Friday 4 November 2011

Το εμπόριο της εποχής των Φαραώ

Ήταν η περιοχή μοναδική στην Αίγυπτο, γεωγραφικά, όπου μεσολαβεί τρεις ηπείρους είναι τα εξής: την Αφρική και την Ευρώπη, σε συνδυασμό με χερσαίες οδούς από τα ανατολικά μέσα από τη χερσόνησο του Σινά, και μέσα από τη Δύση, όπου η Δυτική Σαχάρα στο νότο υπάρχουν δρόμοι, και τον ποταμό Νείλο, έχει σημαντικό αντίκτυπο σε επαφή Αίγυπτο τα γειτονικά κράτη οικονομικές και εμπορικές σχέσεις με τις χώρες αυτές.
 
Και Επαφές, οικονομική, και του εμπορίου με τις γειτονικές χώρες, σε περίπου 3200 π.Χ. κατά τη διάρκεια της εποχής της οικογένειας ήταν οι βασιλείς της ενθουσιασμό της Αιγύπτου να καθορίσει τις επιχειρηματικές σχέσεις με την Ανατολή, που είχε βαπτιστεί Pfniqia να εισάγει ρύζι και το ξύλο πεύκου, λάδι και κρασί στην αγγειοπλαστική. Οι σχέσεις αυτές μπορεί να επιστρέψει στα προ-δυναστική περίοδο, η οποία έχει επεκταθεί σε 3500 π.Χ.. M

Έχουν χρησιμοποιήσει κάποια από τα ξύλα που εισάγονται από τον Λίβανο στους τάφους των βασιλέων στην Άβυδο. Και βρεθεί κάποια αγγεία από το νότιο Ιράκ. Saw η Νότια καθώς και εμπορικών ανταλλαγών μεταξύ της Αιγύπτου και της Νουβίας πίσω στην εποχή του Β 'Δυναστεία 3000. Μ από την εποχή του Βασιλιά (Khasekhem), όπου οι εισαγωγές από έβενο αιγυπτιακή Νουβία και ελεφαντόδοντο, και από κοινού με την λίθινα αγγεία και αγγεία από την Αίγυπτο.
Αίγυπτος είχε εισαχθεί από τη Λιβύη στα δυτικά ελαίων, ειδικά το ελαιόλαδο, καθώς και την κτηνοτροφία όλων των ειδών

 Με την έναρξη του Παλαιού Βασιλείου γύρω στο 2700 π.Χ.. M βρίσκουμε, επίσης, ο βασιλιάς (Bent), ο πρώτος βασιλιάς της τέταρτης δυναστείας, Abu (Χέοπα) έστειλε εμπορικών αποστολών προς την Φοινίκη την εισαγωγή ξύλο κέδρου του εμπορικού στόλου αποτελείται από σαράντα πλοία, γεγονός που δείχνει τον όγκο του διμερούς εμπορίου μεγάλο, σε σχέση με την την άφιξη του αιγυπτιακού εμπορικής δραστηριότητας στο νησί της Κρήτης στη Μεσόγειο Θάλασσα, η οποία επεκτάθηκε κατά τη διάρκεια της πέμπτης Δυναστείας κατά τη βασιλεία του βασιλιά (ΕΣΣΔ K) προς τα νότια ακτή των νησιών στην Ελλάδα.
 
  Στα νότια υπήρχαν εμπορικές πτήσεις μεταξύ της Αιγύπτου και Νουβία κατά τη διάρκεια της τέταρτης δυναστείας, πέμπτο και έκτο, όπου είναι η ανταλλαγή των σιτηρών και του λίνου και της Αιγύπτου φαγεντιανή, το μέλι, τα ζώα και τα φυτά από Νουβία, επεκτείνεται επίσης το εμπόριο για την κλωτσιά, και συνοδεύονται από τα αντίστοιχα φρουρά εκστρατείες από το αιγυπτιακό στρατό και μεταφραστές.
 
Από τη Δύση ήταν εισαγόμενα βοοειδή που προέρχονται από αιγοπρόβατα και αγελάδες για την αφθονία των χορτολιβαδικών εκτάσεων, και με το τέλος της ενότητας μεταξύ Βορρά και Νότου, στο τέλος του παλιού κράτους και του κατακερματισμού της χώρας και εισέρχονται στην εποχή της παρακμής της πρώτης στο 2200 π.Χ.. Και μέχρι το 2062 π.Χ.. Μ δεν δει στη χώρα, μόνο το συγκρότημα, και η κατάρρευση της κεντρικής κυβέρνησης , η δραστηριότητα έπαυσε τις δραστηριότητές της με τις γειτονικές χώρες

Με την έναρξη του Μέσου Βασιλείου 2062 -. 1675 π.Χ. CE, μετά την ενότητα της χώρας για δεύτερη φορά στα χέρια του βασιλιά (Mentuhotep) δεύτερη εμπορικές αποστολές πίσω στη δραστηριότητα, ιδιαίτερα με το Νότο της (Pont), όπου ο βασιλιάς έστειλε (Mentuhotep), η δεύτερη επιχείρηση στόλος να φέρει μάρμαρο. Με αποσπώμενα μέρη για να εγκατασταθούν στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας.
 
Στην Ανατολή, η Αίγυπτος έχει την εδραίωση των εμπορικών σχέσεων με τη Φοινίκη και τη Συρία και την Παλαιστίνη, όπου η χώρα αυτή ήταν μια εμπορική αγορά για τη διάθεση των προϊόντων τους από τα αγγεία, υφάσματα, λευκά είδη και τυρκουάζ πέτρες και ξύλο εισαγωγής ρυζιού και των προϊόντων πετρελαίου και κάποια από το Ιράκ.
 
Στη Δύση, έχει στείλει ο βασιλιάς (Amenemhat) πρώτη και (Senusret) ήταν ο πρώτος γιος του να φέρει πολλά είδη του ζωικού κεφαλαίου

. Με την πτώση του Μέσου Βασιλείου το 1675 π.Χ. M και για τα εκατό χρόνια επιτέθηκε στο Υκσώς στην Αίγυπτο και οι λαοί της Ασίας - και υποβάλλεται βόρεια της χώρας προς την κυριαρχία τους και μόνο τον κανόνα των Αιγυπτίων μόνο στο νότιο τμήμα της χώρας, η οποία οδήγησε στην αναστολή της εμπορικής δραστηριότητας, κυρίως με την Ανατολή και τη Δύση, αλλά παρέμεινε σταθερή με Νουβία στα νότια μέχρι απελευθέρωση της χώρας για άλλη μια φορά στα χέρια του βασιλιά (Ahmose I) το 1575 π.Χ.. μ. και την ενότητα της Αιγύπτου για τρίτη φορά και τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους.

Με την έναρξη του Νέου Βασιλείου 1575 950 π.Χ.. Μ.Χ., την Αίγυπτο μάρτυρες εκ των προτέρων έναν πολιτισμό έκρηξη στην Αίγυπτο έγινε μια μεγάλη αυτοκρατορία μετά από μια σειρά πολέμων με τις γειτονικές χώρες, τόσο από τα ανατολικά ή δυτικά ή νότια για να διασφαλίσει τα σύνορά της και έγινε η αιγυπτιακά σύνορα, που εκτείνεται από τη βόρεια Συρία (συμπεριλαμβανομένης της Συρίας, ο Λίβανος, Παλαιστίνη στα δυτικά ένα μεγάλο μέρος της Λιβύης) και δόθηκε στην Τέταρτη καταρράκτη στην Νουβία στα νότια. Αίγυπτος έχει δει βασιλιάδες, κυβερνήτες και εργάστηκε για τη δημιουργία μιας ισχυρής αυτοκρατορίας που καταβάλλονται ευσεβείς τις γειτονικές χώρες για τη δημιουργία διπλωματικών και εμπορικών σχέσεων σε μεγάλη κλίμακα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου.

Και όταν μπήκε στις γειτονικές χώρες υπό αιγυπτιακό έλεγχο και έγινε ένα εμπόριο κατά την περίοδο αυτή, ημι-εσωτερική, δηλαδή σε ένα ενιαίο Vaguetsr κράτος να μεταφέρει όλο τον πλούτο αυτής της χώρας μεταξύ τους, χωρίς εμπόδια, υπήρχε ένα είδος ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Ανατολής και Δύσης, νότια και το κέντρο της αυτοκρατορίας, παρακολουθήσαμε την αιγυπτιακή αγορά ένα μείγμα εμπόρους και αγαθών από όλες τις χώρες και τις χώρες.

Η συνεχιζόμενη Αιγυπτιακό στόλο κατά την περίοδο, την εποχή του σύγχρονου κράτους είναι η δραστηριότητα της συνήθους στην κίνηση μεταξύ των τμημάτων της αυτοκρατορίας για να καλύψει τις ανάγκες της Αιγύπτου όλων των τύπων των εμπορικών μάρτυρες καλύτερα και πλουσιότερα εποχές της Αιγύπτου, της οικονομικής, έτσι ώστε η πρωτεύουσα του Λούξορ (Θήβα), έγινε το φιλί του αρχαίου κόσμου και η Ντόρα πρωτεύουσες και έχει γίνει μια από τις πλουσιότερες πόλεις του κόσμου πλουσιότερες . Η απόδειξη είναι η μεγάλη επίπτωση στο υπόλοιπο αυτό στην αιγυπτιακή οικονομία εκείνη την εποχή

Με την κατάρρευση του Νέου Βασιλείου και της Αιγύπτου για να εισέλθουν στην εποχή της αποσύνθεσης της τρίτης αρχή σχετικά με το 950 π.Χ.. Μέχρι το τέλος του φαραωνικού φορές το 332 π.Χ.. M Αίγυπτος έχει περιέλθει υπό την κυριαρχία των αλλοδαπών από την Nubians, Λίβυοι, Πέρσες και τέλος, (Αλέξανδρος), το μεγαλύτερο και τη δραστηριότητα των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ της Αιγύπτου και των γειτόνων της ταλάντευση. Και εξαρτάται από ασταθείς πολιτικές συνθήκες και η φύση των σχέσεων απόφαση, την εθνικότητα και την εσωτερική. Μερικές φορές βρίσκουμε Αίγυπτο διέπεται από τις Nubians και μερικές φορές Λίβυοι και μερικές φορές το άλογο σε κάθε ομάδα, ενώ κυβέρνησε την Αίγυπτο ήταν μια εμπορική αυξάνει την δραστηριότητα με την κατάσχεση από τις Nubians με τη Λιβύη, επειδή οι ​​Λίβυοι, και έτσι εάν η συνέχιση των συναλλαγών με άλλες χώρες, είτε στην Ασία, στην Περσία, το Ιράκ και τη νότια Ευρώπη και τη Νότια Αφρική δεν έχει γνωρίσει την ιστορία της πριν.

 Ιστορία μαρτυρεί με τον κανόνα της Αιγύπτου εικοστής έκτης δυναστείας με τη βασιλεία του βασιλιά (Basmatic) I 664 π.Χ.. Και ακόμα και το 525 π.Χ.. Μ.Χ. κατά τη βασιλεία του βασιλιά (Basmatic) Τρίτον, κατά την περίοδο αυτή ήθελαν οι βασιλιάδες αυτής της οικογενειακής επανένωσης δόξες του σύγχρονου πολιτισμού μεγάλη μετά την ανάληψη του ελέγχου της Αιγύπτου στην Αίγυπτο για να αποκατασταθεί ο έλεγχος ορισμένων περιοχών έχασε την Αίγυπτο στα ανατολικά και νότια με τη συνέχιση της δραστηριότητας των εμπορικών συναλλαγών με τις χώρες των περιοχών αυτών κατά τη διάρκεια των σχεδόν 134 ετών

Τα πιο σημαντικά γεγονότα της περιόδου αυτής είναι να σταλεί στην Αίγυπτο ένα στόλο εμπορικά εξερευνήσουν τις ακτές της αφρικανικής ηπείρου, από την Ερυθρά Θάλασσα από τα λιμάνια της Αιγύπτου στο νότο, περνώντας όλα τα λιμάνια στις ακτές της Αφρικής για να ανοίξει νέες εμπορικές αγορές και συνέχισαν το ταξίδι για τρία χρόνια, κατάφερε το στόλο της ιστιοπλοΐας γύρω από την αφρικανική ήπειρο και να επιστρέψει από τα δυτικά, μέσω των Στενών του Γιβραλτάρ (στήλες Ηρακλής) φορτωμένο με τον πλούτο της Αφρικής, όλες οι χώρες έχουν δηλώσει στόλο πλήρωμα τους στα βιβλία τους ότι όταν Abharhm από την Ερυθρά Θάλασσα, ο ήλιος λάμπει στα αριστερά τους και σε ένα ορισμένο σημείο, και όταν Abharhm βρήκε ο ήλιος λάμπει στο δεξί χέρι τους και τα στοιχεία της πέρασμά τους στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας της Νότιας Αφρικής για τη δέσμευσή τους για την αφρικανική ακτή της ηπείρου, είναι η πρώτη φορά που ο στόλος είναι ένα ταξίδι γύρω από την αφρικανική ήπειρο.

 Πιστώθηκε με το εμπόριο της Αιγύπτου και τον αιγυπτιακό στόλο στην ανακάλυψη αυτής της ηπείρου, προκειμένου να το εμπόριο και την ανακάλυψη την ίδια στιγμή και είχε αυτή την ανταλλαγή των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των διαφόρων χωρών, είτε στην Ασία ή την Αφρική ή την Ευρώπη με πολλούς, πολλούς λαούς του κόσμου, απαιτείται μια ομάδα μεταφραστών, η μετάφραση μεταξύ αυτών των εμπορικών αποστολών μεταξύ τους . Μεταφραστές ήταν Alqbwa (β στοχαστές και AAU), τις λέξεις που μεταφράζονται για την ευκολία της ασχολείται με την εξωτερική κόμματα

     . ..

No comments:

Post a Comment