Tuesday 3 January 2012

Kraliçe Nefertiti


Nefertiti ismi "güzel gel" (daha sonra Akhenaten oldu) Omnhot پ IV Onsekizinci Dynasty firavunünlü eşi olduğu anlamına gelir.


  Kraliçe Nefertiti varlıklarının belirsizdir ve Kral Akhenaten ve Kraliçe Tiye ile kardeş olduğuna inanılıyor anneleri ve onun hemşire Kraliçe Tiye bir kardeşi olması muhtemeldir bakanı Evet, eşioldu. Bu birçok kez adı verilen, "Ebu-Ela" Bu belki de babasının annesine yaptığı evliliksayesinde, ve Ebu Nefertiti gibi kendisi hakkında hiç söz etmedi her durumda olduğunugöstermektedir. Nefertiti ölümü Notgmt Mutnojme kararnamenin kardeş görüntü ve Aye mezarıdekore olduğunu belirtmek için başvurular olmasına rağmen.

Yeni dinin ibadet, güneşin Aten güç ibadet Kraliçe Nefertiti kocası katıldı ve o ve kocası, insanlar ve kükreme arasında arabulucu ve birleşik kraliyet çift ve Nefertiti kocası üstünlüğü ilk yıllarında gelir Nfrnfraton Nefertiti, onun inanç değişimine göre ismini değiştirmek için sadece mübarek bütün vermek gerekiyordu güzel olarak Aten parlaklık geldi.

Fotoğrafçı yüz ve Kraliçe Nefertiti en ünlü çizim eski çağlardan beri sanatının en güzel parçalarından biri olarak kireçtaşı bir parça oyulmuş için Nefertiti heykeli orta hatırlayın ve Egyptologist Alman Udwi Tel el-Amarna olarak heykeltıraş Thutmose ve atölye Aralık 6 گ Borchardt, 1912, bulundu. Borchardt heykel Zamalek, Kahire Mahallesi'nde evine tam (non-Kırma) kaçtı ve oradan da restorasyon için Berlin'e gönderilen değerdir kırık çanak çömlek parçaları içinde gizli Almanya'ya kaçtı.

 Orada kırmızı kuvarsit Mısır Müzesi'nde Nefertiti'nin bir heykel ve daha az Berlin'de bilinen baş imalatı doğruluğunu daha az değil mürekkep dokunuşları ile dekore edilmiştir. Ve daha az
Mülkiyet kartı - Büyük Kraliyet Eşi
Nefertiti Akhenaten doğan altı, doğurdu adil cinsiyet tümü
Ve isimleri
Merritt Aten fırın kardeş geçmeden önce Thebes doğdu
Mokt kükreme
Tutankhamun evli Ba kükreme, Ankhs
Nfrnfro kükreme gösterge
Nfrnfro Ra
Adım Ra
hayatının Sonu
Akhenaten kuralına onikinci sonra Nefertiti onlara hiçbir söz yoktu kayboldu ve öldü ve bir mezarlık Bakhittatun gömüldü onlar fırın Nefertiti'nin mumyası bulunan henüz terk zaman ki Tut Ankh Amon da babası Akhenaten kız kardeşi ile anne transferi inanıyorum düşünce

No comments:

Post a Comment