Sunday 6 November 2011

Το μυστικό για τη μυστηριώδη κατάρα των Φαραώ

Κατάρα των Φαραώ μυστηριώδες παζλ, αυτό είναι το λιγότερο που χαρακτηρίζεται από το μύθο του την κατάρα των Φαραώ, το οποίο καθιερωθεί στη συνείδηση ​​του αιγυπτιακού πολιτισμού, τους εραστές, τους ερευνητές και να περιμένει για την εκπομπή μυστικά που σχετίζονται με την αρχαία ιερείς και Φαραώ από τον άλλο κόσμο .. Δεν είναι παράξενο ότι οι άνθρωποι φοβούνται να εισέλθουν στην αρχαίες πυραμίδες και η Σφίγγα στην προσέγγιση .. Ο φόβος του μυστηρίου που περιβάλλει τα περιστατικά του θανάτου και της καταστροφής, και φημολογείται ότι οδήγησε στο θάνατο του μεγάλου αριθμού εκείνων που τόλμησαν να ανοίξουν τους τάφους των Φαραώ.

Άρχισε το μύθο του την κατάρα των Φαραώ κατά το άνοιγμα του τάφου του Τουταγχαμών το 1922 και το πρώτο που τράβηξε επιγραφές προσοχή τους λέει «σκοτώσει τα φτερά του θανάτου, όποιος προσπαθεί να διαλύσει την ασφάλεια και την ειρήνη του ιερού των Φαραώ" Αυτές είναι οι λέξεις που βρέθηκαν σκαλισμένα στον τάφο του Τουταγχαμών, που ακολουθήθηκε από ανακάλυψε μια σειρά γεγονότων παράξενα ξεκίνησε το θάνατο πολλών εργαζομένων με βάση την έρευνα στο νεκροταφείο, το οποίο αμηχανία τους επιστήμονες και τους ανθρώπους, και έκανε πολλές πιστεύουν ότι η αποκαλούμενη "κατάρα των Φαραώ", συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τους αρχαιολόγους που πήραν μέρος στην ανακάλυψη των πολιτισμών των Φαραώ, ότι οι ιερείς της Αιγύπτου, της αρχαίας χύνεται να Anthm σε ένα πρόσωπο που προσπαθεί να μεταφέρει τα αποτελέσματα του τόπου .. Όταν ειπώθηκε ότι μια ισχυρή θύελλα άμμου προέκυψε από τον τάφο του Τουταγχαμών στην ημέρα που άνοιξε και το γεράκι είδε πετούν πάνω από το νεκροταφείο είναι γνωστό ότι το Falcon είναι ένα ιερό σύμβολα των Φαραώ.

Αλλά υπάρχει και ένας Γερμανός επιστήμονας για να ανοίξετε ένα αρχείο αυτού του φαινομένου, το οποίο έχει απασχολήσει πολλούς για να εξηγήσει το μυαλό, την ιατρική, τη χημεία, πώς τα σαράντα επιστήμονες, ερευνητές πέθανε πριν είναι πολύ αργά και ο λόγος είναι ότι ο νεαρός βασιλιάς .. Τουταγχαμών .. Παρά το γεγονός ότι ο βασιλιάς δεν έχει καμία ιστορική αξία και ίσως ο κυβερνήτης δεν κάνει πολλά .. Ίσως η αντεπανάσταση στην εποχή του βασιλιά Akhenaton πρώτη πρόσκληση για την τυποποίηση .. Αλλά είναι βέβαιο ότι αυτός ο νέος βασιλιάς είχε επιστήσει την μεγάλη του ότι η ανέγγιχτη τάφος ενός από τους κλέφτες .. Φτάνοντας μας μετά από τριάντα τρία πλήρη αιώνες άθικτη και ότι αυτός ο βασιλιάς είναι επίσης η πηγή του φαραωνικού κατάρα Όλοι εκείνοι που άγγιξαν ή άγγιξε κυνηγούσε ο θάνατος και ένα μετά το άλλο τόσο εντυπωσιασμένος από την καταγραφή και το πιο περίεργο πράγμα που ένα πρόσωπο που γνωρίζει την τιμωρία .. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι αυτών των σαράντα έχασαν τη ζωή τους .. Αλλά το θέμα είναι ότι ο μυστηριώδης θάνατος ενός πολύ τετριμμένα λόγους και σε περιστάσεις είναι κατανοητή.

Τάφο του Τουταγχαμών και το φέρετρο και κατάρες κυβέρνησε την Αίγυπτο εννέα χρόνια στη 1358 - 1349 π.Χ.. Ο τάφος του ανακαλύφθηκε από δύο Άγγλοι είναι ο Χάουαρντ Κάρτερ και ο Λόρδος karnar iPhone και άρχισε χρόνια αγωνία και τον ιδρώτα και την απόγνωση .. Στις 6 Νοεμβρίου 1922, Κάρτερ πήγε στον Κύριο του λέει τελικά ανακάλυψε κάτι μεγάλο στην Κοιλάδα των Βασιλέων έχει μειώσει το καπάκι στις πόρτες και το υπόγειο μέχρι να έρθει για να δείτε τον εαυτό σας και ο Κύριος ήρθε στο Λούξορ, στις 23 Νοεμβρίου και συνοδευόταν από την κόρη του .. Ο Κάρτερ και έσπασε τις σφραγίδες και τις πόρτες .. Το ένα μετά το άλλο .. Υπήρχε ακόμη και σε μικρή απόσταση από τον ταφικό θάλαμο του Βασιλιά Τουταγχαμών.

Και άρχισε η ιστορία των Καναρίων Basfor κατάρα χρυσή Κάρτερ, που μαζί του όταν φοιτούν στο Λούξορ .. Όταν ανακάλυψα τον τάφο άνοιξε με το πρώτο όνομα της «νεκροταφείο της Χρυσής Bird" .. Σύμφωνα με την «κλοπή του Βασιλιά», το βιβλίο του ο συγγραφέας Muhsin Μωάμεθ .. Ότι όταν Κάρτερ ταξίδεψε στο Κάιρο για να λάβετε τον Κύριο karnar iPhone, έβαλε βοηθός πουλί του iCalendar στο μπαλκόνι για να λάβετε το αεράκι του αέρα .. Η πρώτη μέρα του νεκροταφείου ακούσει iCalendar κραυγή αγωνίας σαν ένα ασθενές σήμα και πιο γρήγορα να βρούμε ένα φίδι κόμπρα επεκτείνει τη γλώσσα του για να το πουλί μες στο κλουβί .. ICalendar και σκότωσε το φίδι, αλλά το πουλί είχε πεθάνει .. και αμέσως είπε ότι η «κατάρα» ξεκίνησε με τη λειτουργία του νεκροταφείου, όπου η κόμπρα είναι το στέμμα που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του αγάλματα των βασιλέων της Αιγύπτου .. Αυτή ήταν η αρχή της εκδίκησης του βασιλιά που Ozaajoh στο ιερό Το ιερό ..

Από την άλλη πλευρά νομίζω ότι η αρχαιολόγος Ερρίκος αναθέτει πως κάτι φοβερό στο δρόμο πρόκειται να συμβεί .. αλλά τι συνέβη στη συνέχεια ήταν περίεργη βάρδια την πάροδο του χρόνου για το φαινόμενο του υπερφυσικού και ένα από τα μυστηριώδη πράγματα που εγείρει πολλές διαφωνίες και απέτυχε να βρει την επιστήμη την εξήγηση μέχρι σήμερα αυτό .. Για τον εορτασμό της επίσημης έναρξης του τάφου Κυρίου Carnarvon τραυματίστηκαν .. Μυστηριώδεις πυρετός δεν βρήκε έναν της από τις εξηγήσεις οι γιατροί .. Στη μέση της νύχτας μόλις πέθανε ο Κύριος στο Κάιρο ..

  Το πιο παράξενο πράγμα είναι ότι η ηλεκτρική ενέργεια ήταν αποκομμένη στο Κάιρο, χωρίς προφανή λόγο στην ίδια στιγμή του θανάτου έχει τονίσει εφημερίδες του κόσμου και η είδηση ​​του θανάτου του Κυρίου .. Κάιρο εφημερίδες συνδέονται μεταξύ ο θάνατος του Κυρίου και να σβήνουν τα φώτα και ισχυρίστηκε ότι κατά την εντολή του βασιλιά Τουταγχαμών, καθώς και ορισμένες εφημερίδες, δήλωσε ότι ο Κύριος είχε τραυματιστεί ένα δάχτυλο του μια μηχανή ή ένα δηλητηριασμένο δόρυ μέσα στο νεκροταφείο και ότι το δηλητήριο είναι ισχυρές ενδείξεις ότι διατήρησε την επιρροή της, τρεις χιλιάδες χρόνια .. Είπε ότι κάποια βακτήρια που καλλιεργούνται στον τάφο μεταφέρουν την ασθένεια και το θάνατο, και στο Παρίσι, δήλωσε ο αστρονόμος να Ansilan .. Έχω εκδικήθηκε Τουταγχαμών.

 Στη συνέχεια έλασης καταστροφές και θάνατο άρχισε να καρπωθούν τη συντριπτική πλειοψηφία, αν όχι όλους όσους έλαβαν μέρος στον εορτασμό, οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονταν σε αυτές τις μυστηριώδεις πυρετός με παραλήρημα και τρόμο να οδηγήσει στο θάνατο .. Μάλλον, ήταν υπερβαίνει χοίρων σε πολλές περιπτώσεις .. Ο γραμματέας του Χάουαρντ Κάρτερ πέθανε χωρίς λόγο και, στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο πατέρας του τον θλίψη .. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του αλόγου Γραμματέας Das τραβώντας ένα καλάθι το φέρετρο ένα μικρό αγόρι, που σκοτώνει τον ..

Και τραυματίστηκαν πολλοί από εκείνους που συνέβαλαν σε ένα ή τον άλλο τρόπο στην ανακάλυψη του τάφου της παραφροσύνης και μερικοί απ 'αυτούς αυτοκτόνησε χωρίς να υπάρχει λόγος που αμηχανία αρχαιολόγοι που βρέθηκαν με ένα μυστήριο για το οποίο δεν υπάρχει καμία εξήγηση, Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους αρχαιολόγους δήλωσε ότι η κατάρα των Φαραώ Αυτό είναι ακριβώς ένας μύθος και οι θάνατοι δεν μπορεί να υπάρχει περισσότερο από ό, τι σύμπτωση και η απόδειξη αυτού είναι το "Howard Carter" ο ιδιοκτήτης της ανίχνευσης για τον τάφο του Φαραώ, "Τουταγχαμών", το οποίο δεν συνέβη σ 'αυτόν οποιαδήποτε ζημιά, παρά ταύτα, όμως πολλοί από αυτούς δεν τολμούν να ανακαλύψει τους τάφους των Φαραώ άλλα όχι .. ακόμα .. επίσκεψη του φαραωνικού μνημεία και τα πιο πλούσιοι οι οποίοι διαθέτουν μερικά από τα μνημεία και τα αγάλματα του Φαραώ ακριβά Διάθεση του φόβου της υποτιθέμενης κατάρας.

Αλλά η αλήθεια την οποία ένα άτομο πιστεύει ότι μερικοί άνθρωποι είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που Algraana κατάρα που τους τάφους που ανοίγουν και να πεθάνουν από τους ανθρώπους να Mvlqh για χιλιάδες χρόνια θα πρέπει να αποκηρύξει τον αέρα, προκαλώντας ασφυξία και το θάνατο κατά την αναπνοή αυτόν τον αέρα. Και άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτά τα ατυχήματα και οι αυτοκτονίες ήταν επειδή τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ότι το Jinn είναι γνωστό γιατί ήταν ο Φαραώ από τις πιο ισχυρές μάγισσες του κόσμου θα μπορούσε να είχε υπερασπιστεί την αξιοποίηση τάφους της Jinn να υπερασπιστεί Anhow αλλά οι επιστήμονες δεν έχουν βρει ακόμα μια επιστημονική εξήγηση για το φαινόμενο αυτό.

       

No comments:

Post a Comment