Friday 4 November 2011

Η κοινωνική ζωή στην Αίγυπτο, η ελληνική Ρουμανίας

Χαρακτηρίζεται κοινωνική ζωή στην Αίγυπτο κατά τη διάρκεια της ελληνορωμαϊκής Batabqah αποτέλεσμα της πολιτικής του απαρτχάιντ που ακολουθείται από τους Πτολεμαίους, ειδικά οι τρεις πρώτοι βασιλείς από αυτά, όπου άνοιξε η Αίγυπτος ήταν διάπλατα για τους Έλληνες για να τους βοηθήσει στην οργάνωση των υποθέσεων της χώρας και Odzloa να δώσουν για να εξασφαλίσουν τη συνέχιση των αντιπροσωπειών τους στην Αίγυπτο συχνά και να τους κρατήσει πάντα

Εμφανίστηκε στην Αίγυπτο, οι δύο στρώματα:

Οι Έλληνες.

Άρχισε την αύξηση του αριθμού των Ελλήνων, λόγω των Πτολεμαίων ανάγκη τους για την τεχνογνωσία τους σε διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας και το διοικητικό και στρατιωτικό κτίριο στην κατάσταση της ανεργίας. Έχει χορηγηθεί γης και Ocherkohm μαζί τους στη διαχείριση της χώρας και θα τους προετοιμάσει το κατάλληλο περιβάλλον για τη ζωή και καθιέρωσε πόλεις-πρότυπο για το καθένα από αυτά τη νομοθεσία τους και είχε μια πολιτική, θρησκευτική, και είχαν θεούς και τις πεποιθήσεις τους, και αυτή η οργάνωση είναι παρόμοια με ελληνικές πόλεις στη γη των Ελλήνων, που συνθέτουν σήμερα μια κοινωνική θέση ανώτερη διαχωρισμένες με κόμμα μεγάλο για το λαό της χώρας, οι Αιγύπτιοι δεν Altazwag ή ολοκλήρωση με τους Αιγυπτίους.

Με την έναρξη της βασιλείας του Πτολεμαίου Δ ξεκίνησε την εποχή των Πτολεμαίων επιτρέπουν αιγυπτίων πολιτών να ανεβείτε μερικές από τις κορυφαίες θέσεις στην Αίγυπτο, ελπίζοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αιγυπτιακού λαού και λένε ότι η εισροή των Ελλήνων στην Αίγυπτο και μίλησε με την προσέγγιση μεταξύ των Αιγυπτίων και των Ελλήνων και των Ελλήνων στην Αίγυπτο έχει τέσσερα επίπεδα: τάξη αμάχων υπαλλήλους, στρατιωτικούς επαγγελματίες τάξη λειτουργική άνδρες στρώμα εργαζομένων τεχνίτες τάξη.

Οι Αιγύπτιοι.

Κατά την κατάληψη της Αιγύπτου από την αρχή της βασιλείας του Αλεξάνδρου και των Πτολεμαίων και διαπίστωσε ότι οι Αιγύπτιοι αποτελούνται από στρώματα των κοινωνικών τάξεων και των βαθμών:
 
Αριστοκρατία πλούσια σε ιδιοκτησία και διαχείριση κλειδιών και των στρατιωτικών έχουν κρατηθεί από τους Έλληνες μέχρι τη βασιλεία του Πτολεμαίου IV, όπου ξεκίνησα αυτή την ομάδα χάνει την ιδιότητα και τον πλούτο της. Η κατηγορία αυτή ακολουθείται από το στρατό, ο οποίος ξεκίνησε την απώλεια της ιδιότητάς τους μετά την έκδοση της ελληνικής εξωτερικής στοιχεία του αιγυπτιακού στρατού και η χρήση του μόνο δευτεροβάθμια στην επιχείρηση, τους προτρέπει να αυξήσουν το πνεύμα των επαναστάσεων των Αιγυπτίων κατά των Ελλήνων

 Η ακόλουθη κατηγορία του προσωπικού της κατηγορίας αυτής αποτελείται από διάφορους βαθμούς της διοικητικής και ακολουθείται από την πλειοψηφία του αιγυπτιακού λαού από την εργατική τάξη συνιστώσα των καλλιεργητών και κατασκευαστές, τους εμπόρους και ήταν η ραχοκοκαλιά της οικονομικής ζωής της χώρας

Στα ρωμαϊκά χρόνια

Ρωμαίοι θα περάσει στην προσέγγιση από την άποψη των οπαδών της ελληνικής πολιτικής του κοινωνικού διαχωρισμού ανάμεσα στους Έλληνες και Αιγύπτιοι, από το νομικό καθεστώς αυτής της διάκρισης.

Με την αρχή της ρωμαϊκής κυριαρχίας, οι Ρωμαίοι είναι στην κορυφή της αιγυπτιακής κοινωνίας καταλαμβάνουν τις κορυφαίες θέσεις απασχόλησης, είτε είναι διοικητικές, στρατιωτικές και οικονομικές. Το στρώμα παρέμειναν διακριτές, κοινωνικά και οικονομικά και ότι η επίδραση είναι μικρότερη στην αιγυπτιακή κοινωνία όπου η επίπτωση των Ελλήνων δεν επέβαλαν τη γλώσσα τους ως επίσημη γλώσσα της χώρας.

Τώρα έγιναν Έλληνες τάξη ή τη δεύτερη κατηγορία μετά τη τάξη ήταν το πρώτο Ρωμαίοι τα έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες, από τα πρώτα τους πολίτες της Αλεξάνδρειας, ο δεύτερος πληθυσμός της επαρχιακές πρωτεύουσες, και το στρώμα κανονικό.

Κατά τη ρωμαϊκή εποχή Τμήμα της ανώτερης τάξης Αιγύπτιοι τάξη Viatan της θρησκευτικής κληρικών ρωμαϊκή ναούς χρησίμευσε για να αποδυναμώσει το καθεστώς τους και να μειώσουν την επιρροή τους και την περιουσία τους κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος της γης των ναών. Η δεύτερη κατηγορία είναι η κοινή λαό της Αιγύπτου και τους κατασκευαστές των καλλιεργητών και ήταν οι πιο φτωχές.

 Εβραίοι εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα εξαιτίας των όσων έχει δοθεί σε αυτές από τα προνόμια τους Έλληνες και τους Ρωμαίους. Η κεντρική θέση τους και είναι η κύρια πόλη της Αλεξάνδρειας με την ύπαρξη της οικονομικής και χρηματοδοτικής δραστηριότητας του κύριου πρωτεύουσα της χώρας. Διοργανώθηκε από την εβραϊκή θρησκευτική ζωή, την εκπαίδευση, και των συμβουλίων τους και χωρίστηκαν σε ομάδες των επιχειρηματικών καπιταλιστές επιχειρηματίες,, βιοτέχνες και οι αγρότες έχουν υποστεί οι Ρωμαίοι των Εβραίων, πολλές ανατρεπτικές αύξηση στην Αλεξάνδρεια, ιδιαίτερα μετά την εβραϊκή εξέγερση στην Παλαιστίνη εναντίον των Ρωμαίων και το πίσω μέρος του μίσους των Εβραίων στην Αίγυπτο, ειδικά μετά τη φωτιά του πολέμου primigravid (119-117) Κατά το έτος 425 και στη συνέχεια εκδιώχθηκαν από την πόλη της Αλεξάνδρειας

 . 

No comments:

Post a Comment