Sunday, 6 November 2011

Η πυραμίδα του Φαραώ Zoser

Πυραμίδα της Σακκάρα το παλαιότερο πέτρινο κτίριο γνωστό βασιλικό τάφο και το πρώτο στην ιστορία, που χτίστηκε μεταξύ 2737 -. 2717 π.Χ. Μ. Βρίσκεται στη Νότια Σακκάρα, Γκίζα σε απόσταση ενός μιλίου από το γκρεμό Σακκάρα. Αρχικά είχε σχεδιαστεί για την ταφή του Djoser Φαραώ από τον Υπουργό Amahotb με τη μορφή έξι βεράντες πάνω από τη σήραγγα κατεβαίνει στο χώρο ταφής. Κατά τη διάρκεια των έξι αλλαγές στο σύστημα της πυραμίδας πριν από την ολοκλήρωση της σημερινή του μορφή.

Αυτή η πυραμίδα είναι το πρώτο κτίριο που είναι γνωστό μνημείο είναι κατασκευασμένο από πέτρα οπουδήποτε στον κόσμο. Όπως προκύπτει από το όνομά της, είναι μια σειρά από έξι επίπεδα της πέτρας μειώνεται σε μέγεθος μέχρι να φτάσει σε ύψος 62 μέτρων (200 πόδια). Και μια ορθογώνια βάση, μέτρηση 390-350 πόδια. Μέχρι τότε, η βεράντα είναι η κύρια μορφή της αρχιτεκτονικής του τάφου και της αρχιτεκτονικής. Πυραμίδα που αρχικά ξεκίνησε Kmustbh το διάδρομο, και ήταν το αρχικό όραμα μπορεί να μην είναι τόσο όσο και μια πυραμίδα να είναι μια σειρά από βεράντες, μειώνεται σε μέγεθος, και η στοίβα το ένα πάνω στο άλλο.

εξωτερικός
Οι περισσότεροι από το εξωτερικό κέλυφος της πυραμίδας και αν βρίσκεστε. Σε ορισμένα σημεία, τα κύρια τμήματα του κτιρίου εξαφανιστεί επίσης. Είναι σαφές ότι υπήρχαν διαφορετικά στάδια της κατασκευής. Δείχνει την καλύτερη μορφή της πυραμίδας της ανατολικής πλευράς.

Μετά το τέλος της κατασκευής του τρίτου σταδίου, η διαδικασία να καταστεί μια πραγματική πυραμίδα. Περισσότεροι από 200.000 τόνους από πέτρα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή επιπλέον Almustptin σύκα και τοποθετούνται πάνω από τα τέσσερα ήδη υπάρχοντα, με μια εταιρεία κατασκευής από μια πυραμίδα από έξι βαθμούς. Και στη συνέχεια προστέθηκε το πρόσωπο του λευκό ασβεστόλιθο. Στη βόρεια πλευρά της πυραμίδας, κρατήστε μερικά τετράγωνα από το κάλυμμα.
 
η εσωτερική δομή
Ταφικό θάλαμο του βασιλιά χτίστηκε από γρανίτη. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης του 1924-1926, βρέθηκε το άγαλμα του Djoser στον ταφικό θάλαμο. Το άγαλμα ήταν παραμορφωμένη, αλλά είναι συνεπής, και εμφανίζεται τώρα στο Μουσείο του Καΐρου

 .

No comments:

Post a Comment