Friday 4 November 2011

βασίλισσας Χατσεπσούτ (1490 - 1469 π.Χ.).:

Βασίλισσα Χατσεπσούτ ήταν η κόρη του βασιλιά Thutmose εγώ από τη σύζυγό του, βασίλισσα Ahmose. Παντρεύτηκε τον αδελφό της, "Thutmose ΙΙ» από τη σύζυγο του βασιλιά "Thutmose Ι" δευτερεύουσες, αλλά δεν αύξησαν την περιουσία του για πέντε χρόνια και είχε ένα μικρό παιδί από τη σύζυγό του άλλα δευτερεύοντα και είχαν συμφωνήσει με τους ιερείς των Amon να ανέβει αυτό το γιο στο θρόνο μετά το θάνατό του και αποφάσισε αναλήψει των καθηκόντων του πριν από το θάνατό του, ο διάδοχος του θρόνου , η οποία ονομαζόταν συγκατάθεση της βασίλισσας Χατσεπσούτ για το γάμο της νομιμότητας αποκτήσουν παιδί ακόμα και να καθίσει στο θρόνο.

Ικανός να τη Βασίλισσα να αναλάβει τις υποθέσεις της χώρας και να την άποψή της, το πρώτο στην Αίγυπτο και είπε ότι το ιερό δικαίωμα της στο θρόνο της Αιγύπτου και επικαλούνται οι ιερείς του Αμμωνα, να ενισχύσει την επιρροή της και του κράτους ανεξαρτησία και εξέδωσε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία, όπως η κόρη του θεού "Amon Ra" Onjbha της μητέρας της "Ahmose", ενώ ενσωματώνουν τη μορφή του πατέρα, Τούθμωση της I .

Καταδικάστηκε σε βασίλισσας Χατσεπσούτ, της Αιγύπτου περίπου 21 χρόνια, και ότι έχει χρόνο της, της ειρήνης και των επιτευγμάτων της μεγάλης αρχιτεκτονικής που εκπροσωπούνται στο ιερό μοναστήρι Maritime ηπειρωτική δυτικά του Λούξορ και το μέρος που προστέθηκε στο ναό του "Amon Ra" στο Λούξορ και καταγράφονται οι θεοί τους διοικητές της από τη μητέρα της στους τοίχους του ναού του Bahari με το λογαριασμό του ταξιδιού αιγυπτιακό στόλο της χώρας, "Puntland" και τα μέρη και Mslten μεταφορά από το Ασουάν μέχρι το μικρότερο στο πίσω μέρος των μεγάλων σκαφών.

Και είχε μια Mcyprtan χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο σύζυγός της Τούθμωση II μετά το θάνατό του στην Κοιλάδα των Βασιλέων και το άλλο πίσω από το ναό Bahari. Κατά τη διάρκεια της ζωής της βασίλισσας Χατσεπσούτ ξαφνικά μετά την επίτευξη του "Thutmose III" εικοστή ένατη και την καταστροφή όλων των αγαλμάτων και των αποτελεσμάτων Mozifaa τους.

  

No comments:

Post a Comment