Friday 4 November 2011

Θρησκευτικές φιλολογία στο Φαραώ

Οι Αιγύπτιοι που χρησιμοποιείται από την εποχή του σύγχρονου κράτους (από το 16ο αιώνα π.Χ.). Πρέπει να παρέχει την κηδεία των νεκρών θρησκευτικά τους κείμενα, γραμμένα σε πάπυρο ή το δέρμα των ζώων, τη δουλεία ή κομμάτια λινού, τα γραπτά της γραμμής ή Alheiroglevy Alheiratiqy ή Aldemoutiqy. Η ζημιά σε μια ζαριά και να τοποθετηθεί με τον θανόντα στο φέρετρό του, που περιέχουν στο σώμα ή στα ειδικά ταμεία του ξύλου και μερικές φορές κράτησε το λινό παπύρους, που έχει υποστεί βλάβη από Almmia.

Το βιβλίο περιέχει τα κείμενα των Νεκρών αποτελείται από 140 κεφάλαια, περιλαμβάνουν θέματα διαφορετικά από τον άλλο κόσμο και την προέλευση των υλικών και κείμενα για το Βιβλίο των Νεκρών Mton σε φέρετρα κατά τη διάρκεια της Μέσης Κείμενα Πυραμίδα Βασιλείου και ο βασιλιάς (Unas), το ένα πέμπτο βασιλιάδων Δυναστεία στη Σακκάρα. Βιβλίο των Νεκρών και αυτό δεν είναι ένα θρησκευτικό ιερά βιβλία, όπως η Βίβλος ή το Κοράνι ή την Τορά.

 Είναι μια ευθεία τέταρτα των ιδεών και φαντασιώσεις για το τι είναι στον άλλο κόσμο και συνδυάζει το διαχωρισμό και την άλλη σύνδεση με την ιδέα ή την ιδέα του ενός, καθώς δεν περιέχει συμβουλές ορισμένων για τους νεκρούς δεν ισχύει για αυτόν ένα βιβλίο συνταγή είναι ενιαίο και δεν έχει στόχο ή σκοπό είναι σαφής. Το σημαντικότερο από αυτά τα κεφάλαια είναι κεφάλαιο αρ. 125, το οποίο είναι όπου οι νεκροί εξορία να κάνει οποιαδήποτε ανυπακοή στους θεούς, αν πρέπει να σκοτώσει ή να κλέψει ή να εξαπατήσει ή ενοχή πριν από τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης στις 42 επαρχίες της Αιγύπτου, μετά το όνομα κάθε αντιπροσώπου της δικαιοσύνης, και μερικές φορές μπροστά από τους θεούς σημαντικές, όπως: (Όσιρις, Ίσις, αφοσιωμένος και Amon και Horus).

  Απαριθμεί όλες τις Almasaat εξορία τρόπο, όπως: δεν σκοτώνουν, δεν κλέβουν, καθώς και ένα κεφάλαιο αριθ. 6, η οποία γράφει κυρίως για τους φορείς των αγαλμάτων ερωτηθέντων (Alaoshpty), ζητά από κάθε άγαλμα να κάνει την ημέρα που είχε προγραμματιστεί, ώστε για λογαριασμό του ιδιοκτήτη στο έργο της γεωργίας στην Oozyreris πεδία (Ayaroo). Κεφάλαιο Αρ. 30 είναι μια ειδική καρδιά του εκλιπόντος και πρέπει να καταθέτουν ως μάρτυρες ενώπιον δικαστηρίου Briash το νεκρό Όσιρι, προειδοποιώντας τον να μην είναι καλό, αλλά Sanai, και να δώσει σιωπηλή αμαρτίες, έτσι ώστε η τύχη του ιδιοκτήτη του παραδείσου

 Κεφάλαιο Αρ. 15 είναι μια ειδική Θεός του ήλιου, καθώς περιέχει τα κείμενα και τραγούδια για το Θεό.

Θυμηθείτε, μερικά από τα κεφάλαια, τα οποία στην πραγματικότητα, μερικοί από τους κινδύνους του νεκρού στο ταξίδι του στον κάτω κόσμο και τον τρόπο διαφυγής. Μερικά από τα κεφάλαια κυρίως για να αποτραπεί η λειτουργία του νεκρού στο κεφάλι, και ένα άλλο για την πρόληψη της απώλειας της (Ka) του νεκρού, και μια άλλη συζήτηση για το πώς να ζει ανάμεσα στους θεούς διαφορετικά στον άλλο κόσμο. Και περιέχουν Βιβλίο των Νεκρών εικονογραφήσεις διαπερνά τα κείμενα του βιβλίου από καιρό σε καιρό για να εξηγήσει και να διευκρινίσει τα κείμενα του εκλιπόντος, και φρόντισε καλλιτέχνες σχέδια και χρώματα από αυτές τις εικόνες. Ήταν στο μεγάλο μέγεθος του βιβλίου κειμένου τα βιβλία είναι από το νεκρό πριν το θάνατό του, όπου κάθε πρόσωπο που δεν ξέρει τι θα το ρολόι του, που αναζητούν υπαλλήλους για την προετοιμασία Βιβλίο των Νεκρών, η οποία θα τον διατηρήσει στον τάφο και στη συνέχεια επιλέξτε κειμένων κατάλληλων για αυτό, όπου διαπιστώνουμε ότι διαφέρουν τα βιβλία από άτομο σε άτομο με κατάσταση και οικονομικές δυνατότητες.

 Εκτός από το βιβλίο των νεκρών υπήρχαν και άλλα βιβλία με διαφορετικά ονόματα, όπως: το (τα μέσα im), με την έννοια του τι είναι στον άλλο κόσμο. Όπως επίσης και το (πύλες) στον άλλο κόσμο και να οδηγήσει σε διαφορετικές ώρες της νύχτας. Αλλά ήταν το πιο διάσημο είναι το Βιβλίο των Νεκρών.

 

No comments:

Post a Comment