Friday 4 November 2011

βασίλισσας Νεφερτίτης

Όνομα Νεφερτίτης σημαίνει «όμορφη έρχονται" είναι η σύζυγος του Omnhot پ IV (ο οποίος αργότερα έγινε Akhenaten) Δέκατη όγδοη Δυναστεία Φαραώ διάσημο.


  Ενεργητικού βασίλισσας Νεφερτίτης είναι αβέβαιο και πιστεύεται ότι είναι η αδελφή του βασιλιά και της βασίλισσας Ακενατόν Tiye είναι η μητέρα τους, και η νοσοκόμα της ήταν η σύζυγος του υπουργού Aye, ο οποίος είναι πιθανό να είναι ο αδελφός της βασίλισσας Tiye. Ήταν κάλεσε πολλές φορές, "Abu-Ηλά" Αυτό δείχνει ότι ίσως ο πατέρας του ήταν λόγω του γάμου του με τη μητέρα του, και σε κάθε περίπτωση την οποία δεν ανέφερε καθόλου για τον εαυτό του ως Αμπού Νεφερτίτης. Αν και υπάρχουν αναφορές για να δείξει ότι η εικόνα της αδελφής του θανάτου Notgmt διάταγμα Nefertiti του Mutnojme, και διακοσμημένο από τον τάφο του Aye.

 Συμμετοχή βασίλισσας Νεφερτίτης σύζυγό της στη λατρεία της νέας θρησκείας, μια λατρεία του Ατόν δύναμη του ήλιου και η ίδια και ο σύζυγός της, ο μεσολαβητής μεταξύ των ανθρώπων και το βρυχηθμό, και υποτίθεται ότι δίνει το ευλογημένο ολόκληρο μόνο όταν είναι ενωμένη βασιλικού ζεύγους, και η Νεφερτίτη κατά τα πρώτα χρόνια του κράτους του συζύγου της για να αλλάξει το όνομά της, σύμφωνα να αλλάξει την πίστη της για να Nfrnfraton Νεφερτίτης, που σημαίνει Aten λάμψει τόσο όμορφο έχει έρθει.

Θυμηθείτε Νεφερτίτης άγαλμα μέσα για να αντιμετωπίσει τον φωτογράφο και σκαλισμένα πάνω σε ένα κομμάτι ασβεστόλιθου σε ένα από τα ωραιότερα έργα τέχνης από την αρχαιότητα το πιο περίφημο σχέδιο της βασίλισσας Νεφερτίτης, και βρέθηκε αιγυπτιολόγος γερμανική Udwi گ Borchardt, στο 6 Δεκέμβρη του 1912, στο εργαστήριο του Thutmose γλύπτη στο Τελ ελ Αμάρνα. Borchardt άγαλμα ξεφύγει από την πλήρη (μη ανέσκαψε) στο σπίτι του στη συνοικία Zamalek, Κάιρο, και από εκεί πήγε στην Γερμανία είναι κρυμμένο μέσα σε σπασμένα κομμάτια της αγγειοπλαστικής είναι η αξία του, έστειλε στο Βερολίνο για την αποκατάσταση.

Υπάρχει και ένα άλλο άγαλμα της Νεφερτίτης στο Αιγυπτιακό Μουσείο του κόκκινου χαλαζίτη και είναι διακοσμημένα με πινελιές από μελάνι το οποίο δεν είναι μικρότερο από την ακρίβεια της κατασκευής του κεφαλιού είναι λιγότερο γνωστές στο Βερολίνο. , Και είναι λιγότερο
Οι τίτλοι των ακινήτων - Μεγάλη Σύζυγος Royal
Η Νεφερτίτη γέννησε έξι, που γεννήθηκε από Akhenaten είναι όλα από το δικαιότερο φύλο
Και τα ονόματά τους
Merritt Aten γεννήθηκε στη Θήβα πριν από τη μετάβαση στην αδελφή του κλιβάνου
Mokt βρυχηθμό
Ankhs Ο βρυχηθμός της ΒΑ, η οποία παντρεύτηκε Τουταγχαμών
Nfrnfro βρυχηθμό ενδεικτικό
Nfrnfro Ra
Το Βήμα Ra
τέλος της ζωής της
Μετά το δωδέκατο στον κανόνα του Ακενατόν, Νεφερτίτης εξαφανίστηκαν Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε αυτούς και σκέφτηκα ότι πέθανε και θάφτηκε στο νεκροταφείο Bakhittatun πιστεύουν ότι Tut Ankh Amon επίσης να μεταφέρετε μούμια με τον πατέρα του, η αδελφή Ακενατόν, όταν εγκατέλειψαν το καμίνι δεν έχει βρεθεί για τη μούμια της Νεφερτίτης

 

No comments:

Post a Comment