Friday 4 November 2011

Qin πολιτισμού

Πολιτισμός είναι η οικογένεια του Τσιν αυτοκρατόρων αποκλειστεί η Κίνα (221-208 π.Χ.)., Έχει πιστωθεί με την ενοποίηση της χώρας και να δημιουργήσουν την πρώτη πραγματική αυτοκρατορία. Αργότερα έδωσε το όνομά του στη χώρα.

Οικογενειακά προέρχεται το όνομά της από το όνομα του Τσιν State Bank, η οποία έληξε τον κανόνα της οικογένειας, "Cho." Λαμβάνοντας οι κυβερνήτες της οικογένειας, «Τσιν» στην κατοχή και προσάρτηση των γειτονικών βασίλεια της Κίνας έχουν ανοίξει οι στρατοί τους τομείς "Sichuan», «Γιουνάν», και «Gecho" στο νότο, και έφτασε τις εκστρατείες τους μέχρι το Red River, «Λανθαρότε» και την Κορέα στα βόρεια.

Κατά το έτος 221 π.Χ.. Μ πήρε τον τίτλο του κυβερνήτη, «Shi Huangdi." Η ενοποίηση των βασιλείων, και εισήγαγε με κάθε νέο βασίλειο, προσαρτώντας νέα διοικητική διαίρεση, αυτό ήταν να διαιρέσει με βάση το νέο κεντρικό σύστημα, όπως ήταν το μεγαλύτερο μέρος των στρατών των διαφόρων επαρχιών και με την πρόσληψη τους γιους των αγροτών.

Συνέβαλε στην "Lee" σε μεγάλο βαθμό στη διαδικασία των νέων μεταρρυθμίσεων, ο άνθρωπος ήταν ένας οπαδός της φιλοσοφίας της νομιμότητας (το οποίο ζήτησε την αυστηρή τήρηση των νόμων), καθώς και μαθητές του φιλοσόφου, "Han Fei". Η χώρα διαιρείται σε τριάντα έξι (36) Κάουντι (τότε έως 42 στο μεταγενέστερο στάδιο), θέσαμε την κεντρική κυβερνήτες κυβέρνηση σε αυτές τις επαρχίες, τις πολιτικές και μόνο, η οποία ήταν να προκριθεί ένα άτομο να λάβει θέση, δεν τους οικογενειακούς δεσμούς.
 
  Ανάγκασε τους ευγενείς της πρώην ηγέτες για τη μετανάστευση των περιοχών καταγωγής τους και τη διαμονή στην πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας, τα πιο σημαντικά βήματα που έχουν ληφθεί: τυποποιημένα βάρη (βάρη), καθώς και μονάδες μέτρησης, νόμισμα, διαμέτρους τροχών και γραπτή γλώσσα. Όλες αυτές οι μονάδες είναι τα ίδια σε ολόκληρη την επικράτεια της αυτοκρατορίας
Το μόνο πράγμα που αμαύρωσαν αυτών των μεταρρυθμίσεων είναι ο τρόπος αυταρχικών και ολοκληρωτικών επίσημη φιλοσοφία του κράτους: Acharauah:. Στα 213 π.Χ. M έκαιγε όλα τα βιβλία των φιλοσοφικών σχολών άλλων, μόνο τα βιβλία που απορροφούν τη βιβλιοθήκη αυτοκρατορία τους διατηρούνται, θάφτηκαν χιλιάδες άνδρες της επιστήμης στη ζωή για τις απόψεις τους , και ανάγκασε τους άλλους να σκληρή εργασία, το "Shi Huangdi" πρέπει όλοι το διαθέσιμο εργατικό δυναμικό, ακόμη και έχτισε το Σινικό Τείχος, και να προστατεύσει τα βόρεια σύνορα της αυτοκρατορίας του

Πέθανε, "Shi Huangdi" στην ανατολική Κίνα το 210 π.Χ.. Μ.Χ. ήταν θαμμένο στο μαυσωλείο στην τεράστια "Lintong", όχι μακριά από το Ξιάν (). Δεν ήταν δυνατή η δευτερόλεπτα αυτοκράτορες της οικογένειας, «Τσιν», η οποία πήρε τον τίτλο του "R Huangdi" "για να σταθεί μπροστά σε κρίση που τον περιέβαλε:. Έτος 210 π.Χ. M έσπασε το πρώτο εξεγέρσεις εναντίον της οικογένειας απόφαση,« Τσιν », η βαριά φορολογία που επιβλήθηκε και το σύστημα της υποχρεωτικής στρατολόγησης τους πιο σημαντικούς λόγους, και τα βασίλεια του πρώτου, η οποία περιελάμβανε μια ισχυρή, άρχισε να έλκονται από την ιδέα της απόσχισης και πάλι παρόμοιο με το βασίλειο "Chu" στο νότο. έσπασε την αυτοκρατορία γρήγορα, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ αναδειχθεί ως μια προσωπική "Liu Bang", το οποίο ήταν σε θέση να αποκαταστήσει την ενότητα της χώρας και πάλι και πήρε το τον τίτλο του "Ζου Gao," και ήταν ο πρώτος ηγεμόνες της οικογένειας, "Han.

Η οικογένεια της «Han» και την επακόλουθη λήψη διαφόρων στελεχών των θεσμικών οργάνων που αναπτύχθηκε από το "Chen", συμπεριλαμβανομένης της ποινικής δικηγορικό γραφείο. Αν και δεν απέκλεισε, αλλά δεκαπέντε χρόνια, χάρη σε αυτή την οικογένεια δίνει σήμερα η γεωγραφική περιοχή του Petit-καταλαμβάνει η Κίνα είναι μια πολιτική κατάσταση, παρέμεινε το σχήμα, παρά, πολλές μεταμορφώσεις, και την ηλικία για πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια, και έδωσε στη χώρα το όνομά του (η Κίνα είναι η αλλαγή στο όνομα του Qin).

 .

No comments:

Post a Comment