Saturday 7 January 2012

Firavunların gizemli lanet için gizli

Pharaohs gizemli bulmaca Laneti, bu Mısır medeniyeti, sevgili, araştırmacılar ve diğer dünyadan eski rahip ve Firavunlar ilgili sırlarını emisyon bekliyor zihninde kurulmuş firavunlar, laneti efsanesi ile karakterize az olduğunu .. İnsanların antik piramitleri veya yaklaşım Sfenks girmek için korkuyorlardı tuhaf değil .. Ölüm ve yıkım olayları çevreleyen gizem korkusu ve firavunların mezarları açmaya cesaret edenlerin çok sayıda ölüme neden olduğu söyleniyor.

1922 yılında Tutankhamun mezarının açılışında Firavun laneti efsanesi başladı ve dikkatlerini kitabeler yakaladığınız ilk söylüyor "ölüm kanatları öldürmek, firavunların türbenin güvenlik ve barış dağıtmaya çalışan herkes" Bu garip olaylar bir dizi ortaya izledi Tutankhamun mezarı oyulmuş bulundu kelimeler vardır bilim adamları ve insanlar şaşkın ve birçok Mısır rahipleri, eski aktarmak için çalışan bir kişiye Anthm için dökülür ki, firavunların medeniyetler keşif katılan arkeolog de ​​dahil olmak üzere, sözde "firavunların laneti" inanmak yapılan mezarlık, araştırma, çok sayıda da işçi ölümü başladı yer etkileri .. Güçlü bir kum fırtınası açıldığı ve şahin mezarlık üzerinde uçan görüldü Falcon kutsal bir sembol Firavun sahip olduğu bilinmektedir gün Tutankhamun mezarı meydana geldiği deniyor nerede.

Ama çok geç ve neden bu genç kral önce kırk bilim adamları, araştırmacılar öldü kaç zihin, tıp, kimya, açıklamak için çok meşgul eden bu olay, bir dosyayı açmak için bir Alman bilim adamı var .. Tutankhamun ..Kral belki de tarihsel bir değeri vardır ve de vali çok fazla bir şey yoktu .. Belki de Kral Akhenaton ilk döneminde karşı-devrim standardizasyon aramak üzere .. Ama bu genç kral muhteşem çizmiş olduğunu belli olduğunu hırsızlar birinin el değmemiş mezar .. Otuz üç tam yüzyıl sonra bozulmamış ve bu kral da Firavun laneti kaynağı olduğunu bize ulaşan tüm bu nedenle kayıt ve bir kişinin ceza bilir garip şey etkilendim takip ölüm ve birbiri ardına temas veya temas edenler .. Açık olan bu kırk öldü olmasıdır .. Ama bir şey koşullar çok önemsiz nedenler ve gizemli ölümü anlaşılabilir olmasıdır.

Tutankhamun türbesi ve tabut ve küfürler 1358-1349 M.Ö. dokuz yıl Mısır'da hüküm sürdü. Onun mezarı Howard Carter ve Lord karnar iPhone iki İngiliz tarafından keşfedildi ve acı ve ter ve umutsuzluk yıl başladı .. 6 Kasım 1922 tarihinde Carter sonunda kendinizi görmek gelinceye kadar kapı ve bodrum kapağı aşağı getirdi ve Rab 23 Kasım'da Luxor geldi ve kızı eşlik etti sahiptir Krallar Vadisi'nde büyük bir şey keşfetti ona diyor Rab gitti ..Carter ve mühürler ve kapıları kırdı ..Birbiri ardına .. Kral Tutankamon'un mezar odasına yakın bir mesafede bile vardı.

Ve Luxor katılan zaman altın Carter onunla yapılan lanet Basfor Kanarya hikayesi başladı .. Ben "Altın Kuş mezarlığı" nın ilk adı ile açılan mezar keşfettiği zaman ..Yazar Muhsin Muhammed kitap 'Kral hırsızlık' göre .. Carter Rab karnar iPhone almak için Kahire'ye gitti, o hava meltemleri almak için balkona asistanı iCalendar kuş koymak .. Mezarlığın açılış gününde iCalendar tehlike zayıf bir sinyal gibi ağlama ve bir kobra yılan bulmak için hızlı bir kafes içinde kuş için onun dilini uzatır duydum .. ICalendar ve yılan öldürdü, ama kuş ölmüştü .. ve hemen 'lanet' kobra Mısır krallarının heykellerinin başının üzerine yerleştirilir taç olan mezarlığın açılmasıyla başladığını söyledi .. Bu türbe türbe içinde Ozaajoh kral intikam başlangıcı oldu ..

Diğer taraftan ben arkeolog Henry yolda korkunç ne olacak bir şey bildirir düşünüyorum .. ama sonra ne garip doğaüstü fenomeni zaman içinde değişim ve tartışmalı bir çok yükseltti ve günümüze kadar bilim açıklama bulamadı gizemli şeylerden biriydi Bu ..Mezar Rab Carnarvon resmi açılış kutlamaları nedeniyle yaralandı .. Gizemli ateş doktorlar açıklama onu bulamadım ..Gecenin ortasında sadece Kahire Rab öldü ..

 Garip şey elektrik ölüm dünyanın gazete ve Rab'bin ölüm haberleri ön plana çıkarmıştır aynı anda herhangi belirgin bir neden olmadan Kahire'de kesilmiş olmasıdır .. Kahire gazete Rab'bin ölüm arasında bağlantılı ve ışıkları kapatmak ve King Tut ve bazı gazetelerin talimatı üzerine Rab'bin bir makine ya da mezarlık içinde zehirli bir mızrak bir parmak yaralı ve zehir üç bin yıl etkisini muhafaza dair güçlü kanıtlar olduğunu söyledi iddia etti .. O mezar yetiştirilen bakterilerin bir çeşit hastalık ve ölüm taşıdığını söyledi ve Paris'te, Ansilan için astronom dedi .. Ben Tutankhamun intikamını var.

Sonra rulo felaketler ve ölüm kutlama katıldı herkes, ölümlerin en deliryum ve titreme ölüme neden olan bu gizemli ateş nedeniyle sanki büyük çoğunluğu biçmek başladı .. Daha ziyade, birçok durumda ateş fazla oldu ..Howard Carter sekreteri herhangi bir neden olmadan öldü ve ardından intihar ve babası ona üzüntü .. Onu öldürme, tabut bir küçük çocuk arabası çekerek Sekreter Das at cenaze sırasında ..

Ve yaralı cinnet mezarının keşfi bir şekilde katkı ve bazıları hiçbir açıklama bulunmayan bir sır kendilerini bulduk arkeologları şaşkına sebepsiz intihar edenlerin çoğu, o arkeologlar birçok firavunların laneti Bu sadece bir efsane ve ölüm olduğunu söyledi olduğunu belirtmekte yarar var orada tesadüf daha fazla olması ve bunun kanıtı firavun mezarı için algılama sahibi "Howard Carter" olduğunu değil, bu rağmen, kendisine herhangi bir zarar olmadı, ama çoğu firavunlara diğer mezarları keşfetmek için cesaret yok .. bile "Tutankhamun" .. firavunlara anıtları ve sözde lanet korkusu ile firavunlara pahalı Bertarafı anıtlar ve heykeller bir miktarına sahip olan en zengin ziyaret edin.

 Ama bir kişi bazı insanlar inanır gerçek bir kişi tarafından açık ve kalıp mezarlar binlerce yıldır Mvlqh bu hava solunum sırasında boğulma ve ölüme yol açarak hava reddedilen sahip olmalıdır ki hiçbir lanet Algraana kanıt olmasıdır. Bazıları bu kazalar ve intihar olduğunu iddia çünkü kanıt onlar dünya Anhow savunmak için mezar harnessing cinler savundu olabilir ama bilim adamları bu olay için henüz bilimsel bir açıklama bulamadık en güçlü cadılar Firavunlar olan için cinler bilinen olmasıdır.
 

No comments:

Post a Comment