Tuesday 3 January 2012

Antik Mısır Spor .

Eski Mısırlılar spor konsepti yarışmalardan artık onu tanımaz ne rağmen, egzersiz ve spor ile ilgili, ancak farklı spor türleri iki farklı aldı yapılmadı.

Tip I:
  Eğlenceli oyunlar ve gençler kız ve erkek ve oyunlar bu tür arasında ulusal ya da tatil ya da benzer durumlarda da eğlence çağrılabilir hangisi:

Savaş römorkör: Bu oyun çocukların iki takım dayalı her takımın dize parçası çekin ve kazanan kendisine ve diğer takım ritimde römorkör ve ilk iki takım güçlü ellerini koymak ve tüm ekip oyuncu çeker nerede bazen sadece el halat ve kullanımı kullanmaz yapabiliyor.

Futbol: Bu kumaş rakip ve bacaklarının arasına atıldı bitkisel lif veya keten yapılmış ve oyunun yasaları iki takım, grup veya bireysel temelde arasında bizim için bilinmeyen oldu?Kazanan kazanmak için standartları nelerdir? Bilmiyoruz, ama kesinlikle tek ayak oldu

- Hentbol:
Ayrıca iki eşit ve bazı durumlarda hayvan deri yapılmış ve arasında herhangi bir üyelerinin üyelerinin oyunun kuralları ve zafer standartlarını bilmiyorum rağmen elle bir futbol oynamak gibi aynı boyutta,

- Tenis: Bu tenis veya squash topu ve kazanmak için oyun yasa ve standartlara vurmak için uzun ve bir ağ onu çarpıcı her biri bütün Mtbarien arasında çalışılmaya başlanmıştır benzer bilinmemektedir.

Yükleme halter: Spor Kıdemli Almtbarien arasında fiziksel güç ve kas göstermek için yarıştı bir ağır ile hafif ve tek elle kaldırma farklı boyutları ve ağırlıkları ile kum içeren küçük Alchukarh gibi bir şey 'dır.

Düşman ve çalışma: Bu yarışmacı hızını göstermek ve onun arkadaşları tahmin sadece beceri gerektiren gibi en ünlü ve erkek ve kız, halkın sınıflarının en arasında yaygın olarak uygulanan was

Kız futbol:
Biz kız almak ve bir iş arkadaşından Atsagt veya topu kaybetmek çok top bir el taşınabilir atılan diğer kızlar ile kız.

Engeller:
Bu oturma ve Dan karşısında üzerinde oyun tabanlı ve en yüksek ve Taktehma atlama ve bir ve atlar onları her Almtbarien ve adım gelişimi başlar ve bu aşamanın bitiminde bir adam arkadaşı arttırmak için Mtbarien engelleri çıkarmak başlar ve daha sonra Söğüt diğer başına biniciler atlar sonra birbiri ardına el ekleyerek engelleri birkaç kez artmıştır. Başka bir tür kişilerin eğilerek ve rakip üzerinde atlamak, daha sonra kişinin reflü ve atlama rakip vücut yüceltmek için başka bir mod ekle

 İkinci tip genellikle kariyer, savaş ya da balıkçıların biri olarak ordular, ve bu oyunları olan bireyler için:

Okçuluk: ordu özel bir Balrmah ve ordu komutanları, özellikle kralları ve insanlar üst üste paneller kurmak için, kısa bir süre veya ok tarz sonuna nüfuz gücü enfekte olduğu atmak vadeli veya çoklu hedefleri uzun mesafe çift yay kısa mesafelerin spor aralığı için amaç ve Archer düzeltme ayarlarken bir dizi panel nüfuz ne kadar güçlü ok bulmak için.

 Bronz bir yüzey ile uzun bir sopa ve av hippo veya timsah ya da hedef seçerek büyük balık uzman balıkçılar için de askeri ve üyeleri, ve çekim uygulama ile hayata geçirilmekte, mızrak çekim.

Güreş: Bugün ve yere rakibinin atışta yenilginin kazanan bu farklı değildir ve onun hareket ve kontrol spor büyük cetvellerden teşvik ve insanların özel partiler meşgul edildi ve çağrılabilir kullanılan kahramanlar vardı gördü kısıtlamak her biri diğer Bmassarah muharip, bağlı Romen yakın güreş, benzer olaylar.

At Binme: Geçerli spor benzer, bir dizgin olmadan beceri ve güç ve at yılında şövalye tarafından yönetilen ölçüde göstermek için atın eyer olmadan ve bir at yarış araçları, bazı Avrupa ülkelerinde uygulanan benzer bir spor vardı.

Yüzme: Bu eski ve su sporları bir Nil Nehri veya göllerde veya spor benzer zengin, ya da yüzme havuzları ile donatılmış kraliyet sarayları, uygulanmakta olan ve Mısır halkının tüm katmanları arasında karışık oldu.

 Teknede Emülasyon: Özellikle balıkçılar balık ya da su aygırları ve timsahlar, ya nerede elinde uzun bir sopa ve tekne ve nehirde diğer ekip üyeleri indirebilmek için çalışan her takımın kavşak tekne tekne ve her üye her takımın ayakta ve kazanan teknesini devam edebilir ve sevinç ve mutluluk söndürmek için kutlamaları kapsamında yapıldı

Kuş avcılık:
  Spor avcılık Eski Mısırlılar, özellikle soylular ve elit ile popüler oldu ve yakalanmış olması kuş yönünde atılan ve belirli bir melon bir spiral hareket geri dönersiniz kavisli sopa kullanıyorlar. Archer yıllardır sanat yüksek teknoloji tren onları eğri bir sopa savurma arar ve beceri

     

No comments:

Post a Comment