Friday 4 November 2011

Ο μύθος του την κατάρα των Φαραώ

Μην ανοίγετε το φέρετρο, δύο πτέρυγες, Vsivbh οποιοσδήποτε θάνατος που τολμά να μας προβληματίσει
 
Βρέθηκαν αρχαιολόγος (Howard Carter) με τον συνάδελφό του Κυρίου του (Carnarvon) οι λέξεις γραμμένες στον τάφο του Φαραώ (Τουταγχαμών) διάσημος όταν ανακάλυψε το 1922 μετά από μια σκληρή μάχη κράτησε έξι χρόνια .. Παρά τις ενδείξεις του τη ρητή απειλή του θανάτου σε εκείνους που σκάβουν τους τάφους Φαραώ .. αλλά κανείς από τους αρχαιολόγους δεν Aaaraa καμία προσοχή σε όλους τους .. δεν υπάρχει τίποτα στην εποχή μας των Φαραώ πίστευαν στις αρχαίες παγανιστικές δοξασίες που είναι πάνω από τέσσερις χιλιάδες χρόνια.

 . Και επειδή η ανακάλυψη του νεκροταφείου φαραωνικού (και αυτό είναι το πιο σημαντικό) ήταν και είναι μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις του εικοστού αιώνα και τις σύγχρονες κατά το χρόνο .. Το νεκροταφείο ήταν πολύ μεγάλο και εξαιρετικά πολυτελή και ήταν πιο κοντά στο υπόγειο του είναι ο τάφος ενός συνηθισμένου .. αγάλματα μεγάλου μεγέθους των διαφόρων ζώων είναι κατασκευασμένα από καθαρό χρυσό και κατάσπαρτος με κοσμήματα και πολύτιμους λίθους .. ένα τεράστιο ποσό πολύ παρόμοια κομμάτια χρυσού είναι παντού νεκροταφείο που οι επιστήμονες εκτιμώμενη διάρκεια ζωής περισσότερο από τρεις χιλιάδες χρόνια .. αλλά το σώμα του Φαραώ ο ίδιος ήταν πολύ πολυτελή Mkvna πανί σπαρμένο με κοσμήματα.

Σύντομη, ήταν αυτό το νεκροταφείο περιέχει αμέτρητους θησαυρούς και ανεκτίμητα .. Ήταν ο κόσμος (Howard Carter) Ο ιδιοκτήτης αυτής της ανακάλυψης και Lord (Carnarvon) χρηματοδότησε μια εκστρατεία για τον εντοπισμό των επιπτώσεων αισθάνθηκε γεμάτος περηφάνια μετά τα ονόματά τους λάμπουν στον ουρανό του φήμη λόγω του μεγάλου αυτού επιτεύγματος.

 Όλα πήγαιναν στην καλύτερη εικόνα .. αλλά τι συνέβη στη συνέχεια ήταν περίεργη βάρδια την πάροδο του χρόνου για το φαινόμενο του υπερφυσικού και ένα από τα μυστηριώδη πράγματα που εγείρει πολλές διαφωνίες και απέτυχε να βρει την εξήγηση της επιστήμης σε αυτήν την ημέρα .. Στην επίσημη τελετή έναρξης το νεκροταφείο .. πληγωμένος Κυρίου (Carnarvon), μια μυστηριώδης πυρετός δεν βρήκε έναν από τους γιατρούς να έχουν μια εξήγηση .. Στο μέσο της νύχτας πέθανε μόλις τον Κύριο στο Κάιρο .. Το πιο παράξενο πράγμα είναι ότι η ηλεκτρική ενέργεια ήταν αποκομμένη στο Κάιρο, χωρίς κανένα προφανή λόγο στην ίδια στιγμή του θανάτου .. και μετά ότι οι διαδοχικές καταστροφές και θάνατο άρχισε να καρπωθούν τη συντριπτική πλειοψηφία .. αν όχι όλοι από αυτούς που βεβήλωσαν το νεκροταφείο ή συμμετείχε στη γιορτή .. σαν την απειλή του θανάτου, το οποίο βρίσκεται στο νεκροταφείο ήταν ειλικρινής.

Οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονταν σε αυτά τα μυστηριώδη πυρετός με παραλήρημα και τρόμο να οδηγήσει στο θάνατο .. αλλά η υπέρβαση των χοίρων σε πολλές περιπτώσεις έχουν πεθάνει .. γραμματέας (Χάουαρντ Κάρτερ), χωρίς κανένα λόγο σε όλα .. και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο πατέρας του τον λύπησε. .. κατά τη διάρκεια της κηδείας του αλόγου Γραμματέας Das τραβώντας ένα καλάθι το φέρετρο ένα μικρό αγόρι, τον σκοτώνει .. και τραυματίστηκαν πολλοί από εκείνους που συνέβαλαν σε ένα ή τον άλλο τρόπο στην ανακάλυψη του νεκροταφείου τρελός και μερικοί από αυτούς αυτοκτόνησε χωρίς κανένα προφανή λόγο .. που αμηχανία αρχαιολόγοι που βρέθηκαν με ένα μυστήριο που δεν δεν έχει καμία εξήγηση .. παζλ που ονομάζεται (η κατάρα των Φαραώ).

Μετά από τέσσερα χρόνια από το ατύχημα πέθαναν αρχαιολόγος (Walter Emery), χωρίς να προκαλούν μπροστά στα μάτια του βοηθού του, στο ίδιο βράδυ, ανακαλύφθηκαν σε τάφο φαραωνικού .. και υπάρχει ένας γιατρός (Bilharz) ανακάλυψε ένα σκουλήκι (βιλαρζίωση), ο οποίος πέθανε δύο ημέρες μετά την επίσκεψή του στις επιπτώσεις του Φαραώ στο Λούξορ .. και να μιλήσουν για το θρύλο του την κατάρα των Φαραώ δεν τελειώνει και πρέπει να ολοκληρωθεί όγκους να καταγραφούν όλες οι μυστηριώδεις θανάτους και να γράφουν πλήρεις εκθέσεις σχετικά με τους .. στις περισσότερες περιπτώσεις, τα θύματα είναι επιστήμονες ή άτομα με μια θέση στην κοινωνία .. το οποίο δεν αφήνει χώρους και ευρεία με τους νόμους της τύχης.

Το πιο παράξενο πράγμα συνέβη σε όλα .. είναι η ιστορία του Επιθεωρητή Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, ζήτησε από αξιωματούχους στην Αίγυπτο για να στείλετε κάποιο από τους θησαυρούς του Φαραώ στο Παρίσι για εμφάνιση σε μουσεία για μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια επιστρέφουν αργότερα στο Κάιρο .. Ωστόσο, ο επιθεωρητής τους παρακάλεσε να μην τον κάνει να το κάνει αυτό έχει θα μπορούσε να ακούσει πολλά για την κατάρα των Φαραώ .. έχουν δοκιμάσει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτραπεί η διαδικασία του εφέ μετάβασης από την Αίγυπτο στο Παρίσι, αλλά απέτυχε να το κάνει αυτό .. και μετά από λίγες μέρες .. τον Επιθεωρητή ήταν διασχίζουν το δρόμο .. Vdhusth κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο και πέθανε στο νοσοκομείο!.

Ο Δρ (Ιζ αλ-Ντιν Taha) για τους μύκητες και τις τοξίνες που - ίσως - σκορπισμένα πάνω στους τάφους των Φαραώ .. και τα βακτηρίδια που δραστηριοποιούνται πάνω στο δέρμα διαλυθεί η μούμια του .. αλλά αυτό δεν εξηγεί τις περιπτώσεις της παραφροσύνης και αιφνιδίου θανάτου ή αυτοκτονίας για κανένα λόγο .. αλλά ότι ο Δρ (Ιζ αλ-Ντιν Taha) ο ίδιος σκοτώθηκε μετά από τη δήλωσή του σε λίγες εβδομάδες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα! .. και έχει ένα μύθο του την κατάρα των Φαραώ δεν τολμούν να κρατήσει κανέναν υπεύθυνο για την αναγνώριση.

 Όσο για τους αρχαιολόγους .. Παρά τις δηλώσεις ότι η κατάρα των Φαραώ Αυτό είναι ακριβώς ένας μύθος και θανάτους που έχουν συμβεί δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ό, τι σύμπτωση και απόδειξη αυτού είναι (Χάουαρντ Κάρτερ), ο ιδιοκτήτης της ανίχνευσης για τον τάφο του Φαραώ (Τουταγχαμών), το οποίο δεν συνέβη σ 'αυτόν οποιαδήποτε ζημιά .. αλλά πολλοί από αυτούς δεν τολμούν να ανακαλύψει τους τάφους των Φαραώ άλλα .. δεν επισκέπτονται ακόμη και τα μνημεία φαραωνικού .. όπως οι περισσότεροι από τους πλούσιους οι οποίοι διαθέτουν μερικά από τα μνημεία και τα αγάλματα του Φαραώ ακριβά Διάθεση του φόβου της υποτιθέμενης κατάρας.

Μάσκα (Τουταγχαμών) .. Φαραωνικού τάφου ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν ο λόγος για την εξάπλωση του μύθου του την κατάρα των Φαραώ .. Έχει βρεθεί πάνω από το σώμα της μούμιας μάσκα (του Τουταγχαμών) ταριχευμένη στο νεκροταφείο .. Βρέθηκαν μετά από ακτινογραφία των μούμια .. Ότι υπάρχουν βαθιά σημάδια στο λαιμό .. Είναι πιθανό ότι (Τουταγχαμών) δολοφονήθηκε .. Λέγεται ότι ο διάδοχος του θρόνου, ο οποίος πήρε το θρόνο μετά από αυτόν, είναι υπεύθυνος για το θάνατό του.

Αποδεικνύεται ότι ο μύθος του την κατάρα των Φαραώ ήταν σε κυκλοφορία σε μικρή κλίμακα δεδομένου ότι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα .. αλλά δεν βρίσκουν το δρόμο τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μόνο την ημέρα της επίσημης τελετής έναρξης του τάφου (Τουταγχαμών) και μετά την απώλεια των περισσότερων από αυτούς που συνέβαλαν σε αυτή την ανακάλυψη.

Μερικοί μουσουλμάνοι λόγιοι και επιστήμονες ότι οι θάνατοι που έχουν συμβεί δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως κατάρα, επειδή αυτό αντίκειται στην ισλαμική πίστη άμεσα .. Δεν είναι τυχαίο .. Valsdfah δεν επαναλαμβάνεται με αυτό τον τρόπο .. αλλά όλη αυτή η εξήγηση για το τι μπορεί να αποδειχθεί .. με το πέρασμα των ημερών .. ή μπορεί να παραμείνει θρυλική στροφή .. .. μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

       

No comments:

Post a Comment