Sunday 6 November 2011

Βασίλισσα Χατσεπσούτ

Το αρχικό όνομα της Χατσεπσούτ είναι: Αμμωνα Χατσεπσούτ και κατέλαβε ένα μέσο: η αγαπημένη παλλακίδα του Amon γυναίκες ή κυρία Ντόρα πριγκίπισσες Amon. Είναι η κόρη του βασιλιά Thutmose εγώ και η σύζυγός του Τούθμωση ΙΙ και της συζύγου του Thutmose ΙΙΙ, όπου ο πατέρας γέννησε Τούθμωση ΙΙ, ΙΙΙ Τούθμωση της βασιλικής παλλακίδες.

Βασίλισσα Χατσεπσούτ Maat Ka Ra (- 1. 482 π.Χ. Μ.) Μήνες, μια βασίλισσα στην ιστορία και την πέμπτη δυναστεία των Φαραώ Δέκατη όγδοη, και κυβέρνησε της κλάσης 1503 π.Χ. Μ.. Μέχρι το 1482 π.Χ.. M. Αριστεία και αποκαταστάθηκε με τη βία, την κατασκευή και τις πτήσεις που πραγματοποιούνται. Η μεγαλύτερη κόρη του Φαραώ της Αιγύπτου, βασιλιά Thutmose μου, η μητέρα της, η βασίλισσα Ahmose και ο πατέρας της ήταν ο βασιλιάς είχε ο πατέρας νόθος γιος ήταν Thutmose II έχει γίνει αποδεκτό να παντρευτεί αυτόν τη συνήθεια των βασιλικών οικογενειών να συμμετάσχουν μαζί σε ισχύ μετά το θάνατό του, και ότι η λύση στο πρόβλημα της ύπαρξης και το νόμιμο κληρονόμο του.

Αυτή η βασίλισσα έφυγε από το παζλ είναι πολλά μυστικά και μπορεί να είναι περισσότερα από αυτά τα παζλ αυξήσει το χαρακτήρα "πεθαίνουν" ότι ο μηχανικός που έχτισε ένα ναό στην περίφημη Deir el-Bahari, ο οποίος του έδωσε 80 για τον τίτλο και ήταν υπεύθυνος για τη φροντίδα του μόνο την κόρη της έχει φτάσει από την αγάπη του για Mlicth να σκάψει ένα τούνελ μεταξύ του νεκροταφείου και του τάφου. Αν οι ιστορικοί ήρθε συμβουλές για να δείχνει την παρουσία της αγάπης μπορεί να πεθάνουν, και συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα βασίλισσας Χατσεπσούτ και το βαλέ, πήραν επίσης μέρος στο «θρυλικό ζωής» και τελείωσε κάθε άκρο της μυστηριώδους παραμένει ένα μυστήριο μέχρι τώρα.

Περίφημο κανόνα Χατσεπσούτ, της ειρήνης και της ευημερίας όπου προσπαθούσε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσει τις σχέσεις, ιδιαίτερα το εμπόριο με τις χώρες της αρχαίας Εγγύς Ανατολής για την πρόληψη τυχόν πολέμους μαζί τους.

Χατσεπσούτ και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην αρχή λόγω της ετυμηγορίας του στο παρασκήνιο, χωρίς να έχει επίσημη, μερικοί άνθρωποι λένε ότι είχαν σκοτώσει τον άντρα της και τον αδελφό της, ο βασιλιάς Τούθμωση II να καταλάβει την εξουσία, αλλά δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. Από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζουν προβλήματα με το λαό, όπου θεωρήθηκε από τους περισσότερους ανθρώπους ως μια γυναίκα δεν μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα, όπου ο βασιλιάς ήταν σύμφωνα με το έθιμο, έναν εκπρόσωπο του θεού Horus, η απόφαση επί του εδάφους. Έτσι ήταν πάντα φορώντας ρούχα στολισμένα με τους άνδρες, και αυτή είναι η κόρη του Amon φημολογείται να πείσουν τους ανθρώπους ότι μπορούν να τον κανόνα. Ταυτόχρονα, ήταν η νόμιμη κληρονόμος Thutmose ΙΙΙ ήταν ακόμα ένα αγόρι και δεν μπορούσε να φροντίσει τα συμφέροντα της χώρας. Χατσεπσούτ, επίσης, εργάστηκε για τον κανόνα της χώρας να μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και έλαβε υπόψη ότι Τούθμωση ΙΙΙ, η στρατιωτική εκπαίδευση έτσι ώστε να μπορεί να πάρει τα ηνία της εξουσίας αργότερα. Hatshepsut ανέπτυξαν εμπορικές σχέσεις με τους γείτονές της Αιγύπτου, όπου το εμπόριο ήταν σε κακή κατάσταση, ειδικά κατά τη βασιλεία του βασιλιά Τούθμωση ΙΙ, και διέταξε την κατασκευή πολλών εγκαταστάσεων, το ναό του Καρνάκ, ίδρυσε το ναό της στο Ντέιρ ελ-Bahari στο Λούξορ και τη διοίκησή του χαρακτηρίζεται από την ειρήνη και την ευημερία

 Επικεντρώθηκε στην στόλο αιγυπτιακή εμπόριο Χατσεπσούτ συγκρότησε μεγάλα πλοία και να αξιοποιηθούν στην προς τα μέσα μεταφοράς του οβελίσκοι, το οποίο διέταξε προστίθεται στο ναό του Καρνάκ με επαίνους από τον θεό Αμμωνα, ή να στείλετε τα πλοία που εκτελούν αποστολές των εμπορικών συναλλαγών με τους γείτονές της, και χαρακτηρίζεται από ξεπερασμένες ευημερία στην Αίγυπτο, την ειρήνη, και η αυξημένη ζήτηση για ψυχαγωγικούς υλικά που επέφερε η εμπορικούς στόλους του γειτονικές χώρες, και πιο σημαντικό από λιβάνι και αρώματα και τα μπαχαρικά, τα φυτά και τα τροπικά δέντρα και άγρια ​​ζώα και δέρματα.

Αποστολή του Ατλαντικού: Βασίλισσα Χατσεπσούτ έστειλε ένα μεγάλο στόλο από τον Ατλαντικό Ωκεανό και το εμπόριο άνθισε με τον Ατλαντικό Ωκεανό με την εισαγωγή ορισμένων ειδών σπάνιων ψαριών.

Αποστολή Puntland: εμπορική αποστολή Δημοσιεύτηκε βασίλισσας Χατσεπσούτ επί του σκάφους των μεγάλων πλοίων με βάση πλοήγηση στην Ερυθρά Θάλασσα φορτωμένο με δώρα και αιγυπτιακών προϊόντων, όπως η παπαρούνα και τα λευκά είδη στη γη της Punt (Σομαλία τώρα), έλαβε ο βασιλιάς της αποστολής Pont καλής υποδοχής και επέστρεψε φορτωμένα με μεγάλες ποσότητες από τα αρπακτικά ζώα, το ξύλο και το θυμίαμα , έβενο, ελεφαντόδοντο, δέρμα και πολύτιμους λίθους. Και απεικόνισε Βασίλισσα Χατσεπσούτ είδηση ​​ότι η αποστολή στους τοίχους του ναού του Deir el-Bahri στη δυτική όχθη του Νείλου Andaloqsr. Ακόμα έγχρωμα γραφικά που κοσμούν το ναό Brongaha Zahara και διατηρούν την ομορφιά τους και, σε μεγάλο βαθμό

Αποστολή Ασουάν είναι επίσης απεικονίζεται στους τοίχους του ναού του Deir el-Bahari της Χατσεπσούτ περιγράφονται αποστολή σε λατομεία γρανίτη στο Ασουάν να φέρει το τεράστιο πέτρες των εγκαταστάσεων. Η δημιουργία Mslten με μεγάλη έπαινο από γρανίτη του Ασουάν θεό Αμμωνα καθενός από περίπου 35 τόνους, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νείλο στη Θήβα και πήρε Almseltan μετράνε στο ναό του Καρνάκ στο Λούξορ. Κατά την επίσκεψη του Ναπολέοντα κατά τη γαλλική εκστρατεία στην Αίγυπτο το 1879 είναι ένα από τα Almslten μεταφοράς στη Γαλλία, η οποία μέχρι σήμερα κοσμούν την πλατεία Place de la Concorde στη γαλλική πρωτεύουσα του Παρισιού.

Και θαύμαζε τους ιστορικούς και τους μηχανικούς σε αυτήν την ημέρα οι Αιγύπτιοι την ικανότητα να μεταφέρει την εν λόγω Almslten από το Ασουάν μέχρι το Λούξορ. Η διαδικασία της φόρτωσης Almslten στη συνέχεια μεταφέρονται σε πλοία του Νείλου και Anzalhma στην ηπειρωτική χώρα, και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε έναν τόπο, με την αιτιολογία χτίζουν δεν είναι καθόλου εύκολο. Και πάνω από αυτό είναι, επίσης, η κατασκευή του Almseltan στον τόπο που ορίζεται γι 'αυτούς ακριβώς μπροστά από το κτίριο που χτίστηκε από Queen Anspsot ναός του Καρνάκ, λίγα μέτρα μακριά από το οικοδόμημα. Μηχανικοί εξακολουθούν να είναι μέχρι στιγμής θέσει τις θεωρίες τους με τη μέθοδο που χρησιμοποιείται από την αρχαία αιγυπτιακή αρχιτέκτονα να κάνει τη σκληρή δουλειά.

  Όχι μόνο αυτό, έχει εκδώσει εντολές της δημιουργίας οβελίσκος οβελίσκος Χατσεπσούτ είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του ανθρώπου αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι πέτρας ζυγίζει πάνω από 1000 τόνους για να θέσει το ναό του Καρνάκ, οι μηχανικοί αριστερά οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, μετά ανακάλυψαν μια ρωγμή η οποία εμποδίζει τη χρήση του. Και πραγματοποιεί επίσκεψη τουριστών από όλο τον κόσμο για να δείτε το θαύμα του οβελίσκου ελλιπής επεξεργασία στο λατομείο του Ασουάν. Και αναρωτιούνται: πώς οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήθελαν να μετακινήσετε αυτό το γιγαντιαίο οβελίσκο για το ναό του Καρνάκ; Και περιγράφει μια γερμανική πέτρα αιγυπτιολόγοι κοπής μεθόδους που οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν που ασχολούνται με την πέτρα σαν να ήταν Zbda, και στην πραγματικότητα μπορεί να δει κανείς στο λατομείο του Ασουάν.

 Από τα πιο διάσημα βασίλισσες που Tulane κυβέρνησε την Αίγυπτο και ένα από τα όμορφα, και Hatshepsut είναι η πρώτη του φορώντας γάντια και ότι η παρουσία ενός συγγενή δάχτυλα ελάττωμα (6 ψηφία ή περισσότερο στο ένα χέρι) δεν άνθρωποι ξέρουν αυτό μόνο όταν είδε τη μούμια Στα περισσότερα από τα αγάλματα που την έκανε χέρια της φαίνεται Tabieitin το διατάχθηκε τόσο γλύπτες, επίσης, είναι το πρώτο από τα γάντια κεντημένα με πολύτιμους λίθους

Στρατιωτική εκστρατεία και που καταγράφεται για τη βασιλεία του Χατσεπσούτ, Τούθμωση ΙΙΙ και την κατάσχεση της Γάζας και ότι ήταν κοντά στο τέλος της κυριαρχίας του. Και μερικά χειρόγραφα, όπως ένα χειρόγραφο βρέθηκε σε ένα νεκροταφείο Snnmot (Senenmut (TT71 αποκαλύψει πειθαρχικές καμπάνιες στην Νουβία και ορισμένες άλλες χώρες που ήταν υπό αιγυπτιακή αρχή.

Hatshepsut πέθανε στα 10 του δεύτερου μήνα του φθινοπώρου (εγκεκριμένων 14 Ιανουαρίου, 1457 π.Χ.) κατά τη διάρκεια του έτους 22 της θητείας της. Αυτό δήλωσε γραπτώς στον βρέθηκαν Panel Berment. Και ένα μεγάλο μέρος της αρχαίας αιγυπτιακής Manetho Manetho θητείας της των 21 ετών και εννέα μηνών. Νόμιζε ότι είχε σκοτώσει στο παρελθόν λόγω της σύγκρουσης πάνω από τον κανόνα, αλλά τώρα έχει ελεγχθεί από τη μούμια της Χατσεπσούτ, η οποία δείχνει ξεκάθαρα σημάδια από φυσικό θάνατο, και ότι η αιτία του θανάτου της οφείλεται σε καρκίνο ή διαβήτη. Και ο τάφος της βρίσκεται στην Κοιλάδα των Βασιλέων, κωδικοποιημένα KV20 αριθμό. Ίσως η Χατσεπσούτ τάφο του πατέρα της, προκειμένου να επεκταθεί η χρήση, και βρήκε Taputha είναι Bhanb φέρετρο του πατέρα της.

   
  

No comments:

Post a Comment