Friday 4 November 2011

Ο βασιλιάς Thutmose ΙΙΙ (1468 -. 1436 π.Χ. M

Έκτη βασιλιάς των Δέκατη όγδοη Δυναστεία, παντρεμένος με την Χατσεπσούτ κορίτσι θεία του και ο ίδιος ήταν οκτώ ετών, Aatlaa θρόνο μαζί και οι εταίροι στη διακυβέρνηση, τέσσερα χρόνια μετά την ανεξαρτησία της Χατσεπσούτ διακυβέρνησης και εξαιρούνται του από την εξουσία, αλλά επέστρεψε στην εξουσία μετά από 21 χρόνια οι δικαστές ηγεμόνα Χατσεπσούτ της μόνη της στο θρόνο της Αιγύπτου μετά απορρίπτονται.

Μετά την ανεξαρτησία από την Αίγυπτο, την οποία περίπου το 34 τριάντα τέσσερα χρόνια έχει πετύχει τις νίκες επιτεύχθηκε από το βασιλιά πριν από αυτόν ή μετά από αυτόν και έφτασε τους πολέμους του, έως τις 17 δεκαεπτά πόλεμο εναντίον των εχθρών της Αιγύπτου και ήταν σε θέση να επεκτείνει τα σύνορα της Αιγύπτου στα βόρεια της Συρίας και το νότιο Σουδάν, καθώς και τη Συρία, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο και το τμήμα της Λιβύης, του Σουδάν και έγινε Ambrtora μεγάλη. Ήταν ένας άνθρωπος του πολέμου και της ειρήνης. Το ημερολόγιο του πλοίου και όλη την ιστορία και τους ιστορικούς είναι από τα πιο σημαντικά πόλεμο Hulyath στρατιωτικά αρχεία στην ιστορία του Φαραώ της Αιγύπτου.

Οι τιμές που είναι οι πρώτοι για να μπείτε στο κοτόπουλο και ρόδι, και πολλά φυτά μοναδικά στην Αίγυπτο από τη χώρα αυτή. Όπως και σοφή όπως ο ίδιος έστελνε τους γιους των ηγεμόνων της χώρας αυτής προς την Αίγυπτο για την ιατρική εκπαίδευση και τις έννοιες του αιγυπτιακού πολιτισμού και του πολιτισμού τους, και όταν επιστρέφουν από τον κανόνα της χώρας τους, γίνονται κορεσμένα με το αιγυπτιακό πολιτισμό, και την πίστη προς την Αίγυπτο κατά την αντικατάστασή τους αντικαταστήσουν τους γονείς τους για να εξασφαλίσουν την αφοσίωσή τους στην Αίγυπτο. Μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες της δικαιοσύνης και συνοπτικές του Συντάγματος και να αφήσει τις εργασίες κατασκευής στη μεγάλη ναούς του Καρνάκ και την Κοιλάδα των Βασιλέων τάφου μάρτυρας το μεγαλείο της ιστορίας της.

  

No comments:

Post a Comment