Friday 4 November 2011

Διοικητικών συστημάτων στην ισλαμική Αίγυπτο

Άραβες ακολούθησε την πολιτική των συνετή διαχείριση στη διακυβέρνηση της Αιγύπτου, έχει κρατήσει τα διοικητικά συστήματα της Αιγύπτου Bmozifaa και πραγματοποιήθηκε θέσεις-κλειδιά είναι σημαντικές για την επίβλεψη και την εκτέλεση των εντολών. Ήταν μια χαλίφης στην Αίγυπτο, ο Διοικητής ή ο εργαζόμενος ή ο πρίγκιπας και ήταν η έδρα του διοικητή στην Αίγυπτο είναι "η Βουλή έχει την τάση να" Ο Διοικητής φέρνει στην αρχή της δημοσιονομικής διαχείρισης του «απόστημα» και να διαχειρίζεται τις υποθέσεις της αστυνομίας και των στρατιωτών. Αίγυπτος ήταν χωρισμένη σε Άνω Αίγυπτο Dzein (Άνω) και Κάτω Αιγύπτου Κάτω και δύο Mksman σε τμήματα ή Core και η Αίγυπτος είχε 80 Korh, Κόρα, χωρίζεται σε χωριά.

Οι κυβερνήτες, κατά τη βασιλεία του Χαλίφη και την Umayyad Άραβες και στην εποχή των Αββασιδών, από τους Τούρκους, και Lua Αιγύπτου, εξ ονόματος της χαλίφηδες. Συνέβη ότι ορισμένοι διοικητές των παραιτηθέντων στην Αίγυπτο από τον Χαλίφη όπως ήταν η περίπτωση του Ahmed Ibn Tulun, που ίδρυσε το κράτος, καθώς και Tulunid Alokhchid Alokhchidah και ίδρυσε το κράτος.

Αλλά στην εποχή των Φατιμιδών Μετά το άνοιγμα του Φατιμιδών της Αιγύπτου στα χέρια του την ουσία της Σικελίας 969 μ.Χ. Η Fatimid χαλίφηδες στο γιο διαδοχή διαδοχή από τον πατέρα ή τον παππού του ένα μέλος της οικογένειας του αλ-Χακίμ, και έτσι φαίνεται. Για τους υπαλλήλους διαχείρισης έχουν εμπλακεί με το προσωπικό του Μαρόκου Αιγύπτου, διατηρώντας παράλληλα την ίδια διοικητική διαίρεση της χώρας.

  Όπως συνέβη στην εποχή των Φατιμιδών επίσης συνέβη κατά τη βασιλεία του Ayyubid εκδήλωση τα μέλη της οικογένειας διαδοχή μετά Σαλαντίν πήρε ο γιος του Αζίζ Othman Bin Salah al-Din τότε καλύτερα και στη συνέχεια, μόλις Falcaml και μόνο τότε το καλό αστέρι της θρησκείας και των ιερών και πήρε τον τίτλο του σουλτάνου και έχουν εισαγάγει επίσης τη θέση του Αναπληρωτή Σουλτάνου, διατηρώντας παράλληλα την ίδια συστήματα διαχείρισης στην Αίγυπτο έχουν εισαγάγει επίσης τις νέες θέσεις και πολλοί από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των διοικητικών και δικαστικών ή θρησκευτικές.

 Στην εποχή των Μαμελούκων, είτε θαλάσσια ή Circassian ήταν ο κυβερνήτης ή ο σουλτάνος ​​που θα επιλεγεί, συμπεριλαμβανομένων των πιο ισχυρών και των αρμόδιων και εκεί είναι που έρχονται πίσω στην προέλευση των ξένων στοιχείων που ήρθαν στην Αίγυπτο από την Ανατολή και τη Δύση και η Αίγυπτος κατάφερε να τους φιλοξενήσουν και ότι, και διακρίνονταν κρεμμύδι και Προτεινόμενα Links σε αυτά, όπως η συντροφικότητα και τα οποία ανήκουν μεταξύ ιδιοκτησίας και καθηγητή ή αρχηγό ή μια ομάδα σε άλλη διατηρώντας τα προηγούμενα συστήματα διαχείρισης.

No comments:

Post a Comment