Sunday 6 November 2011

Σύστημα διακυβέρνησης στην αρχαία Αίγυπτο

Το σύστημα διακυβέρνησης στην αρχαία Αίγυπτο το βασιλικό γιοι κληρονομούν από τους γονείς τους, που είναι κάτι που το κυβερνών Balasirat ιστορικοί και η λέξη «Φαραώ» από την προέλευση της λέξης στην αρχαία αιγυπτιακή γλώσσα, "Au Bar" είναι το μεγάλο σπίτι ή το αντικείμενο στο Βασιλικό Παλάτι. Ένας εκπρόσωπος στη γη του Θεού, και να διατίθενται σε όλα τα πράγματα και σ 'αυτόν όλη τη γη της Αιγύπτου και οφείλει την υποταγή σε κάθε μία από αυτές και όταν πεθαίνουν με την κίνηση προς τον ουρανό για να επανέλθει ο πατέρας του "Ra θεούς Abu. Κατά τη διάρκεια της ζωής του είναι ο γιος του Θεού. Και κάθε βασιλιάς των πέντε ονόματα του βασιλιά της Αιγύπτου Βόρεια και Νότια γιος Horus θεού του ήλιου καλή κεντρώος Elhettin (βόρεια και νότια της Αιγύπτου), καθώς και πολλούς άλλους τίτλους.
 
Ήταν γνωστός βασιλείς της Αιγύπτου Bartdaúhm βασιλικής Regalia και διακριτικό στοιχείο του το στέμμα και σουτιέν, φορέματα και κοσμήματα και τα σανδάλια και ότι υπήρχαν πολλές κορώνες των διαφόρων τύπων αρίθμηση 6 που φορούσε ο βασιλιάς σε διάφορες εκδηλώσεις

 Η βασιλική αυλή αποτελείται από στρώματα επεκτάσιμη εξυπηρετούνται, των εργαζομένων και οι εργαζόμενοι και οι επικεφαλής των βιβλίων, το προσωπικό και τους συμβούλους του, το καθένα με το έργο και τις ικανότητές του και τους τίτλους του και επιβλέπεται από την αρχή εποπτείας του συνόλου των ανακτόρων, εκτός από τους υπουργούς και τους ηγέτες των στρατών. Ο βασιλιάς είχε την επιμέλεια της μητέρας και του κράτους για το γιο της που ήταν νέος για να μεγαλώσουν και μοναδική διακυβέρνησης και σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι υπό την κηδεμονία ιερέας.

Ο βασιλιάς ασκούσε όλα τα θέματα της διακυβέρνησης, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά, καθώς οδήγησε έναν στρατό ενάντια στους εχθρούς της Αιγύπτου. Και ο διορισμός των επαρχιακών κυβερνητών και των διαφόρων υπηρεσιών, όπως και στις περισσότερες περιόδους της Αιγύπτου ήταν χωρισμένη σε 42 δύο και σαράντα κατάσταση και όλοι τους υπεύθυνοι για το βασιλιά για την επαρχία του και διεξήγαγε τις υποθέσεις του κράτους και ονομάστηκε ως «Adj πάνω" ή "SCM" Είναι επιχείρησή τους και την επίβλεψη της δικαιοσύνης και της είσπραξης των φόρων.

Υπήρξε μια "χρήματα σπίτι", δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών, η αρμόδια είσπραξη των εσόδων, οι φόροι, η απογραφή και η συμφωνία και να στείλει σχέση με το Βασιλικό Παλάτι, ο στρατός και άλλα τμήματα.

Το δικαστικό σύστημα ήταν επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, υπό την επίβλεψη του βασιλιά προτρέπει έστειλε στο βασιλιά των δικαστικών ποινών σε περιπτώσεις κλοπών σε ιδιωτικά νεκροταφεία, φόνου και προδοσίας, της πλαστογραφίας, κλπ..
 
Από εκεί, θα βρούμε ότι το καθεστώς στην Αίγυπτο έχει δομή στην κορυφή του το βασιλιά και το ευρύ κοινό, μια μορφή βάσης της ιεραρχικής κοινωνίας

No comments:

Post a Comment