Sunday 6 November 2011

Τμήμα της Ισλαμικής ιστορίας της Αιγύπτου

Επιλέξτε τους ιστορικούς της Ισλαμικής ιστορίας της Αιγύπτου στο AH 21 641 μ.Χ. μέχρι το 1517 μ.Χ. και το τέλος του κράτους των Μαμελούκων και μεταφορά στο Εμιράτο του οθωμανικού Αίγυπτο.

Αυτή η ιστορία είναι χωρισμένη σε τρία επεισόδια, κάθε επεισόδιο του διακριτικού χαρακτήρα τους, ισχυρούς δεσμούς με τις δεσμεύσει όλους.

Πρώτον: η εποχή των διοικητών και Ataiwlaunayn και Alakhchid:

Και αρχίζει με το άνοιγμα του Αμρ ιμπν αλ-Aas στην Αίγυπτο το 641 μ.Χ. στην εποχή του Χαλίφη και μέχρι το 969 μ.Χ. το κράτος Fatimid. Χαρακτηρίζεται από την εξάπλωση ηλικία του Ισλάμ στην Αίγυπτο, καθώς και ήσυχο κοινή προσέγγιση της Αιγύπτου από την άλλη πλευρά και την υποταγή της Αιγύπτου, με τη μορφή ή την άλλη του ισλαμικού χαλιφάτου στην Μεδίνα ή στη Δαμασκό και Βαγδάτη. Και Ahmed Ibn Tulun, Mohammed bin Tgj Alakhchid παραιτήθηκε από την Abbasid χαλίφης της Βαγδάτης, η εξάρτηση έχει επικρατεί στις δύο αυτές χώρες κατά τη διάρκεια της Tulunid και Alakhchidah.

Η εποχή της Fatimid

Και αρχίζουν να εισέλθουν στην Φατιμιδών στην Αίγυπτο το 969 μ.Χ. στα χέρια του την ουσία διοικητή της Σικελίας και την ίδρυσή του στην πόλη του Καΐρου, όπου η Αίγυπτος φάνηκε εντελώς ανεξάρτητη από οποιαδήποτε εξωτερική αρχή και η Αίγυπτος έγινε η έδρα του χαλιφάτου καταδικάζει το σιιτικό κλάδο, η Αίγυπτος έχει τα θρησκευτικά όργανα και την επιστημονική και την εμφάνιση ανοικτή εχθρότητα μεταξύ Khalavcy Fatimid Κάιρο και στη Βαγδάτη, ο Abbasid μάρτυρες μιας ένοπλης σύγκρουσης στη γη της Ανατολής, η Αίγυπτος, το Μαρόκο συγκόλληση έξω από το Φατιμιδών.

Ayyubid και των Μαμελούκων εποχή:

Και να αρχίσει η εποχή της Salah al-Din 1171, και μέχρι την έναρξη της οθωμανικής Αιγύπτου το 1517 μ.Χ.. Έχει αυξήσει την εξάπλωση των σουνιτών Ισλάμ μετά την πτώση των Φατιμιδών και την ανάπτυξη αυτής της ηλικίας διακρίθηκε το καθεστώς της Αιγύπτου, πολιτικά, πολιτισμικά, θρησκευτικά και επιστημονικά και εμπορικά το άνοιγμα της Αιγύπτου προς τη Δύση μετά την χριστιανική Σταυροφορίες. Votaft Αίγυπτο στην εξουσία και κύρος.

Κάιρο έχει γίνει το φιλί των πρεσβευτών και των απεσταλμένων από την Ανατολή και τη Δύση μέσα από τον ισλαμικό κόσμο και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων οι κυβερνήτες των ενθουσιασμό της Αιγύπτου για την σύνδεση της Αιγύπτου με το Levant Levant ως την είσοδο της ανατολικής εισβολές της Αιγύπτου που απειλούν την Αίγυπτο.

  

No comments:

Post a Comment