoğu deliryum ve titreme ölüme neden olan bu gizemli ateş nedeniyle edildi .. ama hiç bir neden olmadan çoğu zaman ateş öldü .. sekreter (Howard Carter) aştı .. ve sonra da intihar ve babası ona üzüntü oldu. .. tabut küçük bir çocuk arabası çekerek Sekreter Das at cenaze sırasında, onu öldürmek .. ve yaralı çılgın ve bazıları giden mezarlık keşfi bir şekilde katkıda olanların çoğu hiçbir belirgin nedeni .. hiç bir sır kendilerini bulduk arkeologları şaşkına olmadan intihar hiçbir açıklama var .. bulmaca (Firavun laneti) adını vermişti.

Kaza dört yıl aynı gece asistanı gözü önünde neden olmadan arkeolog (Walter Emery) öldükten sonra bir mezar Firavuncu keşfetti .. ve bir doktor (Bilharz) Luxor Pharaohs etkilerine iki gün yaptığı ziyaretin ardından ölen bir solucan (bilharzia) keşfedildi vardır edildi .. ve Firavun laneti efsanesi hakkında konuşmak son ve gizemli ölümler listesi ve onlara tam rapor yazmak .. çoğu zaman birimleri tamamlanması gereken değil, kurbanları toplumda bir yer olan bilim adamları ya da insanlar .. alanları ve şans yasalarına geniş hiçbir bırakan.

Garip bir şey hiç oldu .. Kısa bir süre için müzelerde sergilenmektedir için Paris'e firavunların hazineleri bazı göndermek ve daha sonra Kahire daha sonra dönmek için Mısır yetkilileri tarafından sorulan Mısır Eski Eserler, Müfettişi öyküsü .. Ancak, Müfettiş onu bu var gibi yapabilmesi için değil onlara yalvardım o, firavunların laneti hakkında çok şey duyabiliyordu .. Mısır ve Paris arası geçiş efektleri süreci engellemek için her türlü çabayı çalıştı, ancak bunu başaramadı .. ve birkaç gün sonra .. Müfettiş sokak kapısı oldu .. Vdhusth bir hız araba ve hastanede öldü! var.

 Belki - - Bu mantarlar ve toksinler Dr (İzz al-Din Taha) Firavun .. ve çözünmüş mumya deri içinde aktif olan bakterilerin mezar dağılmış .. ama bu delilik ve sebepsiz ani ölüm ya da intihar durumlarda açıklamak .. ama bu olmadı Dr (İzz al-Din Taha) kendisini! bir araba kazasında yaptığı açıklamada bir kaç hafta sonra öldürüldü .. ve firavunların laneti bir efsane olmuştur tanıma sorumlu kimse tutamaz cesaret.

Arkeologlar gelince .. firavunların laneti Bu sadece bir efsane ve tesadüf ve bu kanıtı fazla olamaz meydana gelen ölümlerin olduğu ifadeleri rağmen bir (Howard Carter), kendisine herhangi bir zarar olmadı Firavun (Tutankamon'un) mezarı için algılama sahibi .. ama diğer birçok firavunların mezarları keşfetmek için cesaret yok .. hatta firavunlara anıtları ziyaret değil .. sözde lanet korkusu firavunlara pahalı Bertarafı anıtlar ve heykeller bir miktarına sahip olan zengin çoğu gibi.

 Maske (Tutankhamun) ..Firavun laneti efsanesi yayılması için nedeni Firavun mezar sahibi ..Mezarlıkta mumyalanmış mumya maskesi (Tutankhamun) gövdesi üzerinde buldu ..Mumya X-ray incelemeden sonra bulundu ..Boyunda derin izleri olduğunu .. Bu (Tutankhamun) öldürüldü olasıdır .. Bu, ondan sonra tahta geçmiştir Veliaht Prens, onun ölümünden sorumlu olduğu söyleniyor.

Bu firavunların laneti miti çok uzun zamandan beri küçük bir ölçekte dolaşımda olduğunu çıkıyor .. ama sadece mezar (Tutankhamun) açılış resmi töreninin yapıldığı gün ve bu keşif katkıda olanların çoğunun kaybından sonra medya giden yolu bulamadı.

Bazı Müslüman alimler ve bu doğrudan İslam inancına aykırı olduğu için meydana gelen ölümlerin bir lanet olarak yorumlanamaz bilim adamlarının .. Bu bir tesadüf değildir .. Valsdfah bu şekilde tekrar .. ama ortaya çıkabilir ne bu açıklama değil .. gün geçiş ile .. ya da efsanevi salıncak kalabilir .. .. gerçek ve kurgu arasında.


No comments:

Post a Comment