Friday 4 November 2011

Φαραώ Khafre

Είναι η πυραμίδα του βασιλιά Khafre χτίστηκε το διάσημο όνομά του, το οποίο είναι το δεύτερο περίφημο πυραμίδες της Γκίζα Οροπέδιο.
 
Διαπιστώθηκε ότι η πυραμίδα κατασκευάστηκε από την κακή ποιότητα του ασβεστόλιθου πρότυπα και μικρή πυραμίδα ήταν καλυμμένο με Peixoh από ασβεστόλιθο και άγνωστες Ήταν γραπτώς ή με φύλλο χρυσού ή δεν έχει ακόμα αυτή επένδυση, είτε από τη διάβρωση ή από τους κλέφτες ή από ορισμένες μουσουλμανικές άρχοντες, με την ελπίδα με τους θησαυρούς του βασιλιά, το υπόλοιπο της πυραμίδας έχει διαβρωθεί κάπως, ως αποτέλεσμα της κακής ποιότητας των λίθων που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές, αν και μερικές χαμηλότερα τμήματα της πυραμίδας διατηρεί ακόμα κατέχουν γρανίτη. Η κορυφή της πυραμίδας λείπει

Και εξακολουθούν να διατηρούν Peixutea κορυφή της πυραμίδας των κατεργασμένων άσπρη πέτρα. Και η πυραμίδα φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο από τη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα, επειδή χτίστηκε σε ένα ακρωτήρι πάνω από περίπου δέκα μέτρα, ή τριάντα τρία πόδια από την επιφάνεια πάνω στην οποία η πυραμίδα του βασιλιά Χέοπα.
 
Khafre πυραμίδα ήταν το όνομα του (μεγάλου).

Ήταν το αρχικό ύψος της πυραμίδας είναι περίπου 143,5 μέτρα ή 470,7 πόδια, αλλά τώρα είναι 136,5 μέτρα ή 447,7 πόδια. Επίσης υπηρέτησε και στις δύο πλευρές από την πλευρά παράθυρο της βάσης της πυραμίδας, η οποία είναι περίπου 215,25 μέτρα ή 706,02 πόδια και τις τέσσερις πλευρές με βάση τη γωνία του 53,10 βαθμούς.
 
Ήταν η αρχική διάταξη της πυραμίδας είναι να κόψει τον ταφικό θάλαμο κάτω από το έδαφος και έχτισε την πυραμίδα πάνω του. Ωστόσο, έχει μετακινηθεί προς τον ταφικό θάλαμο νότια κάτω από την πυραμίδα

Η πυραμίδα έχει δύο εισόδους και δύο τρόπους Habtan στη βόρεια πλευρά, το ένα οδηγεί στο νεκρικό θάλαμο.
 
Το άλλο το άνοιγμα είναι μεγαλύτερο από το πρώτο περίπου δέκα έξι μέτρα ή πενήντα δύο πόδια και ένα μισό
 
Το φέρετρο είναι κατασκευασμένο από γρανίτη Khafre γκρι και κατά το ήμισυ καλύπτεται με παχύ στρώμα που καλύπτει τα πατώματα

Μια ομάδα εργαζομένων που εργάζονται κοντά σε ένα άγαλμα της πυραμίδας Menkaure του κόκκινου Alkuatezit σε βάθος 40 εκατοστών από την επιφάνεια της Γης πιστεύει ότι είναι μέχρι και την Παλαιά Βασίλειο ανακοίνωσε επίσης το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων, δήλωσε την Τρίτη.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου, Ζάχι Χαουάς, «Το άγαλμα δεν έχει καμία επιγραφές, οι οποίες είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η ταυτότητά του ή την ηλικία του σκάλισμα και τη γλυπτική, αλλά η μέθοδος δείχνει ότι είναι στο χέρι του Αρχαίου Βασιλείου (2649 - 2513 π.Χ.)

"Το άγαλμα είναι σαφώς ένα άτομο που δεν είναι γνωστό εκπροσωπείται κάθεται σε ένα παγκάκι ανήλικο φορώντας μια περούκα ευρεία κρέμεται από τους ώμους και το δεξί του χέρι που υποβλήθηκαν στο δεξί γόνατο και κρατούσε κάτι το αριστερό χέρι, το εκτυλίχθηκε στον αριστερό μηρό και τα πόδια τους γείτονες», είπε ο Hawass, "Το άγαλμα, μέχρι και 49 εκατοστά ήταν υπέστη πολλαπλά κατάγματα στον ώμο, το στήθος και τη βάση που έχει επίσης τη διάβρωση ενός απλού face κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ελλιπή, «η ανακάλυψη αυτού του αγάλματος ως μέρος της ανάπτυξης των πυραμίδων, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη για να ελέγχουν τη ρύθμιση της εισόδου τουριστών και επισκεπτών στην περιοχή, χωρίς να εκθέτουν οποιαδήποτε ζημιά και τον έλεγχο της ασφάλειας.

 Συμπεριλάβετε την αναπτυξιακή διαδικασία σε τρία στάδια κατά τη διάρκεια δύο εκ των οποίων Περιλάμβανε ένα φράχτη γύρω από την περιοχή κατά μήκος του km 18 και μισό χιλιόμετρο κάμερες πάροχο παρακολουθεί την κανονική και με ακτίνες Χ, υπέρυθρες νύχτα για να καθοριστεί η έκταση διείσδυσης από τους επισκέπτες και τους κατοίκους, και περιλαμβάνει μια διαδικασία για να αλλάξει τη στάση του λεωφορείου και τους επισκέπτες αυτοκίνητο με την καθιέρωση ορισμένων εγκαταστάσεων που διευκολύνουν επισκεφθείτε την ίδια στιγμή να μειώσει τη ρύπανση που προκαλείται από την εντατική επισκέψεις σε αυτά.

 .

No comments:

Post a Comment