Friday 4 November 2011

βασιλιά Τουταγχαμών 1348 - 1338 π.Χ. Μ.:

King (Τουταγχαμών), γιος του βασιλιά (Akhenaten), ένας βασιλιάς XII του Δέκατη όγδοη Δυναστεία και - το σύγχρονο κράτος έχει παντρεμένος με την κόρη του πατέρα Akhenaten του και το όνομα (Ankh MSN Amon) ήταν σχετικά με τη θρησκεία του πατέρα του (Akhenaten), ο οποίος ζήτησε μονοθεϊσμό του θεού "Aten" .

Πήγε στη Θήβα Λούξορ μετά την άνοδό του θρόνου, και μετά την καταστροφή του (η αδελφή του Ατέν) η θρησκευτική πρωτεύουσα του Ακενατόν και άλλαξε το όνομά του από (το βρυχηθμό του Τουταγχαμών), το οποίο είναι το πρώτο όνομά του για να (Τουταγχαμών) έχει κυβέρνησε την Αίγυπτο για σχεδόν δέκα χρόνια. Έχει ανέβηκε στο θρόνο, ένα μικρό 9 ετών, δολοφονήθηκε σε ηλικία 19 ετών το δέκατο ένατο, δεν τον δίνουν πολλά για να επιτύχει κάποιο από τα προηγούμενα επιτεύγματα των Φαραώ.

Όταν ο θάνατός του δεν ξεκίνησε κατά την προετοιμασία του τάφου του στην Κοιλάδα των Βασιλέων Royal ιερείς χρησιμοποιούν ένα μικρό νεκροταφείο ήταν αφιερωμένη στην πρίγκιπες ενός ιδιοκτήτη σπιτιού με Αρ. 64 Κοιλάδα των Βασιλέων.

Είχαν βρεθεί στον τάφο του από Χάουαρντ Κάρτερ το αγγλικό μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης 7 και τους βρήκε σε περίπου 4.650 κομμάτια πλήρη τώρα εμφανίζεται στο Αιγυπτιακό Μουσείο το πιο όμορφο ποτέ θρόνο και τη χρυσή μάσκα και το φέρετρο και τα βαγόνια του πολέμου και άλλα αποτελέσματα είναι μοναδικά και είναι ο βαθμός στον οποίο οι βασιλιάδες του πλούτου της Αιγύπτου.

Ήταν η αποκάλυψη του τάφου το 1922, οι επιπτώσεις στην προσοχή του κόσμου για τον αρχαίο Αιγυπτιακό πολιτισμό και την προσοχή τους σε αυτήν την ημέρα

  

No comments:

Post a Comment