الجمعة، 4 نوفمبر 2011

Φαραώ και να ανακαλύψετε τις δυνάμεις της φύσης

Οι φυσικές συνθήκες της Αιγύπτου για χιλιάδες χρόνια από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που βοήθησαν την ανάδειξη του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού στις όχθες του Νείλου, που είναι η μητέρα και το δικαίωμα του ανθρώπινου πολιτισμού, το οποίο Artur τους το υπόλοιπο των πολιτισμών που ακολούθησε, εάν οι σύγχρονες ή παλιές.

Θεωρούμε ότι η γεωγραφική φύση του τη γη της Αιγύπτου, το οποίο βρίσκεται στο ύψωμα στα νότια, κοσμείται με τον ποταμό Νείλο, η οποία προέρχεται από την Κεντρική και Ανατολική Αφρική, και την επίπεδη γη στο βορρά, όπου ο Νείλος είναι χωρισμένο σε επτά καταστήματα έμειναν με μόνο Rosetta και Damietta κλαδιά τώρα. Η γεωγραφία έχει βοηθήσει για να σώσει αυτόν τον πολιτισμό που δημιουργήθηκε από την αρχαία αιγυπτιακή ήταν η παρουσία της Ανατολικής ερήμου και τη χερσόνησο του Σινά και τη Δυτική Σαχάρα και την Ερυθρά Θάλασσα και τη Μεσόγειο είναι φυσικά εμπόδια αδιαπέραστα για την προστασία της Αιγύπτου και οι Αιγύπτιοι και αιγυπτιακό πολιτισμό από την Ηλικίες πέτρα, και ακόμη και Okhr της Μέσης Βασίλειο γύρω στο 1675 π.Χ.. Μ σε μια πρώτη αντιμετωπίζει πραγματικό κίνδυνο της Αιγύπτου και το Υκσώς.

Αλλά αυτό δεν επηρέασε το αιγυπτιακό πολιτισμό, όσο και ο αιγυπτιακός πολιτισμός έχει φτάσει η μεγάλη φάση δεν επηρεάστηκε από αυτόν τον κίνδυνο Ασίας Alhecsusy αλλά επωφελήθηκε και η ροή του ποταμού Νείλου σε ετήσια βάση και τακτική, η οποία είναι επικίνδυνη καταστροφική σε μερικά χρόνια και σπάνια σε άλλα, η κατάσταση φυσική ροή του νερού είναι η συνέχιση της το μυστικό της ζωής κάτω σε αυτή την κοιλάδα, η οποία βοήθησε τη σταθερότητα της αιγυπτιακής ανθρώπου στις όχθες του ποταμού και είχε σημαντικό αντίκτυπο στη σταθερότητα της παρατήρησης και της καινοτομίας.

Επίσης βρείτε ότι η θέση της Αιγύπτου όσον αφορά το κλίμα ήπιο κλίμα είναι θολό και καθαρό ουρανό όλο το χρόνο, η βροχή ή μερικά μέσο.
 
Όλα αυτά φυσικά παράγοντες βοήθησαν τον άνθρωπο να συλλογιστεί και να σκεφτούν και να εξετάσουν και καθετήρα, και στη συνέχεια να παράγουν και να καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν έναν πολιτισμό ήταν ανεξάντλητη πηγή για το υπόλοιπο των πολιτισμών του κόσμου και πάνω απ 'όλα τις γνώσεις του. Αυτό το συντριπτικά στοιχεία και φυσικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά οι νόμοι της φυσικής επιστήμης για χιλιάδες χρόνια, όχι σύγχρονοι επιστήμονες.

Προτεινόμενα λόγω της σύγχρονης επιστήμης ανακάλυψε τους νόμους της άνωσης του Αρχιμήδη στον κόσμο (287 212 π.Χ.). Μετά από την ιστορία του με τη Βασίλισσα, ο οποίος ήθελε να ξέρει την αλήθεια για το βάρος, καθιστώντας την το χρυσό στεφάνι από καθαρό χρυσάφι, ή ότι ο κατασκευαστής προσέθεσε ένα άλλο άρθρο, η καταχώρηση αναφέρει την ιστορία του πλοίου μπάνιο Αρχιμήδη, και βρέθηκε ότι οι αλλαγές νερού, ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του και στη συνέχεια ανακάλυψε το νόμο της άνωσης του βάσει του νόμου αυτού έχει εγγραφεί στο όνομά του σε όλα τα επιστημονικά έγγραφα σε αυτήν την ημέρα.

Αλλά δεν έφτασε η αρχαία αιγυπτιακή με τους νόμους της άνωσης από τον Αρχιμήδη και χιλιάδες χρόνια; Ναι, αυτό είναι ό, τι συνέβη, αλλά πώς;.
 
Ήταν η σταθερότητα της αρχαίας Αιγύπτου στις όχθες του Νείλου για χιλιάδες χρόνια και την ακρίβεια της παρατήρησης του τι συμβαίνει σε αυτό το ποτάμι καθημερινά και παρατηρήθηκαν για μονάδες επίπλευσης και δέντρα στην επιφάνεια του νερού μετά τον κατακλυσμό και επιπλέοντα φύλλα των φυτών και άλλων υψηλό αντίκτυπο στην προσπάθεια να χρησιμοποιήσει το ξύλο των δέντρων να διασχίσουν το ποτάμι από τη μία πλευρά στην άλλη. Συντήρηση των δένδρων άρχισε να καταδιώκει και να κολυμπήσετε ακόμα μπορούν να ληφθούν εύκολα στο χέρι του, και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μια προσπάθεια να καθίσει στο πόδι από μεγάλα δέντρα και κλαδιά των μικρών δέντρων χρησιμοποιήσετε για να μετακινήσετε το πόδι της Μεγάλης Άρκτου. Και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μια προσπάθεια να σκάψει ένα μικρό μέρος κάθεται στην κοιλιά του ποδιού, προκειμένου να μην βρεγμένο τη συνεδρίαση πρόσωπο, και στη συνέχεια θέλησε να αυξήσετε την ταχύτητα κοπής μπροστά και πίσω από ένα πόδι του δέντρου κάνοντας ένα μυτερό κομμάτι.

Και στη συνέχεια εξελίχθηκε και πάλι με την προσθήκη πόδια για να το στέλεχος ξύλο βασικές σχοινιά που συνδέουν για να λάβει τη μορφή λέμβοι για τη μεταφορά μερικές από τις αποσκευές, και με το πέρασμα του χρόνου ήταν σε θέση να κάνουν μικρές βάρκες και σιγά-σιγά πήρε αυτό και χιλιάδες σουνίτες πριν ιστορική εκατοντάδες φορές χρόνια. Η απόδειξη αυτού του τέλους με βάρκες με κουπιά κεραμικής που χρονολογείται από το προϊστορικός πολιτισμός στα Maadi και Dertasa και Badari και άλλα, που εμφανίζεται τώρα στο μουσείο της Αιγύπτου, καθώς και τοιχογραφίες, χρωματιστά ή χαραγμένο για τις επιπτώσεις από τις λαβές των μαχαιριών ή πυρηνικών κεφαλών καταπολέμηση καρφίτσα.

 Αποδείξτε με την απόδειξη και την απόδειξη της γνώσης της Φυσικής της αιγυπτιακής άνδρα της πλευστότητας και όλα ανήκουν σε περισσότερες από 7 χιλιάδες χρόνια π.Χ., κατά τη διάρκεια των ιστορικών χρόνων διαπιστώνουμε ότι στην παλιά κατάσταση στέλνει βασιλείς οι Αιγύπτιοι στην ξυλεία εφαρμογή του ρυζιού από τις ακτές της Veniqia (Sham τώρα) για τα σκάφη εργασίας και πολυτελή έπιπλα και μήνες και η παλαιότερη και μεγαλύτερη ένωση που βρίσκεται τώρα δίπλα στη μεγάλη πυραμίδα του βασιλιά Χέοπα (2589 - 2566 π.Χ.). Γκίζας, το οποίο έχει μήκος περίπου 48 μέτρα και οθόνη 6 μέτρα ύψος και 7 μέτρα που αποτελούνται του 1252 ένα κομμάτι ξύλο.

Και οι βασιλιάδες, όπως:. Sahora (2487 ​​- 2475 π.Χ.) Αποστολή σε Veniqia στρατιωτικές εκστρατείες κατά τη διάρκεια των πολέμων σε στεριά και θάλασσα ένα μεγάλο στόλο μπορούσε να μεταφέρει 20.000 είκοσι χιλιάδες στρατιώτες με τα όπλα τους και υποσχέθηκε στρατιωτική.

Καθ 'όλη τη φαραωνικού εποχή και κατά τη διάρκεια του Παλαιού Βασιλείου, την Κεντρική Αμερική και το σύγχρονο με το τέλος της era φαραωνικού εκπροσωπούνται οι βάρκες διαφορετικές στους τοίχους των τάφων και ναών, καθώς και επί του παρόντος περιλαμβάνει μουσεία, η παγκόσμια μοντέλα των μικρών σκαφών φαραωνικού απόδειξη της γνώσης της αρχαίας Αιγύπτου χρησιμοποίηση πλοίων όλων των τύπων σκαφών μικρά ατομικά για μια βό


λτα και κάποια χρησιμοποιούνται για το εμπόριο και τα εμπορεύματα όλων των ειδών εκστρατείες μην ξεχάσετε Βασίλισσα Χατσεπσούτ (1490 - 1469 π.Χ.). εμπορικές Puntland (Σομαλία τώρα) και καταγράφεται στους τοίχους του ναού Bahari στο Λούξορ

Οι μαθητές αυτού του σκάφους στο γραφικό ναό που Bahari βρείτε το μέγεθος αυτών των σκαφών όσον αφορά το μέγεθος, καθώς και ιστιοπλοΐα στην Ερυθρά Θάλασσα και στη συνέχεια να τον Ινδικό Ωκεανό για την επίτευξη του Pont και επιστροφή φορτωμένο με όλα τα είδη των δέντρων και των εμπορευμάτων. Μαζί ποταμόπλοια που απεικονίζεται στους τοίχους του ναού του Bahari φορτωθεί Bmslten του ροζ λατομεία γρανίτη του Ασουάν μέχρι το Λούξορ, 200 χιλιόμετρα ανά βάρος του οβελίσκου 100 τόνων, δηλαδή ότι η εκστρατεία αυτή θα επιτείνει τα τεράστια 200-ton ιστιοπλοΐα και βοηθά πολλές μικρές βάρκες Chdha προς τα εμπρός.

Εδώ βρίσκουμε ότι η φόρτωση των πλοίων σε αυτή την τεράστια ποσότητα των τόνων από πέτρα μας δίνει μια ιδέα της αρχαίας Αιγύπτου και γνώση του δικαίου της πλευστότητας. Βλέπουμε τους ναούς του Καρνάκ, το μεγαλύτερο ροζ γρανίτη οβελίσκο του βασιλιά Thutmose ΙΙΙ και ζυγίζει 400 τόνους, σε ποιο βαθμό το μέγεθος του σκάφους που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά από το Ασουάν μέχρι το Λούξορ για τη δημιουργία ναών του Καρνάκ.

Με τη μελέτη των βαρών, διαπιστώνουμε ότι οι μορφές των πλοίων και τους συντελεστές της κάθε τμήμα του συγκροτήματος και τις διάφορες μορφές του, έχει δοθεί πειστικές αποδείξεις της αρχαίας Αιγύπτου και της γνώσης των νόμων της πλευστότητας και ταιριάζουν τα διαφορετικά βάρη και ωφέλιμα φορτία για το σχήμα και το μέγεθος των πλοίων.

 Αν δεν βρεθεί τώρα και στο εξής τα έγγραφα από πάπυρο χαρτί καταγράφονται οι πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους νόμους ή τις τεχνικές επιστημονική απόδειξη ότι η αιγυπτιακή, χωρίς αυτούς τους νόμους Osgelha ή αποθηκεύονται και έγραψε ότι η ταχύτητα των ζημιών των εν λόγω χρεογράφων, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αυτή η επιστήμη και η γνώση των νόμων της πλευστότητας και της βιομηχανίας κληρονομιά βάρκες μέχρι σήμερα και βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια και το Πορτ Σάιντ και Damietta στις βάρκες σεμιναρίου για την οικοδόμηση και ιδιωτικών αστικών και αξιόπιστους κατασκευαστές σχετικά με την εμπειρία τους χωρίς τη χρήση του σε πολλές περιπτώσεις, αυτοί οι νόμοι ή επιστήμη, όπως εκείνες που εφαρμόζονται στα τα οπλοστάσια των μεγάλων παγκόσμιων, όπως η Αλεξάνδρεια και σε όλο τον κόσμο για την κατασκευή μεγάλων πλοίων.

 Η κατώτατη γραμμή: Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν αυτό που αποδείχθηκε να αμφιβάλλει για τις γνώσεις του των νόμων της πλευστότητας για χιλιάδες χρόνια πριν τον Αρχιμήδη φυσικές αποδείξεις στο χέρι μάρτυρας στη μεγαλοφυΐα της αρχαίας Αιγύπτου και προηγήθηκε από τη γνώση των νόμων αυτών.

Επίσης γνωστό ως σύγχρονη επιστήμη τους νόμους της βαρύτητας, και ότι η γη από την βαρυτική δύναμη να τραβήξει τα πάντα έξω από το νερό και όλα τα συστατικά της επιφάνειας της γης και όλοι που πηγαίνει στον αέρα ή ακόμη και γης στο χώρο που περιβάλλει τη Γη, όπως: τα αεροσκάφη, διαστημόπλοια και δορυφόρους.

.Θα αποδοθεί το νόμο της βαρύτητας με τον κόσμο μετά την πτώση του μήλου Ισαάκ Νεύτωνα μπροστά από τη μηλιά κοιμόταν από κάτω, όπου η σκέψη του είναι η αιτία της πτώσης των μήλων προς την κατεύθυνση της γης με τον ουρανό και όχι εκ νέου πειραματιστούν με διαφορετικά υλικά παραδίδονται στα υψηλότερα σημείωμα και να πέσει πίσω στη γη.

Είναι γνωστό ότι η αρχαία αιγυπτιακή νόμο της βαρύτητας από τον Ισαάκ Νεύτωνα; Ναι, βέβαια, πριν από τον Ισαάκ Νεύτωνα ήταν γνωστή και χιλιάδες χρόνια ότι η αρχαία αιγυπτιακή μαγική δύναμη της Γης απομακρύνει τα πάντα σε αυτό και ασχολείται με την αρχαία αιγυπτιακή δύναμη και την ανάπτυξη των ειδικών νόμων για τη χρήση στη ζωή του στον τομέα της αρχιτεκτονικής, αλλά πώς;.

Θεωρούμε ότι η αρχαία αιγυπτιακή μετά την ανακάλυψη της δύναμης αυτής, άρχισε να χρησιμοποιείται σε μεγάλη κλίμακα και τα πρώτα επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η αρχαία αιγυπτιακή χρήση της βαρύτητας και να γνωρίζουν τα εξής:
 
Η μέθοδος του κλεισίματος των πυραμίδων έχει σχετικά με το σχεδιασμό της αρχαίας Αιγύπτου είσοδο πυραμίδα στη βόρεια πλευρά του σώματος της πυραμίδας, γιατί πίστευε ότι το πνεύμα του βασιλιά θα πάει με τη γεωγραφική αστέρι βορρά να εισέλθουν στην πυραμίδα και πάλι και η ενσωμάτωση στο Mmia Βασιλέα να αποκαταστήσει το Μπάαθ.

Πίσω από αυτό βρίσκεται το ράμπες εισόδου προς τα κάτω σε γωνία κλίσης συγκεκριμένες οδηγήσει σε πυραμίδες αύξηση περίπου ένα μέτρο και ο μετρητής εμφανίζει διαφορετικά μήκη ανάλογα με το μέγεθος της πυραμίδας. Αυτή η τάση προς το κάτω μέρος του διαδρόμου βοηθά στη διαφάνεια μπλοκ του γρανίτη κυβικά ίδιο μέγεθος με το διάδρομο m 3 βρίσκεται στην είσοδο της πυραμίδας, και στη συνέχεια να σύρετε κάτω από το διάδρομο στην είσοδο του διαδρόμου οριζόντια οδηγεί στο νεκρικό θάλαμο, ή τα καταστήματα αυτά κύβος γρανίτη μπλοκ αποστέλλεται διαδοχικά το ένα πίσω από το άλλο μέχρι να γεμίσει το διάδρομο σε αυτό το τετράγωνα για να συμπληρώσετε την είσοδο της πυραμίδας μπροστά από τους κλέφτες

Αποστολή αυτά τα τμήματα του γρανίτη πέτρα μέσα από τους διαδρόμους αυτούς κάτω πηγάζει από τη γνώση της αρχαίας Αιγύπτου με την παρουσία των ελκυστικών πάτωμα ή τη δύναμη της ιδιωτικής γης για να προσελκύσουν αυτά τα τμήματα στο κάτω μέρος από τη βαρύτητα, χωρίς την ανάγκη να την προωθήσουν προς τα κάτω, αγαπά μια αυτο-δύναμη της έλξης προς τα κάτω των διαδρόμων γέφυρα, και αυτό αποδεικνύει την απόδειξη της γνώσης υλικό της αρχαίας Αιγύπτου με τους νόμους της βαρύτητας έδαφος

Και να μελετήσει τις δυνατότητες και να οργανώσει πέτρες για την κατασκευή των πυραμίδων, διαπιστώνουμε ότι η πυραμίδα έχει τετράγωνη βάση με τέσσερις πλευρές του στοιβάζονται πέτρες από κάτω προς τα πάνω σε διαδοχικά στρώματα το ένα πάνω στο άλλο που λαμβάνονται στην πυραμίδα, αλλά αξιόλογο, διαπιστώνουμε ότι το μπλοκ πρώτα στο βάσης είναι μεγάλος και όποτε Artfna έλλειψη μέγεθος και το βάρος του ογκόλιθους , όταν ο κανόνας η μεγάλη Πυραμίδα του βασιλιά Χέοπα, διαπιστώνουμε ότι οι διαστάσεις των λίθων, 160 cm 3 και στο ύψος της μέσης 120 εκατοστά 2 και το υψηλότερο 60 m 2 με κλίση προς το μέγεθος μεταξύ, βάρη, και γιατί κάνουν τη βάση της πυραμίδας είναι βαρύτερο από τα μεσαία και ανώτερα Victlh πυραμίδας συγκεντρώνεται στη βάση να εργαστεί για τη σταθερότητα και την ισορροπία, την πυραμίδα και όχι πέτρες ίσου μεγέθους ή βάρος, και αυτά τα στοιχεία αποδεικνύει, επίσης, ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν τους νόμους της βαρύτητας κάνει το κάτω μέρος της κατασκευής είναι βαρύτερο για να κρατήσει τη συνολική δομή των κτιρίων αυτών.

Διαπιστώνουμε επίσης ότι οι ευκαιρίες και να οργανώσει αυτές οι πέτρες δεν είναι επίπεδη οποιοδήποτε επίπεδο πέτρα, και στη συνέχεια τοποθετείται η πέτρα επόμενο υψηλότερο επίπεδο, πάρα πολύ, αλλά όλα τα μπλοκ της πυραμίδας πρέπει να είναι να λάβει τα μίλια κάτω στην πυραμίδα κατευθύνεται προς το κέντρο της μάζας στην πυραμίδα στο κέντρο εντελώς από όλες τις πλευρές και τις πτυχές της πυραμίδας στο εσωτερικό του κάτω μέρος της τάξης του αυτά τα τμήματα και αυτό το υπέροχο σύστημα από τα κάτω και από το εξωτερικό προς το εσωτερικό του κάτω κάνει το βάρος της όλες τις πέτρες πυραμίδα βασίζονται και με θέα προς το κέντρο της πυραμίδας και το μυστικό της επιβίωσης, Al-Ahram μέχρι σήμερα με την παρουσία μεγάλων σεισμών και πολλά.

Όταν συμβεί σεισμός, είναι φυσικό να μετακινήσετε το μπλοκ και την πτώση της κάθε κτίριο στον κόσμο, εκτός από τις πυραμίδες και την τάση από αυτές τις πέτρες στο εσωτερικό του κάτω σε όλες τις πτυχές για την πρόληψη της αδυναμίας των υψηλών πέτρες από τη γωνία κλίσης και πάνω, στη συνέχεια, προς τα αριστερά, όπου η πτώση του σώματος της πυραμίδας, το θέμα απαιτεί μια καρδιά της πέτρας από την γωνία κλίσης της πυραμίδας από μέσα προς τα έξω πάνω από 120 βαθμούς, και η τάση αυτή είναι επιστημονικά αδύνατη. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν ότι υπάρχουν ελκυστικές έδαφος προσελκύσει όλα τα μεγέθη των μπλοκ στο κάτω μέρος της πυραμίδας και η πυραμίδα Faihafez στην καρδιά του τη θέση του σε αυτά τα κτίρια κατά την καταστροφή, και γι 'αυτό η επιβίωση των χιλιάδων πυραμίδες του χρόνια και τα άλλα κτίρια αυλή των άλλων πολιτισμών

Έτσι ήταν οι οβελίσκοι της Αιγύπτου Albasagh σχήμα Kulmy και Fitness σταθερές βάσεις ψηλά χωρίς να πέσει στο έδαφος, αν και πολλοί από τους σεισμούς που έπληξαν την Αίγυπτο για πέντε χιλιάδες χρόνια και το μυστικό βρίσκεται επίσης υπό τη μορφή της οβελίσκος με τετράγωνη βάση, η οποία βασίζεται στην επιφάνεια και παίρνει τη μορφή του οβελίσκου η γωνία κλίσης που μετράται στο εσωτερικό στην κορυφή του οβελίσκου επισήμανε, γεγονός που καθιστά το κέντρο βάρους του σώματος του οβελίσκος στη βάση.

  Με τους σεισμούς τείνουν σεισμούς αντίστροφη οβελίσκο, όλες οι σεισμοί στα βόρεια δικαίωμα οβελίσκος Vatjah από τα βόρεια προς τα δεξιά και αντίστροφα Vimits σχήμα και το βάρος της δύναμης οβελίσκος αυτών των σεισμών, είναι ταλαντεύεται χωρίς μάτι Tbesrha, αλλά το σχήμα και το βάρος που κρατά από την πτώση. Αυτό προκύπτει επίσης από τη γνώση των αρχαίων Αιγυπτίων με τους νόμους της βαρύτητας και τους νόμους που απαιτούνται για να διατηρηθεί η ισορροπία της παρούσας μπλοκ χωρίς να πέσει κάτω, αν και κάποια από αυτά με βάρος έως και 400 τόνους του γρανίτη.

 Ήταν το αποτέλεσμα της σταθερότητας υπέρ του πληθυσμού της αρχαίας Αιγύπτου κοιλάδα του Νείλου για μεγάλο χρονικό διάστημα υπερέβη τα χιλιάδες χρόνια στην αγκαλιά της κοιλάδας του Νείλου με ειρήνη, χωρίς να αποτελούν αντικείμενο απειλών, δίνοντας του την ευκαιρία του διαλογισμού και την παρατήρηση και την επιστημονική σκέψη όλων των διαφόρων υλικών που περιέχονται στο περιβάλλον γύρω του. Μια επιστημονική μέθοδος για επιστημονικά πειράματα, που ονομάζεται ο ρυθμός της επιστημονικής έρευνας με την επωνυμία: (σημείωση - διαλογισμό - εμπειρία - το αποτέλεσμα) και να δούμε πώς οι αρχαίοι Αιγύπτιοι που εφαρμόζονται αυτά τα βήματα για να μάθουν τις ιδιότητες των υλικών στη ζωή του:

Ήταν η παρατήρηση της αρχαίας Αιγύπτου πράγματα σκιά κατά τη διάρκεια της ημέρας και οδηγείται με αντίστροφη κίνηση του αποτελέσματος ήλιο στην υπαγωγή τους όρχεις της έρευνας και της μελέτης και τα αποτελέσματα συμπέρασμα, και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από αυτά στη ζωή του και διαπίστωσε ότι οι ακτίνες του φωτός κινείται σε μια ευθεία γραμμή έχει αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη του κύριου άξονα των ναών σε μια ευθεία γραμμή, ακόμη βαθύτερη σημεία του ναού, άγια των αγίων, ακόμη και εξυπηρετεί την ιδέα ότι ο Θεός είναι οποιαδήποτε ότι μπορεί να δει κανείς από την Ιερουσαλήμ Okdash μέσα στο λαό ναό ή από τους υπαλλήλους έξω από το ναό και την ίδια στιγμή δεν μπορεί από το εξωτερικό του ναού για να δείτε μια άγαλμα του θεού μπορεί να παρατείνει αυτό εκατοντάδες άξονα του ορθού των μέτρων, όπως στους ναούς του Καρνάκ , Λούξορ, Edfu, Kom Ombo και άλλους ναούς.

Καθώς και στους ναούς του Ραμσή στο Αμπού Σιμπέλ, διαπιστώνουμε ότι το επίκεντρο του μεγάλου ναού της εισόδου στα Άγια των Αγίων, όπου τα αγάλματα του Ραμσή ΙΙ ευσεβείς αδελφή και Αμμωνα και Πτα, διαπιστώνουμε ότι ο ήλιος βρίσκεται άμεσα δύο φορές το χρόνο στο πρόσωπο του Ραμσή ΙΙ, από την είσοδο στο άγαλμα 30 μέτρων για να εξυπηρετήσει τη σκέψη και το δόγμα στην αρχαία αιγυπτιακή ότι Ραμσή ο δεύτερος γιος του θεού του ήλιου Facherq αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε άγαλμα δύο φορές το χρόνο κατά τον εορτασμό της γέννησης του βασιλιά και στην στέψη του ως βασιλιά της Αιγύπτου ήξερε επίσης το ηλιοστάσιο του ήλιου ανάμεσα στις τροχιές του Αιγόκερω και τον Καρκίνο να περάσει το χρόνο όπου ο ήλιος δύο φορές το χρόνο σε ένα σημείο.

  Διαπιστώνουμε ότι οι ιερείς χλευάζουν επιστήμη και τις ιδιότητες του φωτός στην απόδειξη της ιδέας της μια ηθική συνοψίζεται στην αγάπη του θεού του ήλιου στο γιο του, Ραμσή ΙΙ και η επιλογή ειδικότητας του χωρίς ανθρώπων Balahrac αυτό και αυτό συμβαίνει σε μια μεγάλη τελετή μπροστά από τους αρχαίους Αιγυπτίους είναι σταθερό και ορισμένες δόγμα της επιλογής του θεού του ήλιου (Ra), η κόρη του βασιλιά (Ramses) ΙΙ χωρίς ανθρώπινα όντα.
 
Και όλα αυτά αποδεικνύει την ανακάλυψη της αρχαίας Αιγύπτου για ένα ακίνητο που (το φως ταξιδεύει σε ευθεία γραμμή

Θέση με την αρχαία αιγυπτιακή επιστημονική μέθοδο του διαλογισμού και της παρατήρησης, της σκέψης και στη συνέχεια καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το ξύλο έχει ένα χαρακτηριστικό επέκτασης που τον κάνει να γεμίσει με νερό το μέγεθος του ξύλου την πάροδο του χρόνου.

Πηγαίνει στην αρχαία αιγυπτιακή λατομεία να κόψει διαφορετικούς τύπους πέτρες (γρανίτη - Djurajt - Bester - Basalt - Jerry ... κλπ.) ανάλογα με το ακίνητο επεκταθεί ξύλο νερό. Δούλευε σε ένα τρύπες τρύπα σε μια σειρά στο βουνό μεγέθους ογκόλιθος να κοπούν και να μην 22 η ώρα × 2 م καθορίζει το μέγεθος του μπλοκ, στη συνέχεια, αρχίζουν να αναγνωρίζουν τις μικρές τρύπες σε βάθος σειρά των 10 cm και βάζει έξω κοπής ξύλου στεγνώσει και στη συνέχεια χύνεται το νερό πάνω του αρκετές φορές με μικρή χρονική διαφορά, Vimits ξύλο νερό υπερβαίνει το μέγεθος

Η πίεση αυτών των μεγεθών του ξύλου cascading δημιούργησε αδυναμίες στη μάζα της πέτρας και του δημιουργεί ένα διάλειμμα στη μάζα της πέτρας και χωρίζεται από το βουνό, καθώς και στη διευθέτηση της επιφάνειας της βάσης της πυραμίδας για να επιλύσει το έργο των γεωτρήσεων απόσταση μεταξύ τους κάθε 2 m από την άλλη που καλύπτει την επιφάνεια ολόκληρης της γης, για παράδειγμα, την πυραμίδα του Χέοπα 230 × 230 m και κάθε τρύπα βάθος 20 cm τοποθετούνται τα δέντρα ξυλεία του έναν κορμό του δέντρου, και ποτίζονται με το νερό κατά διαστήματα Vtaatmdd αυτά τα κομμάτια και να αυξηθούν σε μέγεθος, το οποίο είναι πίεση προς κάθε κατεύθυνση στην επιφάνεια της Γης προσπαθεί να διαλύσει αυτή την επιφάνεια και διευκολύνει την ολοκλήρωση της πειθαρχίας έργο της επιφάνειας του εγχειριδίου μηχανής.

Καθώς και τη χρήση της αρχαίας αιγυπτιακής ιδιοκτησίας εκτείνεται ξύλου με το νερό στην κατασκευή των πλοίων και να κάνει έναν τρόπο να συνδέσει τα μέρη του ξύλου μεταξύ τους μέσα από μικρές τρύπες στη σειρά, μέσω της οποίας τα καλώδια από λινό, που συρρικνώνει με νερό εργάστηκε για τη σύνδεση των τμημάτων του ξύλου επεκτείνεται και σχοινιά συρρικνωθεί βοηθάει αυτό για να σώσει την ξυλεία διασυνδεδεμένο χωρίς αποσύνθεση και, συνεπώς, περιπολικά σκάφη, τα πλοία, τα ποτάμια και οι θάλασσες για χρόνια χωρίς ζημιές

   .   

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق