Saturday 31 December 2011

Kraliçe Hatshepsut (1490 - 1469 BC).

Kraliçe Hatshepsut eşi Kraliçe Ahmose Kral Thutmose I kızıdır. O ikincil Kralı "Thutmose I" eşi "Thutmose II" kardeşi evlenmiş, ancak beş yıl olarak mal ve mülkünden artmamıştır ve diğer ikincil eşi tarafından küçük bir çocuk vardı ve bu oğlu ölümünden sonra tahta için Amon rahipleri ile kabul etmişti ve tahta ölümü, varisi önce göreve karar bile tahtına oturmak için bu çocuk kazanç meşruiyet evlilik Kraliçe Hatshepsut onayı çağrıldığı.

Babası Tuthmosis şeklinde barındıran ise, ülkenin işleri devralmak ve onun görüş, Mısır'da ilk olmak ve onu kutsal Mısır tahtına doğru ve Amun rahipler dayanıyordu, etkisi ve bağımsızlık üstünlüğünü güçlendirmek için söyledi ve annesi "Ahmose" tanrısı "Amon Ra" Onjbha kızı olarak kendi kendini gerçekleştiren bir kehanet çıkarılmış Kraliçe mümkün I .

21 yaş ile ilgili Kraliçe Hatshepsut, Mısır mahkum, barış ve büyük mimari Luxor Tapınağı manastır Denizcilik anakara batısında temsil ve parça, Bahari Tapınağı'nın duvarlarında annelerinden, ülkenin yolculuk Mısır filosunun hesabıyla Luxor "Amon Ra" tapınağı ve kayıtlı valiler tanrılar ona "Puntland" katma başarılarının zamanı sahip olarak ve parça ve Aswan gelen büyük tekneler arkasındaki kısa için Mslten transfer.

Ve Mcyprtan ilk Krallar Vadisi ve Bahari tapınak arkasında diğer ölümünden sonra kocası Tuthmosis II kullandı."Thutmose III" yirmi dokuzuncu ve tüm heykel ve etkileri Mozifaa imha ulaştıktan sonra aniden Kraliçe Hatshepsut ömrü boyunca.

No comments:

Post a Comment