Saturday 7 January 2012

Eski Mısır'da hükümet Sistemi

Kraliyet oğulları tarihçiler Balasirat iktidar ve Eski Mısır dilinde sözcüğün kökeni kelime "Firavun" bir şey ebeveynleri devralan eski Mısır'da hükümet sistemi, "Au Bar" Kraliyet Sarayı'nda büyük bir ev veya nesne anlamına gelir. Bir Allah'ın yeryüzünde, üzerinde temsilci ve Mısır'daki tüm arazi her şeyi ve ona bertaraf ve her biri sadakat borçlu ve ne zaman hayatı boyunca babasının "Ra Ebu tanrılar. Kavuşmak için gökyüzüne doğru hareket ettirerek ölmek bu Tanrı'nın oğludur. Ve Mısır kralı beş isimlerin her biri kral Kuzey ve Güney oğlu güneş tanrısı iyi merkezci Elhettin (Mısır'ın kuzey ve güney) yanı sıra diğer birçok başlık Horus.

 Mısır'da Bartdaúhm kraliyet kıyafetinin ve taç ve sutyen, önlük ve takı ve sandalet ayırt edici bileşeni kralları bilinen ve çeşitli etkinliklere kral tarafından giyilen farklı numaralandırma 6 tip birçok taç olduğunu oldu

Saraya ordularının bakanları ve liderler dışında, ölçeklenebilir hizmet, işçi ve işçi katmanları ve kitapları, personel ve danışmanlar, çalışmaları ve yeterlik ve başlıkları ile her ve tüm saray danışmanı gözetiminde başkanları oluşur. Kral anne gözaltı ve o kadar yönetim ve benzersiz büyümeye ve bazı durumlarda, vesayet rahip altında genç olduğu oğlu için devletti.

 Kral Mısır'ın düşmanlarına karşı bir ordu neden iç ya da dış yanı sıra olsun, yönetimin her konuda yaptığı belirlendi. Ve il valileri ve çeşitli bölümlerin atanması, Mısır'ın en dönemlerde olduğu gibi kendi ili için Kral sorumlu 42 iki ve kırk devlet ve hepsi ayrılır ve devlet işleri yapmış ve "aşırı Ayarı" veya bu yargı ve vergi toplama nezaret aynı zamanda bir iştir "SCM" olarak lakabı oldu.

Bir Maliye Bakanlığı yani "ev para", yetkili bir gelir toplanması, vergi, envanter ve anlaşma ve Kraliyet Sarayı, ordu ve diğer bölümlere ilişkin göndermek vardı.

Yargı Kral gözetiminde bazı durumlarda da olan özel mezarlık, cinayet ve ihanet, sahtecilik, vb hırsızlık durumlarında adli ceza Kralı gönderilen öneriyor.
 
Oradan biz Mısır rejimi zirvesi kral ve halk, hiyerarşik toplumun temel formda yapıya sahip olduğunu fark

No comments:

Post a Comment