Sunday 6 November 2011

Φαραώ Mena ενωμένη των δύο χωρών

Με το βασιλιά Mina - το περίφημο Narmer ως «ενοποιημένη των δύο χωρών,« δυναστική εποχή άρχισε περίπου 3200 π.Χ., όπου οι Ηνωμένες Άνω Αίγυπτο και Κάτω Αιγύπτου, και υπέταξε την ύπαιθρο στην κεντρική κανόνα.

Ήταν σε θέση να Menes ηγεμόνα του Βασιλείου του Νότου, ενώνουν Άνω με φυλών περίπου 3200 π.Χ. M, και το γεγονός ότι όλα της Αιγύπτου μια ισχυρή κεντρική κυβέρνηση, και έγινε ο πρώτος κυβερνήτης έχει πολλούς τίτλους, όπως:. Βασιλιάς των δύο Κτηματολογίου, οι θρόνοι, Νότια αετός, φίδι βόρεια, και ήταν όλα αυτό έπαινος για τη μεγάλη του ήρωα του έργου αυτού.
Και έτσι έγινε ο βασιλιάς, «Μίνα», ιδρυτής της πρώτης δυναστείας στην ιστορία του φαραωνικού Αίγυπτο, αλλά στην ιστορία του κόσμου, φορώντας το διπλό στέμμα της τα βασίλεια του βορρά και νότο.

 Πραγματοποιηθέν ο βασιλιάς, «Μίνα,« την ανάγκη να χτίσουν την πόλη του μέσου χώρο, μπορεί μια τέτοια εποπτεία της Άνω και της θάλασσας, οπότε ίδρυσε μια νέα πόλη στη δυτική όχθη του Νείλου, όπου το χωριό του «νεκρού ομηρία" ρεύμα στην Γκίζα Κυβερνείο, αρχικά πολεμικό πλοίο κάστρο περιβάλλεται από έναν φράκτη λευκό, ήθελε το ιδιοκτήτη που ενισχύει και προστατεύει το βασίλειο από τις επιδρομές των ιδιοκτητών του Βορρά, ήταν «Μίνα» έχει αποκάλεσε «αλλοτριωμένη» κάθε όμορφο λιμάνι, και αργότερα ονομάστηκε «Memphis», τη στιγμή της Ελλάδα, και στη συνέχεια κάλεσε τους Αραβες "Memphis", έγινε η πόλη των «Memphis», η πρωτεύουσα όλης της Αιγύπτου στην κάτω από την παλιά κατάσταση μέχρι το τέλος της έκτης δυναστείας.

Καταγράφηκε νίκες του βασιλιά Mena στο Βασίλειο του Βορρά και την ενοποίηση της χώρας, πέρα από το πρόσωπο του πίνακα είναι γνωστή ως η "Ομάδα Narmer", η οποία ήταν αφιερωμένη στο βασιλιά αποκαλύφθηκε το 1897, και είναι πιθανό να τους ιστορικούς, το «Narmer" είναι "Μίνα", έχει βρει τη ζωγραφική στην πόλη του "Cape" , οι οποίες επί του παρόντος στο αιγυπτιακό Μουσείο στο Κάιρο, και η ομάδα είναι δύο όψεις, η πρώτη πλευρά απεικονίζει τον βασιλιά, "Μίνα", το οποίο τράβηξε την αιχμάλωτος από τους ανθρώπους του Βορρά, και στο κεφάλι του το στέμμα λευκό, ενώ απεικονίζει την άλλη πλευρά του βασιλιά, "Μίνα", το οποίο γιορτάζει τη νίκη κατά του Βασιλείου του Βορρά, η οποία φοράει το κόκκινο Crown .

 Η νίκη αυτή ακολουθήθηκε από το σμάλτο, η εξέλιξη της μαζικής Αιγυπτιακού πολιτισμού και η αποκρυστάλλωση των αρχών της κεντρικής κυβέρνησης, και αυτή η μονάδα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την άνοδο του φαραωνικού Αίγυπτο σε διάφορες πτυχές της ζωής

No comments:

Post a Comment