Sunday 6 November 2011

Όταν το μυστικό της ταρίχευση των Φαραώ

Αν και η φαραωνικού πολιτισμού αποδεικνύει κάθε μέρα τη μοναδικότητα και μίλια παράγεται από ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και μόνο έξω από την ομάδα των πολιτισμών κόσμου εκείνη την εποχή, αλλά το μυστήριο της μουμιοποίησης παραμένει πάντα πιο μυστήρια των Φαραώ μυστηριώδη και συναρπαστικό, καθώς και μεταξύ των επιστημόνων που είναι γοητευμένος από τη διαδικασία της μουμιοποίησης και εργάστηκε σκληρά για να απαρατήρητη Ερευνητής αγγλικό ήχο Ataram η οποία κατέστησε σαφές ότι αυτή η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε ή κοντά στο νεκροταφείο σε μια σειρά από εργαστήρια και Mazlath μουμιοποίηση.

Και αρχίζουν τα βήματα για την διαδικασία μουμιοποίησης να μεταφέρει το σώμα για να "Ίμπο", μια σκηνή όπου το πλύσιμο του σώματος του νεκρού με νερό και μια μικρή ποσότητα αλατιού natron, το οποίο φέρεται από την "Κοιλάδα του Natron" αναπτύχθηκε σώμα του νεκρού μετά την απομάκρυνση από τα ρούχα του στο τραπέζι, ταρίχευση και να ρίξει με το νερό αναμειγνύεται με αλάτι όταν καθαρίσει το σώμα είχε μεταφερθεί στο "έπαιξε-Watt» ή στον τόπο ή στην καθαρή "Bernfr", ένα όμορφο σπίτι όπου είναι ραμμένο .. Η διαδικασία ραφές χρειάζεται 70 μέρες από τη δήλωση του θανάτου, ακόμα και εισέρχονται στο σώμα για να το νεκροταφείο, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​τα εντόσθια μπορούν να αφαιρεθούν ήταν ξερά και γεμιστό και τυλιγμένο με σεντόνια και shrouding.

 Τα μυστικά της μουμιοποίησης στο Φαραώ

Νέα επιστημονική μελέτη δείχνει ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν πολύπλοκα μείγματα φυτικών και ζωικών εκχυλισμάτων για την ταρίχευση των νεκρών τους.

Βρετανοί ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει δοκιμές για τρία χρόνια ένα δείγμα από το υλικό που χρησιμοποιείται από τους αρχαίους Αιγυπτίους σε ταρίχευση Momciawathm. Η ανάλυση έδειξε την παρουσία της μια πολύ μεγάλη ομάδα στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των τύπων των ζωικών λιπών και φυτικά έλαια, κερί μέλισσας και κόλλες λαχανικών.
 
Οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι η ταρίχευση υλικά που δημιουργήθηκαν από το Φαραώ ήταν ένας συνδυασμός από φθηνά υλικά, και άλλα πολύτιμα και σπάνια εκείνη την εποχή, όπως το ρύζι και το λάδι των καρπών, οι οποίες ήταν Isturdan έξω από την Αίγυπτο.
 
βήματα για τη μουμιοποίηση

Και αρχίζουν τα βήματα για την μουμιοποίηση αναφερθεί επίσης Khaleej Times εξόρυξη του εγκεφάλου, συνήθως μέσω της μύτης με ένα γάντζο από χαλκό, και είναι στο κρανίο μέσα μέσω των ρουθουνιών και μέσω της καταστολής, βοηθά για να διαλύσει τα απομεινάρια του εγκεφάλου που εκκρεμούν, συνήθως sodomized με το μυαλό στο μεγάλο μέγεθος και την μικρή τρύπα έξω, ή να αφήσει τον εγκέφαλο το κεφάλι και δεδομένου ότι ένα από τα πρώτα εγκεφαλικού ιστού, τα οποία είναι βιοδιασπώμενα και μούχλα μετά από το θάνατο

. Στη συνέχεια, βρείτε τη μέση του από την αριστερή πέτρα Αιθιοπίας, και αυτή η υποδοχή εξάγεται έντερο, το συκώτι, σπλήνα και τα νεφρά Fathntan αλάτι, τότε Tdmdan λινό ταινίες, και στη συνέχεια να ανοίξει το διάφραγμα για να εξαγάγετε τους πνεύμονες, την καρδιά και Oeith μεγάλα κάνει χώρο, και αν εξαλειφθεί κατά λάθος με τους πνεύμονες εκ νέου ταριχευμένη και να τεθούν σε εφαρμογή και πάλι λόγω της σημασίας της καρδιάς στους αρχαίους Αιγυπτίους και να διερευνήσει την ασφάλεια και να μην αφήσει το δυναμικό για βλάβη προς αυτόν το χρήστη κεντρικό, τοποθετήθηκε αυτό που είναι γνωστό ως το Bjaran καρδιά που γράφτηκε από την μάντρα του Βιβλίου των Νεκρών αντικαταστήσει την πραγματική καρδιά

 Στη συνέχεια πλύνετε την κοιλιακή κοιλότητα και τις ημερομηνίες κρασί στο στήθος, τα μπαχαρικά, και στη συνέχεια γεμίζει την κοιλιακή χώρα από διάφορα υλικά όπως το μύρο, κανέλα, και στη συνέχεια να ράβω την τρύπα και να ασχοληθεί με τα σπλάχνα τότε Balntron, λιπαρές ουσίες, αρώματα, και χωρίζουν τα σπλάχνα να τοποθετηθεί στις τέσσερις-χρόνος είναι γνωστή ως "φιάλες canopic" λόγω της "Canopus" του Abu Qir αυτή τη στιγμή Αλεξάνδρεια, και ήταν ο τίτλος που δόθηκε στα ομοιότητα μεταξύ των επικεφαλής των σκαφών αυτών με τους επικεφαλής των είδωλο αυτής της περιοχής

.. Αυτά τα αγγεία και να διατηρούνται τα σπλάχνα των νεκρών και οι γιοι της φρουράς "Horus" και τα τέσσερα από αυτά να προστατεύσετε μια σπλάχνα .. Faihmy "Amesti" και μορφή του ανθρώπινου κεφαλιού (συκώτι), ενώ οι Heat "Jobei" ηθοποιός με μια μαϊμού (πνεύμονες) και προστατεύει "γεννήθηκε F θανάτου» και ηθοποιός με ένα τσακάλι (στομάχι), και, τέλος, προστατεύει το "Snow ασχήμια είπε,« Εκπρόσωπος γεράκι-με επικεφαλής (του εντέρου) και τοποθετείται κοντά στα σπλάχνα της το σώμα μερικές φορές στο εσωτερικό του.

 Στη συνέχεια τοποθετείται το σώμα σε natron να στεγνώσει και εξάγεται στη συνέχεια για να πλύνετε με νερό και ξηραίνεται Mounchwet πλύθηκε κρασί ημερομηνίες και πάλι, και να θυμηθούμε τη διαδικασία του πλυσίματος την ιστορία του θρυλικού "Sunrise" από τα νερά του Νείλου, και το γεμιστό κοιλότητα της ρητίνης κρανίου ή λινό κορεσμένο με ρητίνη, ενώ γεμιστό κοίλο στήθος και στην κοιλιά Palmer και αρωματικά την άλλη, και στη συνέχεια στρογγυλοποιούνται χείλη καλύψει την πληγή και την πλάκα τραύμα ή κερί μέλισσας και να αποδείξει το διοικητικό συμβούλιο με την έκχυση του λειωμένου ρητίνη σε αυτό.

Στη συνέχεια, βαφή σώματος με λάδι, σμύρνα, γεμιστά λινό στόμα βυθισμένα στη ρητίνη και να αντιμετωπίσει τα αυτιά, τη μύτη, μερικές φορές με τον ίδιο τρόπο και εξάγεται από τα μάτια, αλλά και ωθώντας τους σε Tjoifama γεμιστό, στη συνέχεια, την κοιλότητα με το λινό και προσελκύει τα βλέφαρα υλικά πληρώσεως, ή να τεθούν άλλα πράγματα στην τροχιακή μάτι, όπως το «κρεμμύδι», και μερικές φορές είχαν τεθεί καλλυντικά για το πρόσωπο ή να τεθεί μια περούκα πάνω από το κεφάλι ή μεταξύ δάχτυλα μέχρι τα νύχια, δεν εμπίπτουν, και αφορούν όλο το σώμα είναι λιωμένο ρητίνη για να δώσει την ακαμψία του αμαξώματος και να γεμίσει τους πόρους και στη συνέχεια καλύπτονται με Ballvaúv σώμα λινό πολύ τακτοποιημένα, έτσι κολλήσουν μεταξύ τους και το πηνίο σώματος με κόλλα. Για τα πηνία ήταν καλυμμένα με σάβανο του σώματος να θεραπεύσει και στη συνέχεια άμεσα τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μαλακά επίτονοι σεντόνια του κεφαλιού και στη συνέχεια πολύ προσεκτικά από το δεξιό ώμο και στη συνέχεια να θεραπεύσει το στήθος, άνω άκρα και κάτω άκρων στο τέλος.

Και κατά τη διάρκεια του σώματος ρολό Ballvaúv χύθηκε ρητίνη και μπογιά πάνω από τα φέρετρα για να εξασφαλισθεί η τήρηση τους και κατά τη διάρκεια κάθε μία από τις εργασίες αυτές υπήρχε ένας ιερέας της απαγγελία του μερικά από τα ξόρκια, και μετά την ολοκλήρωση της μούμιας τοποθετείται ήταν μέσα στη συσκευασία από χαρτόνι ή ξύλο, στη συνέχεια επέστρεψε στην οικογένεια. Ήρθε η λέξη "μούμια "από την περσική προέλευση της λέξης" mm ", που σημαίνει" κερί ".. Κι έγινε μια μούμια στα αραβικά.

Έδειξε η ανάλυση που διενεργήθηκε σε δείγματα που ελήφθησαν από τις μούμιες που ανήκουν στις διαδοχικές εποχές των Φαραώ ταρίχευση υλικό που αναπτύχθηκε την πάροδο του χρόνου, με την προσθήκη των στοιχείων του θανατηφόρου μικρόβια για την προστασία του μούμιες της αποσύνθεσης.
 
Η μελέτη αυτή διεξήχθη από δύο χημικοί στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ στη Βρετανία, προκειμένου να μελετήσει την εξέλιξη των μεθόδων της μουμιοποίηση πάνω από δύο χιλιάδες τριακόσια χρόνια του πολιτισμού φαραωνικού ηλικία.
 
Και οι επιστήμονες παρακολουθούν την εξέλιξη των υλικών κατά τη διάρκεια της μουμιοποίησης της μεταβολής των στοιχείων κατά τη διάρκεια της μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Οι ερευνητές δήλωσαν ότι τα δύο Aevrashid Δρ Ρίτσαρντ και ο Δρ Stephen Buckley Τα φυτικά έλαια και ζωικά λίπη ήταν ένα από τα βασικά συστατικά της ταρίχευση υλικών

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν ανάμειξη αυτών των ελαίων και λιπών που ήταν διαθέσιμα και φτηνά σε περιορισμένες ποσότητες από άλλα υλικά είναι πολύ λίγα και ακριβά για να προετοιμάσουν τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ταρίχευση των νεκρών.
Μπάαθ
 
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν στη ζωή μετά το θάνατο. Η αρχαία αιγυπτιακή θρησκείες λένε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να αναστηθεί στο Εφεξής μόνο μετά την επιστροφή της ψυχής στο σώμα.
Νομίζω ότι πρέπει να είναι ο φαραώ ταριχευμένη τους νεκρούς για να προστατεύσει το σώμα από την αποσύνθεση να είναι σε θέση να βρει την ψυχή από το σώμα να είναι μια διαδικασία της ανάστασης

Έχουν αναπτύξει μεθόδους ταρίχευση των Φαραώ στη διάρκεια εκατοντάδων ετών και ανακάλυψαν ότι πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε τα εσωτερικά όργανα να προστατεύουν το σώμα από την αποσύνθεση και στη συνέχεια θεραπεία με άλατα, κόλλες, λάδι, ρύζι, μέλι, πίσσα και τα ξηρά, προκειμένου να τους προστατεύσει από τα μικρόβια.
 
Οι ερευνητές αναφέρουν ότι δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Nature ότι η επιλογή των συστατικών των υλικών ταρίχευση είχε επηρεαστεί από τον παράγοντα κόστος και τις κραυγές της μόδας που επικρατούσε.
 
Ήταν ένας πλούσιος αρχαίοι Αιγύπτιοι θέλουν να αγοράσουν ταρίχευση υλικά πολύτιμα για να τιμήσει τους νεκρούς τους, όπως μερικά από τα πλούσια θέρετρο σήμερα για να αγοράσει τα φέρετρα και πολύτιμα τάφους πολυτελούς κατασκευής

 . . .  

No comments:

Post a Comment