Friday 4 November 2011

Φαραωνικού αρχαιότητες στο Φαγιούμ

Fayoum ήταν μέρος της επαρχίας των είκοσι επαρχίες της Άνω και το κεφάλαιο ήταν Ahnasia Fayoum έχει δει φωτεινότερες εποχών στην φαραωνικού εποχής και βρήκε τα ίχνη των πολλών δείχνει πάνω από τη θέση σε αυτήν την περίοδο, μεταξύ των οποίων:

περιοχή Gerzh

Βρέθηκαν να αντιπροσωπεύουν το νεκροταφείο της τελευταίας φάσης του προ-δυναστική περίοδο.

Tarkhan

Tattabrmen αποτελέσματα της πρώτης και της δεύτερης οικογένειες, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκροταφείο δύο οικογένειες, πρώτο, δεύτερο, και μια μεγάλη βεράντα από την εποχή της πρώτης οικογένειας έχουν μια πρόσοψη από τούβλα, και ένα μικρό νεκροταφείο της Πρώτης Δυναστείας.

πυραμίδα Sylla

Βρίσκεται στην ανατολική άκρη του χαμηλού Fayoum που αντιμετωπίζει ανατολικά προς το χωριό ρουπίες Fayoum δεν είχε αποκαλύψει την πλήρη, η οποία είναι διαφορετική όσον αφορά το σχεδιασμό από την παραδοσιακή πυραμίδα βασίζεται στην υψηλή και έχει τη μορφή ενός διαδρόμου, λόγω της Τρίτης Δυναστείας.

Ναός του παρεκκλησίου παλάτι

Σε απόσταση 8 χλμ. βόρεια της λίμνης Qarun, ένα κτίριο από ασβεστόλιθο και ψαμμίτη και περιέχει το παλάτι των επτά τμήματα, και μια περιοχή περίπου 180 μέτρων, βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νεκροταφείου από το Μέσο Βασίλειο.

Η Cayman Περσία (Orsenauy) (κατασκευαστεί)

Είναι έξω από την πόλη της Fayoum παλαιά και ιδρύθηκε την εποχή της Πέμπτης Δυναστείας, και γνώρισε μεγάλη ακμή στην εποχή της οικογένειας της 12ης ιδρύθηκε από τον βασιλιά Amenemhat το Τρίτο Ναό του Θεού, ρίχνει και το όνομά του από (κατασκευή) του και στη συνέχεια ονομάζεται (Orsenauy) προς τιμήν της συζύγου του, που βρίσκεται μέσα στην πόλη της Fayoum περιοχή, πανεπιστήμιο και ήταν μια περιοχή 220 στρεμμάτων του είναι τα ερείπια του μεγαλύτερου απομεινάρια αυτού που έγινε γνωστό από αιγυπτιακές πόλεις και βρίσκεται στα βόρεια της κύριας συναγωγή της πόλης του Βασιλείου Μέσης, καθώς βρέθηκαν να περιλαμβάνουν τα αποτελέσματα της ένα άγαλμα της τρίτης Amnhat του μαύρου γρανίτη, και παπύρους, και χάλκινα νομίσματα, αγγεία και αγάλματα .. Η Αρχή Αρχαιοτήτων έχει λίστα το υπόλοιπο αυτών των επιδράσεων και περικλείεται από ένα φράκτη.

Οβελίσκου της Senusret



Μια υπάρχουσες 13 μ. πάνω από γρανίτη και γύρω από την τρύπα για να εγκαταστήσετε το άγαλμα του βασιλιά ή το στέμμα .. Ρύθμιση από τον βασιλιά Senusret I των βασιλέων της οικογένειας των 12 για να τιμήσουν την έναρξη των εργασιών μετατροπής των γεωργικών εκτάσεων για την Fayoum έχει μετακινηθεί από την αρχική του θέση στο χωριό Fayoum Abjeej στην είσοδο της πόλης του Φαγιούμ το 1972.

 πυραμίδα του Χαγουάρα



Βρίσκεται στο χωριό Χαγουάρα σε απόσταση 9 χλμ. νοτιοανατολικά της πόλης του Φαγιούμ και έχτισε αυτό το πυραμίδα των τούβλο και στη συνέχεια να περιβάλλονται από το εξωτερικό ασβεστόλιθο και την ανύψωση 58 μέτρα και το μήκος της κάθε πλευράς 100 μέτρων, έχει καταφέρει Petrie το 1889 να εισέλθουν στην πυραμίδα και να φτάσει στο ταφικό θάλαμο, ο οποίος αποτελείται από το βάρος ενός τεράστιου Alkuartset από πέτρα και βάρους μέχρι 110 τόνους και δεν έχει καμία πόρτα, αλλά οι κλέφτες ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση μέσα από μια τρύπα στην οροφή και έκλεψε το πιο σημαντικό Mavera έχει δημιουργήσει αυτό το πυραμίδα του βασιλιά Amenemhat ΙΙΙ των βασιλέων της οικογένειας 12 .. Η περιοχή γύρω από την πυραμίδα, ένα σύνολο αποτελεσμάτων συμπεριλαμβανομένης και ένα νεκροταφείο και τα ερείπια της πριγκίπισσας Nfruptah Palace Allabernt και νεκροταφεία της Ύστερης Περιόδου, η οποία βρέθηκε στο πορτραίτα του Φαγιούμ.

Τα ερείπια του παρελθόντος της πόλης

Βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Fayoum κοντά αντιδραστηρίου κορίτσια Manor Νότια Θάλασσα και περιλαμβάνει τα ερείπια του Ναού της εποχής της οικογένειας της 12ης χτίστηκε από τον βασιλιά Amnhamat το τρίτο και το τέταρτο, στη συνέχεια, προστίθενται προσθήκες στη Ρωμαϊκή εποχή, όπου τέθηκε από τα αγάλματα του μαύρου με το κομμένο κεφάλι, και είναι το μεγαλύτερο ναό της υπόλοιπης Μέσης Βασιλείου στην Αίγυπτο .. Και μπορεί να προσπελαστεί από Fayoum προς Abu Jendar Θάλασσα και στη συνέχεια στα κορίτσια και στη συνέχεια στο ναό.

Palace Allabernt

Είναι ο ναός του Amenemhat ΙΙΙ, και καμία περιοχή του Χαγουάρα, χτίστηκε δίπλα στην πυραμίδα του Χαγουάρα και ήταν 12-ένα σαλόνι λόμπι είναι όλα καλύπτονται, έξι από τα οποία κατευθύνονται βόρεια και έξι κατευθυνόμενοι νότια και διαθέτει πύλες που αντιστοιχεί σε κάθε άλλο εντελώς, και περιβάλλεται όλο το κτίριο σε έναν τοίχο και δεν υπήρχε το κτίριο είναι δύο τύπους δωματίων ένα δεύτερο κάτω από το έδαφος και το άλλο μισό στην επιφάνεια της γης, και τον εκτιμώμενο αριθμό αυτών των δωματίων είναι 300 δωμάτια, καμπίνες κάτω από τον τάφο του βασιλιά και το ιερό ζώνες κροκόδειλου, και δεν παραμένει αυτού του αποτελέσματος μέχρι στιγμής μόνο τα αποτελέσματα ορισμένων από τις στήλες δεν αποκάλυψε στον τελευταίο όροφο του υπογείου ακόμα.

Τάφος της πριγκίπισσας Navarro Petah

Τοποθετήστε πριν από την πυραμίδα του Χαγουάρα σε περίπου 1,5 χλμ στο κανάλι Bahr Yusuf, ο τάφος χτίστηκε από ασβεστόλιθο εκεί από την κιβωτό του γρανίτη έχει μεταφερθεί στο Αρχαιοτήτων Αρχής, βρέθηκε σε αυτό το νεκροταφείο στο τραπέζι και τις προσφορές, και τρία βάζα από καθαρό ασήμι, αξίας περιδέραιο της πριγκίπισσας Navarro Ptah, γιος του βασιλιά Amenemhat III.

 Lahun πυραμίδα

Κτίριο του τούβλου και ήταν επενδυμένα σε ασβεστόλιθο και έχει ύψος 48 Mitrotoul με μέτρα βάση 106 και εγγράφεται στη νότια πλευρά και οι οικοδόμοι του βασιλιά Senusret II της δωδέκατης δυναστείας, και μακριά από την πόλη του Φαγιούμ, 22 μέτρα χλμ. και ήταν ένα κτήριο πάνω σε ένα λόφο υψηλό ύψος των 12 μέτρων, ήταν ανοιχτό αυτής της πυραμίδας από την αγγλική επιστήμονας William Flinders Petrie 1889, και βρέθηκε μέσα στη χρυσή κόμπρα ο μόνος που τοποθετήθηκε πάνω από το βασιλικό στέμμα το οποίο είναι το μουσείο της Αιγύπτου και ήταν επίσης ανιχνεύθηκε για τον τάφο της πριγκίπισσας Hathor κάθισε δίπλα στην πυραμίδα και ακόμα θησαυρούς της Αιγύπτου αυτό το μουσείο της πριγκίπισσας
Η περιοχή περιλαμβάνει Lahun πυραμίδα Αρχαιολογικοί Χώροι τα ακόλουθα:

Νεκροταφείο Αγών.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή της πυραμίδας τάφο του αρχιτέκτονα πυραμίδας (ENPI) και στα νότια ταράτσες ήταν 9 τάφοι των μελών της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του νεκροταφείου Σάβ Anhorat Oaont.

Πόλη Agon εργαζομένων

Το ξενοδοχείο βρίσκεται γύρω από την πυραμίδα του Senusret ΙΙ και τη δέουσα σημασία στη χώρα ως το αρχαιότερο αιγυπτιακό ξεκάθαρη.

νεκροταφείο Mokt

Νεκροταφείο στο χωριό Αγών σε ένα πρόσωπο που αναφέρεται Mokt της οικογένειας των 12.

Βάσεις του ένα άγαλμα του Amenemhat II

Βρίσκεται κανόνες Alambnatin ασβεστόλιθο χωριό Bihmu σε απόσταση 7 χλμ. από την πόλη του Φαγιούμ, και ο βασιλιάς Amenemhat ΙΙ επιτάσσει Khadtan Mnhottin σε χαλαζία δύο αγάλματα του εαυτού του και της συζύγου του να έχουν θέα την παλαιά λίμνη Morris (Qarun), και ήταν μια άνοδος στις δύο αγάλματα 30 μέτρα και ύψος κάθε κανόνας 4 μέτρα.

       

No comments:

Post a Comment